Ortak Özellikleri Sizce Ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
KADIKÖY'DE BERABERLİK BİLE GÖREMEYENLER

Ezeli rekabetin son 10 yılında Kadıköy'de oynanan tüm maçlarda gülen taraf hep Fenerbahçe oldu. Galatasaray ise geçtiğimiz pazar günü Fenerbahçe ile oynayadığı maçın öncesinde bu sefer Kadıköy'de galip gelip, şeytanın bacağını kırma niyetindeydi; ancak filmin sonu yine aynı oldu.

fft16mm759275.jpg

Aradan yıllar geçti, son 10 yılda Galatasaray kadrosuna yerli-yabancı birçok isim kattı, ama bu isimler de Kadıköy'de galibiyet almaya yetmedi.

İşte son 10 yılda Galatasaray forması giymiş; ancak Kadıköy'de galibiyet değil beraberliikle bile tanışamayan futbolcular

fotoLarın aLtında öyLe bişey yazacağını tahmin ediyordum=)
güzeL oLmuş
tşkLer

Bende fenerin 20 yıllık kadrosunu koyayım buraya bakalım kaç tanesi türkiye kupasını görmüş

puhaha biz fb liler düşene vurmayı sevmeyiz

uefa kupası
süper kupa
türkiye kupası goremeyenleri
sampiyonlar liginde 0 çekenleri
pendik spora yenilen kadroyu
ve de gs-fb arasındaki en farklı karsılasma olan 7-0 lık macta oynayanları da koymanı bekliyoruz.

konu kesinLikLe aşağıLayıcı ve konuyu açan kişiye yakışmamış.. (çok uğraştığının farkındayım ama konunun açık kaLması tartışma çıkacağının garantisidir)

ve biLinmeLidir ki GaLatasaray takımının kuruLma amacı Fenerbahçeyi Kadıköyde yenmek değiLdir
Yani Gs tüm bu transferLeri Feneri kadıköyde yenmek için yapmamıştır..
Ben hiç bi sezona başLarken bu sezon amacımız kadıköyde gaLibiyet aLmak diyeni duymadım..

kapaLı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri