Ortalama kaç saat uyursunuz?

Ortalama kaç saat uyursunuz?

• Kullanılan toplam oy
    252
hafta ici 6--8 arası hafta sonuda 14 saat i felan gecer heralde :D

wala h.içi okul olduu için gecede pc de taqılıom sabah 7 de kalkıom 4 5 saat ama h.sonu 15 saati geçtiim olmştur uyyykkkuuu kadar gzl bişi yoqqqqqq

ArkadaŞlar Sadece Aptallar 8 Saat Uyur Öncelİkle Bu Nu ÖĞrenmek Esastir, Ayrica Uykunun Nasil UyunacaĞi Da Ayri Bİr Dİkkat Ve Özen İster YatiŞ Pozİsyonu Vs.. Sonra Uyumak Yerİne Her ArkadaŞima YaŞamayi Tavsİye Edİyorum.. Hatta İstersenİz ÖmrÜnÜzÜ Bu Şekİlde 2 Katina Bİle Çikara Bİlİrsİnİz, BaŞka Bİr Konuda DÜnyada GelmİŞ GeÇmİŞ En Zekİ İnsalar Bİle 4 Saatten Fazla UyumamiŞlardir AtatÜrk GÜnde 3 Saat Newton 15 Er Dakİka Araliklarla Yorulunca, Pİcasso, Fravunlar(ayrica Onlarda Uyumak Zayiflik Tanri Hİssettİklerİ İÇİn Kendİlerİnİ) Vb Bİr Çok İnsan, Esas Olayin En DoĞru Olmasi Gereken Durum Uykusuz Kalmak DeĞİl VÜcudunu GÜneŞe GÖre Ayarlamak Mesaİye GÖre DeĞİl Ve Bu Uyumadigin Zamanlarda Kendİnİ GelİŞtİrmek BulunduĞun Konumun En İyİsİ Olabİlmek Lazim...

hafta içi 6 küsür saat hafta sonu hiç belli olmaz 10 saat fln...

sabahları sırtımdaki kasların tutlması nedeni ile günde en fazla 6 saat uyurum >: (

6 saat fln gerçi kaçta yatarsam yatıyım hep saat 6 da kalkarım istersem 5:30 da yatıyım yine hep 6 da kalkıom .. alışkanlık olmus

son zamanlarda sınavlar yüzünden neredeyse uyuyamaz oldum bu ararlar 4 saat ama normalde 6 saat uyuyorum (okul nedeniyle).Okul olmadığı gunler 8 saat

Bana Göre 8-9 Saat Uyucağına 3 Saat Verimli Uyumak Dah Sağlıklı Ama Ben 8 Saat Uyuyorum...

arkadaşım 3 saat verimli uyuma demişsin 3 saat nası verimli uyunuyo söylemesi ayıp biliyosan öğret verimli uyuyalım :D

3 saat diyenler var 4 saat diyenler var, valla helal olsun o kadar uyku ile dayanabiliyorsanız. :clap gunde 10-12 saat anca yetiyor bana, bazen 14-15 saat uyudugum bile oluyor :)

Anket sorusu geneLLikLe kaç saat uyursunuz diye soruLmamı$ ortaLama soruLmu$..GeneLLikLe 6 saat uyurum haftaiçi üniden doLayı hafta sonLarıda rahat bi 10 saat uyuyorum ortaLama 8 saat oLuyor doğaL oLarak :)

uykuya bayılırım ama elimde değil geç yatıorum erken kalkmak zorundayım...

Geri