Operasyon CHP’ye değil, AK Parti’ye yapılıyor!

crack man

New member
Reaction score
0
GÖRÜNTÜLERİN ilk çıktığı gün sordum; kime yarar? Cevabım çok açık ve netti: AK Parti’yi “denklemden düşürmek” veya “denklemde etkisizleştirmek” isteyenlere yarar! Gerek Parti Meclisi gerekse Merkez Yürütme Kurulu sonrası oluşum ve en önemlisi trendin elişiminin bıraktığı iz ortaya çıktıkça, tezim daha da açık ve net: Operasyon CHP amaçlı değil, CHP üstünden AK Parti amaçlı!

Sevgili dostlar, 2007 Kasım ayına kadar AK Parti ve Erdoğan’ın Türkiye’deki en büyük
muhaliflerinden biri olarak, hatta “yerleşik düzenin aslansın-kaplansın” gazı içinde kalan bir birey olarak, “en ağır eleştirileri” yaptım! O zamanki bakış açıma göre, “birileri Cumhuriyet’in temellerine asit döküyordu, bizler de buna engel oluyorduk”! Sonrasında tam anlamıyla gerçeği gördüm; “yerleşik bir düzen” vardı ve bu düzene biat etmeyen, hatta “Amerika’daki bazı lobilerin-yerleşik küresel güçlerin ve İsrail’in isteklerine” karşı “başkaldırmayı deneyenler” irtica masalı altında aynı okka altına itiliyorlardı.

Bugün geldiğim noktada adım gibi eminim; “Amerika’dan İsrail’e kadar birçok yerleşik odak ve Türkiye’deki bunların uzantıları”, AK Parti ve özellikle Erdoğan’dan oldukça rahatsızlar ve “var olan yapının devam etmesi için” ondan kurtulmaya çalışıyorlar. Onlara göre, “İsrail’e karşı çıkan, AB ve ABD’ye boyun eğmeyen, bağımsız kalma potansiyeli olan bir lider çok ama çok tehlikeli”! Buna güncel iki örnek: Erdoğan, “İran’ı normalleştirme için adımlar atarken ve özellikle İsrail ile restleşirken” ABD Dışişleri Bakanlığı açıklaması “tam yerine oturdu”. Takas anlaşmasının üstünden saatler geçmeden Amerika, en üst düzeyde “Hop ne oluyor” dedi. Doğru ya, sen kimsin; İsrail’in nükleer gücünü sorgulayıp, İran ile kıyaslayıp bir de petrol fiyatını bile düşürecek bir takas anlaşması yapıyorsun! Bir örnek daha: Bu rahatsızlık ve “IMF ile anlaşmadan İran’la yakınlaşmaya kadar giden birçok adım atanların” siyasi yapıda dengelenmeleri gerekiyordu. Atılması gereken adım atıldı ve anamuhalefet partisinin lideri, bir kasetle devrilerek yerine “haydi şimdi rüzgârı yaratabilecek” bir isim getirildi. Kılıçdaroğlu “onların adamı” demiyorum, lütfen dikkat edin, onların tezgâhına “geliyor olabilir veya gelebilir” diyorum. Aynen Silahlı Kuvvetlerimizin darbe tezgâhlarına gelmeleri gibi!

Sevgili dostlarım, bence her şey o kadar açık ve net ki; “raydan çıkan Erdoğan ve onun karşısında dış ve iç güçler tarafından” örgütlenerek sahaya indirilen-konulan yeni dinamikler. Tekrar ediyorum, “ne Kılıçdaroğlu ne de bu işe yürekten koşanlar onların adamları” değil ama “oyunun sahipleri başkaları, onlar sadece iyi niyetli”. Bir ipucu daha; medyada ne kadar “uç denebilecek operasyon adamı denen” arkadaş varsa “Kılıçdaroğlu’nun yanına monte edildi”! Şimdi sıra “yerleşik medya ve diğer uzantılar” ile bu süreci desteklemek. Alman destekli yerleşik medya bile “kurtuldum” hesapları yapmaya başladı.

Sonuç: Hepimiz Cumhuriyet’e sonuna kadar bağlıyız. Bağlıyız ama bu “bağ” gözümüzü kapatmamalı. Gerçeği görelim; “irtica geliyor” oyunu bu topraklarda yüzyıllardır oynanıyor, aynen “din elden gidiyor” oyunu gibi. Bu oyunu tezgâhlayanlar ve oynayanların-oynatanların tek bir am acı var: Bu ülkeyi emellerine alet etmek ve sömürmek! Gözümüzü açalım ve “neyin ne olduğunu” dibinden görmeye çalışalım. Amerika’ya-İsrail’e-AB’ye-IMF’ye-yerleşik medya ve onun patronlarına itaat-hizmet eden bir düzen ve siyasetçiler istemiyorsak, oyunu özünden anlayalım.

Son söz: Kılıçdaroğlu’na da bir çağrım var: Düşmanı AK Parti değil, düşmanı “yerleşik düzen”! Atatürk’ün partisini, siyasi dinamiklerinden kurduğu bankaya kadar bu yerleşik düzenin elinden kurtarmalı ve özellikle ülkenin bağımsızlığı için “AK Parti’den başlamak üzere” her aktörle “işbirliği” aramalı! Yaşasın tam bağımsız Türkiye!

Yiğit BULUT - HABERTÜRK

yiğit bulut uçmuş her zamanki gibi

recep beyin karşısına kim çıksa tü kaka
parti içinde astığı astık , demokrasiden anladığı hep benim dediğim diyen birinin önünde
niye kimse çıkmıyor acaba kendi düzeninden diye niye soramıyorsun sayın yiğit bey

yiğit bulut uçmuş her zamanki gibi

recep beyin karşısına kim çıksa tü kaka
parti içinde astığı astık , demokrasiden anladığı hep benim dediğim diyen birinin önünde
niye kimse çıkmıyor acaba kendi düzeninden diye niye soramıyorsun sayın yiğit bey

Öyle söyleme. Abdullah kardeşine söz geçiremedi. O makama ben oturacağım dedi ve dediğini yaptı. Eşler küstü ama olsun demokrasi işledi :durdurun

görüntüler ilk çıktığında sevinen telefonuna kadar yükleyip dolaştıran mobil yayın yapanlar

bu gün çıkmış yok operasyon dünde bi tanesi konu açmış vay efenim chp israil operasyonu

bunlar tutuşma belirtileri :) merak etmeyin iyileşirsiniz.

:( komik olamıyorsunuz artık, baydınız

operasyon akp ye yapildigi icin basbakan kasetin gercek oldugu imasini yapti... kaset ustunden chp yi hedef aldi...komik olmayin...

görüntüler ilk çıktığında sevinen telefonuna kadar yükleyip dolaştıran mobil yayın yapanlar

bu gün çıkmış yok operasyon dünde bi tanesi açmış vay efenim chp israil operasyonu

:( komik olamıyorsunuz artık, baydınız

Çok güzel şeyler bunlar tiyatrosu:durdurun

Ya lideriniz ne yaparsa onu yapmayın bu kadar özenti olmayın. Adam çıktı "bey" dedi şimdi herkes tutup "bey" diyor. Karşısında beklenmediği bir şekilde bakan çıkınca "Sayın bakanım nasılsınız?" diye hitap ediyor. Ama kürsüye gelince, almış gazı almış gazı "Başbakanım" diyemiyor.

Parti içinde astığı astık kestiği kestik değil. En azında red oyu kullanma izni veriyor. Sizinkilerin yüreği ona bile yemiyor, evet oyu verecek diye.

Kaset üstünden CHP'yi hedef almış. Ya daha hala göremediniz mi? Diyorsunuz ki: Ak Parti , kılıçdaroğlundan korkuyor. Kılıçdaroğlu nasıl geldi? Kaset sayesinde. Bunu Ak Parti kendine neden yapsın? Ben sizinle tartışamam kussura bakmayın. Siz benden daha bilgilisiniz sonuçta. Ama işte ne kadar bildiğin de önemli midir? o da ayrı bi konu. Gözünde gözlük olduktan sonra.

at gözlüğü takmış bunlar dostum ne desen gözleri kör olmuş gibidir, görmezler, sağırdır duymazlar. ne alıp veremedikleri var başbakandan anlamıyorum. doğan medyasının izinden giden cahil cühela takımı. allah başbakanımızın ve aziz milletimizin yolunu açık etsin.

operasyonla gelen operasyonla gider tezi ortaya çıkar o zaman....ki gayet yerinde olur....dürüstlükle gitmediler maalesef...

Başbakana böyle bir iftirayı atan alçak namussuzdur ....
Başbakanın eski danışmanlarından birisi tv ye çıktı ve bu asılsızlıklara bir açıklama getirdi ;
Daha evvelden yine siyasetten birilerinin bu tip bir illegal kaset haberi elleribe ulaşmış , ve konu başbakana intikal etmiş , başbakana intikal eden konunun kısmı bu haber yayınlansınmı yayınlanmasınmı olmuş , ve adamın verdiği cevap ; biz böyle bir çirkinliğin içinde bırakın olmayı zikredilmemiz ve başkalarının ayıbını ortaya çıkartmamız bize yakışmaz , mümkünse lave edin demiş ....
Hala bi takım gerzekler yok başbakan gibi uçuk uçuk iftiraları atmaktan geri durmuyor ...

Başbakanın o zaman aklı yomuydu bu kasetleri yayınlatmaya da bu gün böyle bişi yapsın
Bşa

tayyibi peygamber ilan edenler padişah ilan edenler one minuteciler

yukarı çıkmış yok özenti yok şöyle böyle, yok sağır diyorler kendini bilmezler

biz tayyibe tapmıyoruz

doğrunun yanındayız anlabiliyormusun.

tayyibi peygamber ilan edenler padişah ilan edenler one minuteciler

yukarı çıkmış yok özenti yok şöyle böyle, yok sağır diyorler kendini bilmezler

biz tayyibe tapmıyoruz

doğrunun yanındayız anlabiliyormusun.

Dostum kussura bakma ama sen bu işlerden anlamıyorsun.

Padişah ilan edenler hadi neyse. Padişah bir insandır ve benzetmesi yapılabilir.
Öncelikle sen dini öğren. Peygamberlere tapılmaz. Normal insanlara hiç tapılmaz.
Ya da tapmak kelimesinin anlamını öğren.

Ona 2.peygamber gibi diyen adama ne oldu? Başbakanın kendisi bunu kabul ediyor mu?
(İçi boş mesajlarınızın tekrarı hep aynıdır. Ya bu konuya değinirsiniz ya da Apo konusuna çünkü size bunlar ezberletilir. Sıkışınca bunlara sarıl.)

Doğru var doğru var yani. Chp'yi ben windows a benzetiyorum. Önde kullanıcı arayüzü arkada kodlar. Kod arıza verdiğinde kullanıcı arayüzünden bişey yapamassın. Sizin Kemal işin görünen yüzü arkasında şu an için ona ne yapması gerektiğini söyleyen Önder Sav. Yani ona da daha kimler söylüyor Allah bilir. Yani windows xp ye windows 7 teması yükleyince değişen şey yanlızca görüntü olur. Kodlar aynen kalır.

He ergenekon terör örgütü felan derse o zaman derim abi bu service pack li :)

plan şuydu
deniz baykal gitmeyecek chp nin oyları düşecek akp de buradan nemalanacaktı ...

yada şuydu
deniz baykal istifa edecek , parti ikiye üçe neyse bölünecek , meclise giremeyecekler böylece akp bundan nemalanacak

yada şuydu
deniz baykal istifa etmeyecek , partiden birileri bunu yediremeyip ayrılacak oylar bölünecek böylece meclise giremeyecekler akp bundan nemalanacak

olmuş olayların üzerine yorum yazmak kolay , işkembeden atmak
hiç beklemedikleri şekilde biri geldi ve chp şu anda iktidarın en büyük adayı

"İsrail’e karşı çıkan, AB ve ABD’ye boyun eğmeyen, bağımsız kalma potansiyeli olan bir lider çok ama çok tehlikeli” burda rte'den mi bahsediyor bu sayın bulut. ya biz rte'yi yanlış tanıdık ya da yiğit bey bizimle kafa buluyor.

rte varoluşunu ab-d ye borçluyken onlara kafa tutuyormuş da tasm bağımsızlık istiyormuş da peh peh. sayın bulut bu mizahi yazıyı leman'da yazsaydı keşke daha etkili olurdu. daha çok gülerdik.

"İsrail’e karşı çıkan, AB ve ABD’ye boyun eğmeyen, bağımsız kalma potansiyeli olan bir lider çok ama çok tehlikeli” burda rte'den mi bahsediyor bu sayın bulut. ya biz rte'yi yanlış tanıdık ya da yiğit bey bizimle kafa buluyor.

rte varoluşunu ab-d ye borçluyken onlara kafa tutuyormuş da tasm bağımsızlık istiyormuş da peh peh. sayın bulut bu mizahi yazıyı leman'da yazsaydı keşke daha etkili olurdu. daha çok gülerdik.

dünyayı takip et geri kalıyorsun içimizdeki irlandalılar gibi olmayın

Dostum kussura bakma ama sen bu işlerden anlamıyorsun.

Padişah ilan edenler hadi neyse. Padişah bir insandır ve benzetmesi yapılabilir.
Öncelikle sen dini öğren. Peygamberlere tapılmaz. Normal insanlara hiç tapılmaz.
Ya da tapmak kelimesinin anlamını öğren.

Ona 2.peygamber gibi diyen adama ne oldu? Başbakanın kendisi bunu kabul ediyor mu?
(İçi boş mesajlarınızın tekrarı hep aynıdır. Ya bu konuya değinirsiniz ya da Apo konusuna çünkü size bunlar ezberletilir. Sıkışınca bunlara sarıl.)

Doğru var doğru var yani. Chp'yi ben windows a benzetiyorum. Önde kullanıcı arayüzü arkada kodlar. Kod arıza verdiğinde kullanıcı arayüzünden bişey yapamassın. Sizin Kemal işin görünen yüzü arkasında şu an için ona ne yapması gerektiğini söyleyen Önder Sav. Yani ona da daha kimler söylüyor Allah bilir. Yani windows xp ye windows 7 teması yükleyince değişen şey yanlızca görüntü olur. Kodlar aynen kalır.

He ergenekon terör örgütü felan derse o zaman derim abi bu service pack li :)

İiyide be kardeşim adama sormazlarmı adam recep'e peygamber diyeli 2 yıl olmuş bu bütün paylaşım sitelerinde izlenmiş soru önergesi verilmiş kabul edilmemiş recep şimdi bunu 2 yıl sonra ben kabul etmiyorum diyecek bunuda senden ve senin zihniyetini taşıyanlardan başkası yemez takiyeciler sizi

yiğit bulut aydın doğanın eniştesi olduğunu bir kez daha ispat etti.

yiğit bulut aydın doğanın eniştesi olduğunu bir kez daha ispat etti.

evet onun için dimi Aydın Doğan nelerle boğuşuyor.Kim ak partiyi savunursa muhakkak aklından zoru vardır,hastadır,kesinlikle doktora başvurması gerekir dimi size göre

Geri