orjinal windows vista ayagınıza kadar bedavaya gelecek!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altuga

New member
Reaction score
0
Microsoft bir sınav yapıyor ve tamamını doğru yanıtlayan herkese Orjinal Windows Vista'yı Lisansı ile bedava kapısına kadar gönderiyor.

Bu adresten sınava gidiyoruz:http://www.microsoft.com/india/offers/vista/quiz.aspx

Bunlar da sırası ile cevapları:

1.Vista
2.Clarity
3.November 2006
4.True
5.Aero
6.All
7.All
8.512

Hepsini cevapladıktan sonra adres bilgilerinizi giriyorsunuz (Ayrıca Hotmail'e kayıtlı bir kullanıcı olmanız gerekiyor.)ve en kısa zamanda Microsoft kapınıza kadar gönderiyor.

kayıtı yaptırdıktan sonra email adresinize girmek icin yonlendirilliyorsunuz ve ardından size dogrulama e maili geliyor .Gelen emaildeki linke tıklayıp dogruladıktan sonra tekrar email adresinizi dogrulamak icin sign up sayfası geliyor email adresinizi girdinizmi işlem tamam.

windows vistanın beta surumu evinize kadar gelecek ama ne kadar zamanda gelir bilemem geldigi zaman haber veririm,sizde kayıt yapın ve bence bu fırsattan faydalanın....

yaptik bakalım ne olacak

Walla bende bi şansımı denedim paylaşımın iin saol...

Editlemeden önce sayfalara fake demiştim ama kusura bakma teker teker kontrol ettim orjinal win sitesi.
Paylaşımın için teşekkürler tekrar.

paylaşım için teşekkurler testi hemen yaptık bakalım gönderirler inşallah...

Adrese teslim ceza diye buna denir.. Yasal Microsoft işletim sistemi mi kullaniyosunuz beyler siz? Adres girmeyin net ortaminda..:))

mindgenres' Alıntı:
Adrese teslim ceza diye buna denir.. Yasal Microsoft işletim sistemi mi kullaniyosunuz beyler siz? Adres girmeyin net ortaminda..:))

hic birsey olmaz bunlar evin icine kadar girip bilgisayarınımı kontroıl edecekler veya senın orjinal xp cdnimi isteyecekler.
zaten binlece kişi kayıt yaptırıyordur herbiriyle tek tek ugrasamazlar postayla yollarlar cdleri,korkmanıza gerek yok...

ben saten yasal kullanıyom :D gelirlerse buyursun gelsinler ewdeki butun yazılımlar yasal :D

Kardes burayi okumadin herhalde :

Thank you for taking out time to test your knowledge on Microsoft Windows Vista. Answer the following simple questions and get your copy of Windows Vista Beta 2 CD.

kardeş sağolasın bende yaptım bakalım ne olacak

eywallah, yaptık ama astala-VİSTA olmasak iyidir...

Valla bu paylasimin icin cok tesekkür ederim. Gercekten elle tutulur birsey verdin biz Hackhell üyelerine...devamini bekliyoruz..

formu doldurduk inşallah gelir

YaLaN KaRDe4 Ya WiNDoWS aYaĞıMıZa GeLCeMi$...
SaNKi WiNDOwS ÇaKMıCaK BüTüN HeRKeS DoRu CeVaPLaMı$:D:D

Microsoft may use the address I have provided above to contact me regarding important security, product, and event information.

ŞÖLE Bİ MADDE VAR ARKADASLAR TAM ANLAYAMADIM AMA SAKATLIK CIKARABILIR BU MADDE

ÇEVİRİSİ : MİCROSOFT YAZDIĞIM ADRESİ BENİMLE ÖNEMLİ GÜVENLİK,ÜRÜN VE OLAY BİLGİ HAKKINDA BAĞLANTI KURMAYI KABUL EDERİM TARZI BİŞİ

alpgg' Alıntı:
Microsoft may use the address I have provided above to contact me regarding important security, product, and event information.

ŞÖLE Bİ MADDE VAR ARKADASLAR TAM ANLAYAMADIM AMA SAKATLIK CIKARABILIR BU MADDE

ÇEVİRİSİ : MİCROSOFT YAZDIĞIM ADRESİ BENİMLE ÖNEMLİ GÜVENLİK,ÜRÜN VE OLAY BİLGİ HAKKINDA BAĞLANTI KURMAYI KABUL EDERİM TARZI BİŞİ

Arkadaş doğru sölüyor öyle bir seçenek var ama bu seçeneği iptal edebiliyorsunuz.Şahsen daha önce microsofttan sipariş verip ÜCRETSİZ bir şekilde service pack 2 cd si almıştım .HİÇ BİR ÜCRET ÖDEMEDİM...eğer yakalamak isteselerdi...Emin olun şimdiye kadar yakalanmıştık :) ama bu konuda şirketleri ve büyük kuruluşları denetliyorlar tabii ki bizide izliyorlar ama bu ancak byük bir hack faaliyetini tespit etmek için olabilir...FBI la bağlantısı olmadığını sakın sölemeyin :) ....
güle güle kullanın

SAYGILAR...............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri