Optimist ve Pesimist nedir kimdir?

Optimistmisin ? Pesimist mi ?

• Kullanılan toplam oy
    16

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
*Bir optimist ışığı gören kişidir. Bir pesimist ise ışığı söndüren.

*Bir optimist unutmak için güler. Bir pesimist gülmeyi unutur.

*Bir optimist olabilecek en iyi dünyada olduğunu düşünür. Bir pesimist bunun doğru olmasından korkar.

*Bir pesimist fırsatlar kapıyı çaldığında gürültüden şikayet eden kişidir.

*Bir pesimist enaz optimist kadar yanlış kararlar verir ama daha mutludur.

*Hem optimistler hem pesimistler topluma bir fayda sağlar. Optimist uçağı keşfeder ve pesimist paraşütü. --Gil Stern

*Pesimist rüzgardan şikayet eder; optimist rüzgarın değişmesini bekler; realist ise tekneyi ayarlar.

*Optimist olmak insana bir zarar getirmez. İstiyorsan daha sonra istediğin kadar ağlayabilirsin. --Lucimar Santos de Lima

*Pesimist olmanın en güzel tarafı ya sürekli haklı olduğun ıspatlanır yada sürekli keyifli bir sürpriz ile karşılaşırsın. --George F. Will

*Her zaman bir pesimistten para ödünç alın, çünkü asla geri ödeyeceğinizi beklemez.

*Hiç bir pesimist bu güne kadar yıldızların sırlarını keşfetmedi, el değmemiş yerleri ziyaret etmedi yada insanlık için yeni bir buluş gerçekleştirmedi. --Helen Keller

*Pesimist tek yön caddede karşıya geçmeden önce iki tarafıda kontrol eden kişidir

:durdurun:durdurun:durdurun:clap:clap:victory​

teşekkürler aßi :hhmanD

Bu pesimistler erken ölücek:sigara::sigara::sigara:

tesekkurler abı gece gece ıyıce bılgılendırdın yıne bızlerı..

pesimist'lik hakkında yazılanlar doğrudur kendimden ßiliyorum. optimist'i de duymuştum ama anlamını yeni öğrendim emeğine sağlık.

ikisinin karısımı beni anlatıyo gibi ikisindende var bende :hhmanD

*Hiç bir pesimist bu güne kadar yıldızların sırlarını keşfetmedi, el değmemiş yerleri ziyaret etmedi yada insanlık için yeni bir buluş gerçekleştirmedi. --Helen Keller

Bu pesimistLeri sevdim
Ne güzeL birşeyLer keşfedip gereksiz şeyLerLe insanLarın kafaLarını kurcaLamıyorLar
eL değmemiş yerLeri eLLemiyor birşeyLer icat edip iLave masraf çıkartmıyorLar

Bu arada kemaL bir kaç bin ytL borç versene :melek

arkdaşım beni tarif etti işte =)

gerek yoktu yahu... o_O

bkz. ehey..öhüy. ihiy.

Geri