Orhan DOĞAN öLdü !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BÖyle Bİr Haİnİ Bu Vatanin Topraklarina GÖmmeyİn Atin Asin Irak Sinirina Gelen GÖrsÜn Gİden GÖrsÜn

abi adam tas gibiydi enson gördügümde. demekki biyerlere fazla dokundu sonu acı oldu. hiç de üzülmedim..

eceliyle öldü şerefsiz.onca masum insanın kanına girdiler.birde memur çocuğuymuş bu devletin parasıyla büyümüş. bence o.....çocuğu.

sanayide duydum bu haberı ogle yemegi sırasında neden se herkes bı anda iyi olmuş gebersin it dedi : )) acaba neden : ))) mezar icin bile toprak vermiceksin ona

Çok güzel bi söz ispik abey (mezar için bile toprak vermiceksin ona)..doğru dosdoğru bi söz

arkadşlar istedii kadar kötü olsun bu laflar benim müslümanlıgıma ve Türklüğüme aykırıdır bu benim görüşüm ayrıca siz bi insan ne kadar kötüde olsa onların ynlış yolda oldgunu belirtmek için hoşgörülü davrnmanız gerekirki ancak birşeylerin farkına varsınla sizin bu yaptıklarınız yapmak o adamın arksandan gidenleri belkide daa çok kamçılıo ve birçok orhan dogan çıkıp aynı kötülükleri yaprsa nolcak bunu hesabını kimler vercek biraz ii düşünün dövene elsiz sövene dilsiz demişler çok ii düşünmeden konuşuosunuz bence...

ülkeme gömüp de kirletmesinler toprağımı şehitlerim yatamaz sonra kemikleri sızlar ermenistana gömsünler şerefsizi

Diğer vatan hainlerininde gebermesi temennisiyle..Canı cehenneme...

mynmisearl' Alıntı:
arkadşlar istedii kadar kötü olsun bu laflar benim müslümanlıgıma ve Türklüğüme aykırıdır bu benim görüşüm ayrıca siz bi insan ne kadar kötüde olsa onların ynlış yolda oldgunu belirtmek için hoşgörülü davrnmanız gerekirki ancak birşeylerin farkına varsınla sizin bu yaptıklarınız yapmak o adamın arksandan gidenleri belkide daa çok kamçılıo ve birçok orhan dogan çıkıp aynı kötülükleri yaprsa nolcak bunu hesabını kimler vercek biraz ii düşünün dövene elsiz sövene dilsiz demişler çok ii düşünmeden konuşuosunuz bence...

güzel kardeşim. bizim söylemlerimiz kişiler üzerine, Türkiye üzerinde yaşayan bu ülkeye zarar vermeyen bizide kardeş bilen kürt kardeşlerimize hiç bir sözümüz yok.ama bu ülkeyi bölmeye çalışan,dış güçlerin oyuncağı olan kanı bozuklar ne Türktür ne kürttür ne Müslümandır.müslüman müslümanın katili olurmu beşikteki çocuğu katledermi.canını namusunu koruyan askerine polisine silah çekermi. yüzyıllardır beraber yaşamadıkmı.kürt kökenlilerden başbakan,öğretmen,memur,yönetici olmadımı. ama kimse kusura bakmasın bu ülkeyi bölmek isteyen olursa o hainler herşeye müstahaktır.arkalarından gidenlerde.biz iyi niyetimizi zaten yıllardır gösterdik ama artık yeter bundan ötesi ahmaklık olur.

darısı şerefsiz başına o da imralıda;bi geberseydi ne güzel olurdu.cehennemde de artık bölücülük yaparlar sırt sırta verip.BU CENNET VATANI HİÇ KİMSE BÖLEMEEEEEEEZ......!

gebermiş kelimesi bile bu soysuzları anlatmaya yetmez. gerçekten bu şerefsizler amaçları uğrunda bomboş geçen bir hayatın hesabını verecekler!!! doğru bir yaklaşım bu adinin cesedini toprak bile kabul etmezki..

vay ALLAH rahmet etmesin

Valla Dün Çocuklara Çikolata dağıttım sabah sabah güzel bir haberdi :D

çok güzel bi pislikten daha kurtulmuş oldu bu millet

Allah'ın takdiri...
Kendini Devrimci,özgürLükçü we Demokrat oLarak gören ßu adam asLında gerçek ßir ırkçıdır we SosyaList dü$ünceyLe aLakası yoktur...SosyaLizm MiLLetLer arası dayanı$mayı geLi$tirmeyi amaçLar ama ßu adam resmen KürtçüLük diye taßir ediLen masum Kürt yurtta$Ları ayartan a$ağıLık ßi karakterdir...

harbiden sevindim içim ferahladı

Güncelliğini Kaybetmiş Haber... Kapalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri