Orjinal Windows XP with SP3 + İE7 + MP11

system007

New member
Reaction score
0
Orjinal Windows XP with SP3 + İE7 + MP11 genuine

Windows-XP-Pro.jpg

Sizlerle paylaştığım bu *iso tamamen orjinal Windows XP
cd'imden kendi uploadımdır. Kesinlikle dokunulmamıştır.
Ekstra hiç bir işlem yapmanıza gerek yoktur..
Yazılım kendinden lisanslıdır...
İçerikte hiçbir ekleme ve eksiltme yapılmamıştır..
Kesinlikle Windows doğrulamayı sorunsuz geçecektir...(doğrulamaya gerek yok)
Çünkü orijinaldir.
Windows'u orjinal yapma ile ilgili hiç bir uygulamaya gerek yoktur.
Orjinal XP yapma gibi illegal işlemlerden geçmemiştir.
Reklam içermez...
Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz…

3 parttır:
200+200+195=595 mb
iso*dan çıkınca 615 mb

http://rapidshare.com/files/131156320/Windows_XP_SP3_ie7_mp11_GanqsteR.part1.rar
http://rapidshare.com/files/131925547/Windows_XP_SP3_ie7_mp11_GanqsteR.part2.rar
http://rapidshare.com/files/132951145/Windows_XP_SP3_ie7_mp11_GanqsteR.part3.rar

s e r i a l :GH2WR-BDT3X-3XBMR-HMVF2-QRMF8

Cd yazdırma işlemi:?
partları klasöre çıkardıktan sonra 615 mb lık iso'yu
----nero'dan
1:kalıbı diske yazdır > seçeneğinden *iso'muzu seçerek düşük hızda,
2:ashampoo'dan > bir disk imajından cd/dvd yak seçeneğinden *iso yu secerek düşük hızda yazdırabiliriz...

//

Çok Teşekkürler Arkadaşım İndiriyom Ne Zamana İner ßilmiom:melek

Edit: Çalışmassa Yakana Yapışırım Haßerin oLsun:melek

Arkadaşım eLine SaqLık . Xp %100 oLarak Çalışmaktadır.. indirmek isteyenLer qönüL RahatLığıyLa indireßilirler eLine saqLık..

bişi soracam arkadaşlar..şimdi ben bi bilgisayara xp yükledim elimdeki eski cdleriden birinden ama sp hiç yok o windowsta direk buna yüklesem sorun çıkarmı? yoksa önce sp1 sonra sp 2 sonra mı üstüne sp3 ü yüklemem gerekir? böyle bir kural varmı?

bişi soracam arkadaşlar..şimdi ben bi bilgisayara xp yükledim elimdeki eski cdleriden birinden ama sp hiç yok o windowsta direk buna yüklesem sorun çıkarmı? yoksa önce sp1 sonra sp 2 sonra mı üstüne sp3 ü yüklemem gerekir? böyle bir kural varmı?

elindeki eski cdden yuklemeyeceksin burdan indirdiğin cdyi yukleyeceksin.
ayrıca öyle bir kural yok. daha doğrusu o kurala ihtiyacın yok çünkü bu tek başına sp3 yaması değil sp3 lü windows cdsi.

kardeş sp3+ie7+mp11 kendinmi entegre ettin yoksa orjinal halimi böyle

senin bu dosyalar inmiyor küçük bi kısmı i,niyor internet kesiliyor ama başka şeyde öle olmuyor acaba neden? linklerin sağlam görünüyor ama 100 lük partlara bölsen birde öle denesen..

inşallah bu çalışır crc hatasından bıktım

indiriyorum suan ıkıncı part ındı bıtıkten sonra kuracam umarım problem yasamam sonucu buraya yazarım emegın ıcın tesekkur ederım

Tşkr kardeş eline sağlık umarım hiçbir problem olmaz

teşekkürler paylaşım için bu sitede gördüğüm en güzel windows xp cdsi indirdim ve kurdum
gerçekten çok güzel siteye verenden allah razı olsun.

emeğine sağlık bende 2 tane var biri katılımlı diğeri katılımsız bunuda indirecem eline sağlık

bu katılımlı katılımsız olayı nedir bilemiyorum ama öğrenmek istediğim şey, sp3+ie7+mp11 nin xp professional'a sonradan eklendiği bir sürüm mü, yoksa kendi haliyle normalde içinde bu yazılımlar olan bir cd mi olduğudur...bilgileriniz için şimdiden teşekkürler...

bir de bu arada katılımlı, katılımsız olayı nedir, bunun hakkında da bilgi verebilir misiniz?

ben bunu indirdim ama iso seklince çıkmadı .. nasıl iso haline getireecem veya cd ye veri diski olarak kaydetsem olur mu acil bilgilendirirmisin !! thanks

bu katılımlı katılımsız olayı nedir bilemiyorum ama öğrenmek istediğim şey, sp3+ie7+mp11 nin xp professional'a sonradan eklendiği bir sürüm mü, yoksa kendi haliyle normalde içinde bu yazılımlar olan bir cd mi olduğudur...bilgileriniz için şimdiden teşekkürler...

bir de bu arada katılımlı, katılımsız olayı nedir, bunun hakkında da bilgi verebilir misiniz?

bu cd orjinal arkadaşım içine hiçbirşey entegre edilmemiş orjinal cd.katılımlı katılımsız olayı ise
kurulumda birden fazla kullanıcı hesabı açabilmedir.katılımsız cd ler genelliklemodifiye edilmiş ve
kurulumda şifre istemeyen cd lerdir.

bu cd orjinal arkadaşım içine hiçbirşey entegre edilmemiş orjinal cd.katılımlı katılımsız olayı ise
kurulumda birden fazla kullanıcı hesabı açabilmedir.katılımsız cd ler genelliklemodifiye edilmiş ve
kurulumda şifre istemeyen cd lerdir.

teşekkürler sedattascı arkadaşım, işletim sistemlerini fazla kurcalamamış olmanın sıkıntılarını çekiyorum kendim işte, hep başımıza bişey gelmesin diye en garanti şekilde kurmaya çalışıyorum da :) tekrardan verdiğin bilgiler için teşekkürler...

ya bunda bioastan cd gosterip format atmayı deniyince cd nin okunması için bir tusa basınız gibi bir sey demiyor ben bir yerde hata yaptım...Yoksa herkesde boylemi?

Geri