Orjinal Win Xp Professional Sp3 Tr( Ie7+wmp11 Entegreli )%100 Genuine

partları nasıl birlestiriceğiz?bos bir cd ye mi yazdıracağız? dostum bir yardımcı olursan sevinirim dosyaları indiriyorum simdiden tesekkürler.

partları nasıl birlestiriceğiz?bos bir cd ye mi yazdıracağız? dostum bir yardımcı olursan sevinirim dosyaları indiriyorum simdiden tesekkürler.

öncelikle nero pc de kurulu olsun linklerin tamamını indir 1.part a sağ tıkla buraya cıkart de
partları birleştirdiginde rardan cıkan iso kalıbına çift tıkla Nero Burning Rom otomatik acılacak sürücüye boş cd tak ileri diyerek cd ye yazdır

çalışma için teşekkürler bütün partları indirdim cd ye de yazdırdım
ancak bilgisayara kurmaya gelince hata verdi i386 dosyası içinde bir hata verdi kurulumu yapmadı
böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? çözümü varmı? yardımcı olursanız sevinirim

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=417644 buradaki dosyayı indirdim olmadı bu bölümdekileri indirdim kurdum şimdi çalışıyor. teşekkürler

çalışma için teşekkürler bütün partları indirdim cd ye de yazdırdım
ancak bilgisayara kurmaya gelince hata verdi i386 dosyası içinde bir hata verdi kurulumu yapmadı
böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? çözümü varmı? yardımcı olursanız sevinirim

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=417644 buradaki dosyayı indirdim olmadı bu bölümdekileri indirdim kurdum şimdi çalışıyor. teşekkürler

verdigim xp lerin hepsi calışıyor arkadaşım cd ye yazdırırken veya cd de sorun olabilir.

3 nüc partta sifre soruyor sifre ne mecnun

Crc Failed Hatası Veriyor Lütfen Yardım

3 nüc partta sifre soruyor sifre ne mecnun

Crc Failed Hatası Veriyor Lütfen Yardım

arkadaşım şifre istese birinci partta ister 3.part hatalı inmiş olabilir tekrar indir 1. part tan
5. part a kadar olan dosyaların boyutu aynı- partların boyuttunu bi kontrol et

ilgin icin tesekkürler mecnun keske senin gibi herkes actığı konunun pesinde olsa

kardeş saolasın indirdim yazdım dvd ye kurdm süper çalışıyor ama bişey sorcam xp temiz dimi içinde casus yazılım yok heralde

kardeş saolasın indirdim yazdım dvd ye kurdm süper çalışıyor ama bişey sorcam xp temiz dimi içinde casus yazılım yok heralde

temiz arkadaşım net teki en temiz xp diyebilirim istedigim güvenlik pro su ile tarama yaptırabilirsin..

dostum eline sağlık bnce ideal bir xp cd si olmuş

Merhaba ben Asus Laptop kullanıyorum F3S serisinden bu verdiğin Xp yi laptopa yükleyebilirmiyim acaba malum laptoplara xp yüklemek sorunlu raid ve sata driverleri yüzünden ? Şimdiden teşekkürler...

arkadaslar sp2 den farki varmi varsa nedir aciklarmisiniz.

şimdi ben bunu indir cd yukledim ama format atılırken tam donanım aygıtlarını yuklerken hata verdi normal sp2 uzerınede kurarken hata veriyor

İndirdim ve kurdum,
ellerine sağlık
Bir ömür boyu
MUTLU OL.

Geri