Orite marka RN-1300 SE model webcam windows 7 için driver lazım lütfen

alperen819

New member
Reaction score
0
windows 7 kurulu bilgisayarıma Orite marka RN-1300 SE model webcamı çalıştıramıyorum uyumlu diver lazım lütfen

ilginize teşekkür ederim. ama webcam yine çalışmadı

kimse yokmu konu ile ilgilenecek, lütfen yardım edermisiniz yoksa webcam çöpe gidecek

xp driverları win 7 dide çalışıyor ki... sorun nerde tam olarak.. uyumluluk giderici ile kur driver ıı.. kuracağın programın üzerinde sağ tıkla.. uyumluluk sorun gidermeye tıkla.. önerilen ayarlarla programı çalıştır...

dediğinizi yapıyorum ama driviri kurup webcamı taktığımda driver bulunamadı diyor, elle buluyorum yine webcam açılmıyor

dediğinizi yapıyorum ama driviri kurup webcamı taktığımda driver bulunamadı diyor, elle buluyorum yine webcam açılmıyor

programı kurup wepcamı takıyorsunuz galiba.. haliyle tanımıyor.. wepcam takılı olmalı.. sonra programı kuracaksın... kurulumdan sonra yeniden başlatmayı unutma. elle kuramamanın sebebi tek bir exe dosyasından oluşuyor... elle kurabilmek için exe dosyasını winrarla klasöre çıkartıp aygıta klasör yolunu göstermen lazım... olmaz ise aşağıdaki linkte bir driver mevcut..
vista desddekli win 7 de kesin çalışır...

Orite RN-1300SE Webcam indir , Driver download , windows driver bul , driver indir DLL indir , Driver Download , DLL ve Driver indir

Geri