Oruç tutmayı kolaylaştıran bir öneri::..

Reaction score
0
<<Sigara içiyorsanız, sigarayı bırakın>> gerçekten, ben sigarayı bırakalı 1,5 ay oldu ve ilk defa bu Ramazan oruç tutmak bu kadar kolay geldi. İftar 18:45'te ama yinede geçen yıllarda olduğu gibi; bitkin, halsiz, sinirli değilim :)

yaw ne biçim iştir anlamıyorum normal günde 1,5 paket sigara içiyodum. ramazan geldi şimdi oruç tutuyorum hiç te canım istemiyor ama iftarımıda sigarayla açıyorum adı bırakacaktım sigarayı....:)

WaLLa Arkada$ Ramazanda ÖyLe Çok Aramadım Sigarayı Ama İftardan Sonra Bir Paket Sigarayı Bitiriy0rum..!

dun iftardan sonra hic sigara icmedim:)

bir oneride benden, sahurda az yemek yiyin, ben az yiyorum we hic acikmiyorum iftara kadar, hatta iftari bile beklemiyorum, 7.30 gibi filan yesemde oluyor

sigara kolayda, açlığa dayanamıyorum :)

ifrit' Alıntı:
dun iftardan sonra hic sigara icmedim:)

bir oneride benden, sahurda az yemek yiyin, ben az yiyorum we hic acikmiyorum iftara kadar, hatta iftari bile beklemiyorum, 7.30 gibi filan yesemde oluyor

buna bende katılıyorum , sahurda az yemenin diğer bir faydası da hemen uyuyorsunuz :-D ...

ifrit'in dediğini uyguladım gercekten oruc daha kolay geciyor..sağolasın

sigara tiryakilerine de Allah güç versin...

ya sigra içmediğimi için no problem for me?=

walla bende gündüz içemediklerimin acısını gece çıkartıyorum. yani pek bişey değişmiyor :)

ramazan basladigindan beri toplamda 4-5 sigara icmisimdir, o kadar rahatladim ki anlatamam

bikere usume olayi gecti, cok fazla usuyordum ramazandan once, bas agrisi gecti, halsizlik gecti

en guzelide sigara parasindan kurtuldum :)

ramazanda babamın yanında fazla takılmamaya dikkat ediyorum vallaha en küçük şeyde fırçayı basıyor! Şu sigaraya iyişallah büyüyünce tiryakisi olmam iğrenç bişey bence!!!

ınsallah bu cumlelerı bende sarf ederım ve sıgarayı bırakırım :D

ben günde 7 litre kola içen adamım o yüzden oruç tutamıyorum 1 saat bişi yemediğimde karnımdan garip garip sesler geliyo ve işin garibi 55 kiloyum hala ve oruç tuttuğum zamanlarda harçlık daha çok dayanıyo sizede benden bi öneri olsun buda :D

ifrit abiye bende katılıyorum sahurda ne kadar az yersem o kadar az açıkıyorum bu sayede sigarayıda azalttım. ifardan sonra canım sigara istemiyor gece 1-2 tane içiyorum
hem sağlığa hemde keseye faydası oldu valla

benim kafama ders girmiyo aç karnına en 2, ögretim im. 1 ipnler bize yemek cıkarmıyo iftar yapıcak yeryok cay pogaca ilede iftar acamıyom 9-10cıkıyom okuldan eve gelişim 9.30-10:30 bekar adamız +sigara kulanıyorum dayanmıyorum kafam cok arıyo bide aile hasreti insan tek olunca ne sahurda canı bişi istiyo nede normal yemek yerken yanlızlık ALLAh a mahsuz cok kötü...

walla 4-5 sefer 15-20 gün bıraktım enson bırakalı 26 gün oldu bügün iftardan sonra arkadaşların ısrarı ile 1 tane içtim şu anda 4. yü içiyorum yani sigarayı bıraktığın zaman o 1 taneyi kesinlikle içmemek lazım neyse yarın tekrar bi motivasyon inşallah bırakıcam

sigarayı bırakmayı kolaylaştıran bi önerisi olan yokmu?

arkadaşlar ben sigara içmiyoki benim için ne öneriyorsunuz mesaj atın

Allah'ın hikmeti işte gündüz canım hiç sigara istemiyor yemek zaten aklımdan geçmiyor ama iftardan sonra çok içiyorum öyle ki bi süre sonra başım ağırmaya başlıyor marifet mi? değil.

Geri