Oruç tutmayı kolaylaştıran bir öneri::..

bi sigara içeni en iyi sigara içen anlar
sigara içenlerde ramazan'da en çok oruç tutmayıpta yanında sigara içenlere uyuz oluodr:D
walla abimin yalancısıyom bilmiom artık :)

ifrit' Alıntı:
ramazan basladigindan beri toplamda 4-5 sigara icmisimdir, o kadar rahatladim ki anlatamam

bikere usume olayi gecti, cok fazla usuyordum ramazandan once, bas agrisi gecti, halsizlik gecti

en guzelide sigara parasindan kurtuldum :)

işte orucun bir faydası daha dostum ;) sigara nedir ki yaa paranla rezil oluyosun derler ya sigara da o işte . para veriyosun bi de zehirleniyorsun :)

Aslında olay kafada bitiyo ben günde 2 paket içiyorum ama orucuda gayet rahat tutuyorum. Yok aklıma ders girmiyo yok sinirli oluyorum... bunlar tamamen psikolojik adam niyetlenirken başlıyo düşünmeye napcaz, bugün biter mi ? nası olcak hiç sigara içemicem dur ezan okunmadan bi tane daha içeyim. Abim düşünmeyim. Düşündükçe hem sinirlenir hemde aklınıza bişi girmes. Allah sabır versin herkese inş...

allah size kolaylık versin bu sigara muhabbetleri yapanlara....

bu arada bir insan günde 7 litre cola içebilirmi. bide 50 kiloyum diyon... e bari kolayı azaltta yediğin vücüduna yarasın yoksa 3 seneye kalmaz böbrek hastası biri oup çıkacan... sonrada dersin ki hergün dialize girmeden yapamıyom......

TheDarkHalf' Alıntı:
<<Sigara içiyorsanız, sigarayı bırakın>> gerçekten, ben sigarayı bırakalı 1,5 ay oldu ve ilk defa bu Ramazan oruç tutmak bu kadar kolay geldi. İftar 18:45'te ama yinede geçen yıllarda olduğu gibi; bitkin, halsiz, sinirli değilim :)

kesinlikle doğru,babam ramazan sayesinde sigarayı iyice azalttı:)saolasın :clap:

Allaha şükür sigara, içki yani hiçbir kötü alışkanlığım yok ve oruç çok kolay geçiyor :)

acun_karo' Alıntı:
sigarayı bırakmayı kolaylaştıran bi önerisi olan yokmu?

abi bende sigara içiyorum şu an bırakmak istemiyprum açıkcası ama bir öneri istersen yok azalttım yok 2-3 tane içiyorum bunlar hikaye herşey iradade bitiyo bırakıyom dicen gerekirse 1 karton malbora al ve bıraktım dedikten sorada o anda bir kartonu paramparça et ve canın sigara istediğinde deki ulan ben bırakmak için bir karton sigarayı paramparça ettim içermiyim bi daha diye kendini teselli et bence bırakıyom demeli ve bırakmalı (bırakmak isteyenler tabi)

unutmadan oruç tutmayı kolaylaştıran en guzel şey (aslında vardiyeli çalışanlar bilir) iftara kadar uyumak gunduz çalışanlar için diyebileceğim bişey yok :D ama vardiyeli sistemde abi gunduz vardiyesi hariç ben paso iftara kadar uyuyuom gerekirse zorla uyuyom bildiğim kadari ilede sunnetmiş galiba :) neyse diceklerim bunlar saygılar dilerim zaten ramazanda bitti sayılır yaw gunler çabuk geçiyo abiii..

Geri