Adam kazancını İslama saldırarak kazanıyor. Yoksa Bekir Çoşkun Fransız eşinin masraflarıyla başa çıkamaz. Ümraniye de merkez de yıllardır çalışıyorum hiç böyle bişey duymadım görmedim. İgtiranın da kuyruklusu
adamcağız sadec bir yazarın karısına atıfta bulunmuş.1.Bekir Coşkun için bir şey söylüyorsan söyle,söyleyecek bir şeyin yoksa milletin eşini karıştırma,yaptığın düpedüz seviyesizlik.Birde lafbaşı gelince Müslümanlığı kimseye bırakmıyorsun.Sence bu seviyesizlik bir Müslümanın özelliğimi?
2.Ümraniye'nin sorumlususun ve bir şey olunca "Elais abi bugün şunu yaptık" diye rapor veriyorlar değil mi?Demek ki bu konuda rapor vermemişler sana,bence uyutuyorlar seni biraz denetimlerini sıklaştır,baksana senden habersiz iş yapmışlar.
Ümraniye de merkez de yıllardır çalışıyorum hiç böyle bişey duymadım görmedim. İgtiranın da kuyruklusu
Bizim eksiğimizde bu işte;bu tip yazılar söylentiler çok dolaşıyor etrafta belki çoğu hayal ürünü yada karalama kampanyasından ibarettir.
Ancak sahsen yasadığım bir olay varki onu paylaşmak isterim.
Bir sabah işe gidiyordum her zamanki pastanede kahvaltı yapacaktım.
Pastanede cok iyi bildiğim ''nurcu'' bir tarikat üyesinin pastaneler zincirindendi.
Ben o konuda ayırt etmediğim icin o pastaneye gidiyordum kendi açımdan bir sorun yoktu.
tv ye sanırım cd koymuşlardı ve hocanın birisi tatlı dilli sivri sözlerle vaaz verir gibi konusmalar yapıyordu.
Ben bas örtülü garson bayanı çagırdım ve kendisine sesini biraz kısmasını rica ettim.
Oda neden müslüman degilmisiniz dedi.
Ben şok olmuştum.
değilim deyivermişim sinirden..
kalkıp cıktım.
Şimdi insan düşünüyor ben hasta ola biirdim belki basım agrıyordu onun için kıs demişte ola bilirdim müslümanlığımı bu insanlarmı belirleyecekti ?
bekir çoşkun benim ülkemin yazarı değil !! KAPAK!!!
mossat yahudiliği orta çağa benzetsem bundan rahatsız olurmuusun acaba ya da yehova-n sen rahatsız olurmusun sadece bir soru ....