orjinal windows vista ayagınıza kadar bedavaya gelecek!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya kardeşim bu kadar korkak olmayın. zaten microsft istese şuan kulladığınız yazılımdan bulamıycakmı zannediyorsunuz. içine kimbilir ne keylogerler, tojenler gömmüştür.

doldurun gitsin microsoftu biraz daha zarara sokmuş olursunuz...

birde sanırım kimse şu notu görmemiş olacak

Note: This Offer is valid in India only.

Duy ama inanma,Her seye atlama,arkadas tavsiyesi...

Valla arkadaslar kimse kimseye bedava birsey vermez.Hele microsoft?
250Usd'lik bir yazılımı 3 - 5 cevabamı verecek.Bence sazanlar icin hazırlanmıs bir oyun.Neden derseniz:zaten o soruları cevaplayan dünyada en az 3- 4 milyon insan olacak.hadi aralarından bilemeyenlerde olur diyelim.niye adamlar bukadar kisiye bedava yazılım versinki + posta ücreti.Bu sadece korsan yazılım kullananları tespit etmek icin.kayıt yaptırıyorsun.makinanın IP si ve seri nosu Microsoft tarafından o anda alınıyor.tabi biz anlamıyoruz.ddüsünmekte fayda var...http://www.hackhell.com/images/approx/smilies/hhman-sopa.gif

Danke Schön Meine alles Freundin...

düşünmeden atlamamak lazım sonra sazan oluruz di mi??? :) :) :)

ferit34' Alıntı:
Valla arkadaslar kimse kimseye bedava birsey vermez.Hele microsoft?
250Usd'lik bir yazılımı 3 - 5 cevabamı verecek.Bence sazanlar icin hazırlanmıs bir oyun.Neden derseniz:zaten o soruları cevaplayan dünyada en az 3- 4 milyon insan olacak.hadi aralarından bilemeyenlerde olur diyelim.niye adamlar bukadar kisiye bedava yazılım versinki + posta ücreti.Bu sadece korsan yazılım kullananları tespit etmek icin.kayıt yaptırıyorsun.makinanın IP si ve seri nosu Microsoft tarafından o anda alınıyor.tabi biz anlamıyoruz.ddüsünmekte fayda var...http://www.hackhell.com/images/approx/smilies/hhman-sopa.gif

Danke Schön Meine alles Freundin...

alemsin kardes yaa,eger sen microsoftun işletim sistemini kullanıyorsan su anda bile belki senın butun bilgilerini alıyordur,bunu yapmak icin soru cevaplı tuzak hazırlamaz buna ihtiyacı yokkı zaten dunyanın yarısı windows kullanıyor sen istesende istemesende o senın bilgilerini cok kolaylıkla elde edebilir.

ayrıca bedavaya veririmi vistayı demişsin,vermez tabiki salakmı microsoft....
verdigi vista beta surumu yani denemek icin hataları ortaya cıkarmak icin ...betayı kullanan kişşiler hataları microsofta bildirecek onlarda ona gore hataları giderecekler...

Bana Geldide Lakin Adamlar Eski Windos Sürümünün Orginal Bandrolünü Istedi Bende Bilgisayarim Bakimda Dedim Varya Bu Konuyu Açan Arkadaş Mutlaka Başina Benimki Gibi Bi Olay Geldide Sizide Ayni Oyuna Getiriyor Bizzat Geliyorlar...yer Bahçelievler...gelen Firma Techsoft Isminde Taşeron Firma......

test sayfası açılmadı ingilizce bişeyler yazıyo.aşağıda

We’re sorry, but there is no Microsoft.com Web page that matches your entry. It is possible you typed the address incorrectly, or the page may no longer exist. You may wish to try another entry or choose from the links below, which we hope will help you find what you’re looking for.

ne demek bu ingilizce bilen bir arkadaş aranıyor

tanerugurh' Alıntı:
test sayfası açılmadı ingilizce bişeyler yazıyo.aşağıda

We’re sorry, but there is no Microsoft.com Web page that matches your entry. It is possible you typed the address incorrectly, or the page may no longer exist. You may wish to try another entry or choose from the links below, which we hope will help you find what you’re looking for.

üzgünüz, ancak girişinize uyan bir Microsoft.com web sayfası bulunmamaktadır. Adresi yanlış yazmış olabilirsiniz veya sayfa artık bulunmuyor olabilir. Başka bir adresi deneyebilir yada aşağıdaki linklerden birini seçebilirsiniz....

inanmıyorum böyle birşey olabileceğine. sizde inanmayın kimser aptal değil. nası olsa 5-6 ay sonra normal sürüm vistada çıkar onuda kopyalarız yaw :D

abi ben yaptım daha once 15 gun oldu geldi!!!!!

bizi izledikleri kesin ... şunu yapabilirsiniz denemek için ... Windows XP de C:\WINDOWS\msagent ismindende anlaşıldığı gibi "Microsoft Agent" içine girin ve birkaç dosya silin ve ya silebildiğiniz kadar...Biraz bekleyin geri gelecek... bu kadar basit aslında onlar için yapacağım tek şey evime geldiklerinde bir türk kahvesi iram etmek ne de olsa 40 yıl hatrı vardır değilmi :)

zaten hotmail kullanıcılarına filan bedeva licence key veriyo sorun ne anlamadım
teste girmedim ben :D

We’re sorry, but we were unable to service your request. You may wish to choose from the links below for information about Microsoft products and services.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri