ORuÇ TuTMaYaN AvuKaTa DaYaK

Siz büyük şehitde oturanlar bilirsiniz bazı şöförlerin insanlara
nasıl muamele ettiğini.Avukatı döğmeye kafasına koymuş adam dövecek arabasından inmiş bakmış birde oruç tutmuyor başlamış dayağa.Anlaşılacağı gibi
olayda bir tasarım plan yok.Sadece yol ihlalı var.Ne olursa olsun dayak atma
olayı yanlış.
Birde tabiki bazı şeyleri göz ardı etmiyelim .Sanırsam karşılıklı saygı birazda
fedakarlık yapmamız gerekecek.

dövenler oruç tutuyormuymuş acaba?

DOĞRU LAKİN ;

AMA BURASI MÜSLÜMAN BİR ÜLKE SAYGI DENEN BİR ŞEY OLMASI LASIM..

ERMENİLERE VEYA HRİSTİYANLARA YAHUDİLERE GÖSTERİLEN SAYGI KENDİ ÜLKEMİZDE BİZE GÖSTERİLMESİ LASIM.ORUÇ TUTANLARA..

BU BU KADAR ZORMU YANİ...

NE VAR 1 AY AÇIK SAÇIK TAHRİK EDECEK ŞEKİLDE YEMEK YENMESE ..

BENDE GÖRÜYORUM..MİLLET ULU ORTA YİYOR ...SİGARA İÇİYO ..

AMA AYIPTIR..

ya napıcak gizlice saklanarak mı yiyecek?

sen oruc tutuyorsan onları zaten goze almıs olarak tutuyorsundur. sen oruc tutuosun diye tutmayan adam aç mı kalsın? istedigi yerde yer,istedigi yerde sigarasını icer. karısmakta sana düşmez.

yemek yiyenleri gorupte dayanamıyorsan, nefsine hakim olamıyorsun demektir.. sen kendi nefsine hakim oluyorsun oruc tutarken, dizginliyorsun kendine, bunları göze almış olman gerekir.

adamın acık alanda sigara icmesine bile karısıyorsunuz helal olsun hemde bir de ona "saygısızlık" diye damga vuruyorsunuz. :clap

Her ramazan ayında aynı tür aynı başlıkta haberler. İslam düşmanlarının sevdiği, dinden soğutan haberler bunlar...

Valla Bozkurt28 gene bombayı patlatmış

Nasıl böyle poz verebiliyor..

İnsan bağırır değil mi

Ulan ben de seni diye..

Allah'ın her Ramazan'ı .. dikkat edin ayırmıyorum genelliyorum .. mutlaka biri dövülüyor. adam arabada sigara içiyor tabi ya dolmuşçunun o trafikte işi gücü yok taa direksiyonu bırakıyor dolmuştan iniyor ve adamın arabasının kapısını açıp bir güzel pataklıyor
helal olsun valla
Mafia oyununda bile böyle senaryo yok .

-Şak şak şak..
-Noluyoruz ? .
-Aydın Doğan gene dillere şen haber yapmış..

kesinlikle yanlış bir hareket tarzı ve yaklaşım...
zaten ne kaybediyorsak bu tarz insanların davranışlarından kaybediyoruz...

Geri