OrtaLık Karışacak(mış)!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Günümüzde hayatın birçok daLında oLduğu gibi sporda da ahLakın kaLmadığını düşünüyorum.. Derbiye 2 hafta kaLa bu kadar açık şekiLdetaraftarLarın nefretini artıracak hareketLer yapan basınımıza diyecek söz buLamıyorum..

9001_B_fbx001.jpg

Söz konusu site Sporx.com,çoğu futboLseverin futboL haberLerini buradan takip ettiğini düşünüyorum.. Ve hepimiz biLiyoruz ki bu siteye ait sadece G.Saray,F.Bahçe ve Beşiktaş haberLeri yapan aLt siteLer var.. Yani asLında temeLLeri aynı bünyeye dayanıyor: Sporx..

Önce GaLatasaray sayfasından,sonra Fenerbahçe sayfasından her derbi öncesi oLduğu gibi beLki de aynı kişiLer birbirLerine Laf atıyor.. O sayfaLarı gören kişiLer de rakibe karşı hırs ve nefret hissetmeye başLıyor.. Bir de utanmadan OrtaLık Karıştı diye haber yapıLıyor ana sitede..
Bu mudur yayıncıLık,bu mudur etik?
Ben siteyi şikayet etmeyi düşünüyorum..

Haber sitesiyse,haber sitesi oLarak kaLmaLı.. Zaten onLarca anti içerikLi site mevcut..

Habere buradan bakabiLirsiniz;
Sporx.com ? Ortalık fena karıştı! - 17 Mart 2010 (Futbol)

geçen seneki gs fener maçı yüzünden evdeki lig tv abonelğini iptal ettirdim

paramızla rezil oluyoruz böyle ortamı geriyorlar sonra olaylar çıkınca basına malzeme oluyor sırf olay çıksın bizde yazalım konuşalım zihniyeti bu basındaki ayıp bişey kardeşim maç bu 90 dakka olur biter ölüm kalım maçı diye bir maç mı var adam diyor ki gs yensin şampiyon olamasın böyle bir düşünce olurmu Allah akıl fikir versin

inş olaysız zevkli maç olur

Geri