Orkun mu?Aykutmu kalemizi korumalı

kalemizde güven veren kim aykurmu orkunmu?

• orkun uşak

Kullanılan: 19 26.8%
  • aykut erçetin

Kullanılan: 52 73.2%

• Kullanılan toplam oy
    71
orkunun kumaşı daha iyi..aykuttan ancak film artisti olur zaten yıllardır doğru dürüst hatasız bir maçını görmedim..özgüven açısındanda orkun önde..

Orkun iyidir ya bir maçLa adamı ipe asmakta oLmaz çok iyi maçLar çıkarıyor Ligde..

orkuna iyi diyenlere seslenıyorum...:eek:ha aykuta fazla şans verılmedı :melek 3 maç üstüste oynamamaıstı bile bakın dünkü maçta neler yaptı​

KALESİNDE DEVLEŞTİ

Ligde sıkıntılı günler geçiren, puana ihtiyacı olan Ankaraspor maçın sonlarında müthiş baskılı oynadı ancak bu defa da Aykut'a takıldı. Özellikle 84. dakikada Tayfun ve Mehmet Yılmaz'ın arka arkaya iki şutunu çıkardan genç file bekçisi, Ümit ile birlikte galibiyette büyük pay sahibi oldu.

BiR BAKIŞTA AYKUT
Yediği Gol..........................0
Önemli Kurtarış ................3
Penaltı Kurtarış ................0
Gelen Geri Pas ..................4
Tutma ................................3
Saha İçine Çelme ..............3
Kornere Çelme ..................0
3A5D36A5A53B9C4EB5214022b.jpg

Daha önce Orkun diyordum ancak görü$Lerim Aykut'un formunu ve performansını görünce tam tersine döndü.ßence Aykut denenmeLi kaLede eğer iyi bir istikrar tutturursa daha doğrusu istikrarı ve formu var ama 3-4 maç daha ßöyLe formunu devam ettirirse çok iyi i$Ler çıkaraßiLir.

Bence aykut orkundan daha iyi bi kaleci olduğunu son maçlarda gösterdi... Her duran yada yan toptan

gol yiyen bi oyuncu orkun Gs de fazla şansı olmaz bu saatten sonra...

yaws tabiki aykut bi kere orkunun adli dengesinin yerinde olduğuna inanmıyorum adamın ağzı gözü oynuyo canlı olarak izleyen varsa görmüştür mutlaka bize akıllı adam lazım

AYKUT YILLARCA modragonun arkasında bekledi ve orkun geldı kalecı devraldı haksızlık degılmı ??? ve son maclarda oynadı kalecımız aykut ercetın gozdoldurduda yanı;ben derım bu kalecı uzerınde durulsun orkuna 5 basar sonucta gecen sene kume dusen takımın kalecısını aldık ve uzaktan sut ozurlu yan toplardada hava hakımıyetı yok dnecek kadar az

bence oyuncu performansına göre oynatılmalı şu an için kaleyi hak eden isim aykut erçetindir.Budur yani

Geri