Osman Baydemir'e hacker şoku !

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
62249.jpg

Türk hacker grubu Cyber Protest TIM, Osman Baydemir'in internet sitesini 'hack'ledi.28 Mart 2007 16:25

16 Şubat 2007 Tarihinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in sitesini (www.osmanbaydemir.com) hackleyen Türk Hacker Grubu "Cyber Protest TIM - cyber-protest.org" şimdi de sitenin içerigini tamamiyle degiştirerek, siteyi mizahi bir havaya soktu.

Siteye Osman Baydemir hakkında ağır ithamlar, eleştiriler ve resimler koyan Türk Hacker Grubu, ana sayfaya "hainliğin doğru adresi" ibaresini koyarken bir de Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin PKK'lı teröristin cenazesine PKK bayrağı örtmesi ile ilgili bir video koydu. Ayrıca olşuturdukları forumda da, Türk Milleti'ne Baydemir ile ilgili görüşlerini yazma fırsatı verdiler.

Türk Hackerlar, Baydemir yerine sitede "GAYdemir" ifadesini kullandı. Sitede bunun gibi daha bir çok ifade yer alıyor.

Cyber Protest adlı Türk Hacker grubu operasyonlarının devam edeceğini açıkladı.

Yeni Hint Site Lütfen Herkes Tıklasın : www.osmangaydemir.com :D :D :D

Koptum ya

elinize sağlık

ellerine ayaklarına saglık

Yosman Gaydemir =)

Süper. Harika. Enfes. Muhteşem. Bugün duyduğum en iyi haber. Sağol kardeş.

Şimdi bu kalleş adamlar azcık pısmışlardır belki.
Çünkü bunlar öyle ödlektir ki , azcık tepki gösterince hemen bir taşın arkasına gizleniverirler.
O ıraktaki hainlerin de abd defolup gittikten sonra ne halt edeceklerini iyi düşünmeleri lazım.
Tokadın büyüğünü yiyecekler haberleri yok.
Hainler ihanetlerinin bedelini er-geç öderler....

Valla Aferin Helal Olsun...

Osmangaydemir.com
What you need, when you need it.
zuhahaha süper olmuş.:D:D:D

CyberProtest Ekibine Teşekkürler...!!

ellerınıze saglık gırdım adamların sıtesıne uyede oldum bi nevi tesekkur mahıyetınde(bıraz agır bı turkce oldu ama nese:p)

Geri