+u+énsté!n
FoRum ineği
- Reaction score
- 0
bim in süregelen hikaye fikrinden esinlenerek...
Odanın ucundaki antika saat tam da 9.15 i gösterirken ahşap kapı ufak bir tıkırtıyla açıldı.İçeri giren 25 yaşlarındaki uykusuz esmer adam masadaki tek boş sandalyeye oturdu.Herkesin burada olduğundan emin olduktan sonra masadakilere dönerek:-Günaydın arkadaşlar!Eminim her biriniz tatlı uykularınızdan niçin uyandırıldığınızı merak ediyorsunuzdur..Sabahın köründe toplanmanın hangi mantığa hizmet ettiğini anlamaya çalışıyorsunuz heralde..fakat bugün bu masadan çıkacak karar onbinlerce kişiyi bir şekilde etkiliyor..Bunun bilincinde olmanızı istiyorum.Şimdi,hepiniz biliyorsunuz ki HackHeLL.com ana merkezimiz günlerdir saldırılara mağruz kalmakta.Şehrimizi bu canavar saldırılarından kurtarmak amacıyla operasyon öneriorm…HackHeLL i istiyorsak buna mecburuz çocuklar...Süre 2 gece olarak belirlendi..zaten o pis adion lar gündüz dışarı çıkamıor...Her türlü araç,silah,patlayıcı,giysi,yiyecek hazır.Genel hatlarıyla operasyon bunlardan ibaret.ocak 'ta c.tesi gece yarısına kadar tüm ekibimizin –görevleri ve mevkileriyle birlikte- tam bir listesini istiyorum.Şimdi,geneRal rica etsem benim için tam listeyi toplar mısın?
general-Ok dark aby topluorm
Belli bir sayıdan sonra görev dağılımları herkesin alanına göre yapılacak ve gece 1.00 sularında operasyon başlayacak.Çatışma şehir içnde olduğu için keskin nişancılara çok ihtiyacımız olacağını bildirmek isterim.Hazir geneRal de isimleri alıyorken,war mı sorusu olan ?
dEEP'in kaleminden 5 perdelik 1 oyun...!:hhsigara
not:adion,savaştığımız düşman türü..bi tür yaratık=)
Ocak 11,Cumartesi
not:adion,savaştığımız düşman türü..bi tür yaratık=)
Ocak 11,Cumartesi
general-Tamam dark,operasyon listesi hazır..
Dark-eyw saol general..
Dark listeye kısaca bi göz attıktan sonra yüzünde memnuniyet ifadesiyle masadakilere dönerek:
-sevgili hell halkı..hepinise bu asil davranışınız için teşekkürler..isterseniz şmdi hepinisin sabırsızlıkla beklediği görev listelerini açıklayalım..
1.grup(sniper )
Magneta
ispik
deerparty
reddevil(deecay)
react0r
alpmontana
orkun_85
revolation
neron 64
matleer
ogamemanya
+BaKKaL_GaZi
+elmir
+texas82tr
+FLeTCh®
eklenecek..
bu grubun işi yüksek binalrdan yerdeki adionları öldrmek..
daha sonra görevleri değişecek:hhcool
elmir
2.grup(bomB)
crasher
รнυυяรυz
ѕıƒıя∂σкυz
deep(yani ben
anot
arfy
kooz
hocuspocus
general
desantralizasyon(sanırım böle yazılıo)
DayWalkerr
+Silverday
+ŠĦÂRK
takım,patlattığı ve patlatamadığı bombalardan ibaret..operasyona yön veren kişiler bunlar..
hell team
st.anger
pasaklı
esmer
begüm
mokuSLa
qapris(cnm bnm ya!)
hell_angel
infatuate
karapapatya
ve tabiki ev..hell hem hastanemiz,hem yatakhanemiz,hem lokantamız,hem karargahımız..herşeyimiz..e bunnarı da başarıcak birileri lazım..onnarda hell team!
tank grubu:görürsünüz=)
Gökyüzünde ay iyice belirginleşmişti..St.anger ın gündüz bahsettiği hava tahminleri tam doğruydu..Bulutsuz,ılık hava çok uygun olduğundan takımlar 1-0 önde başlıyordu..hell in bahçe kapısının önündeki birkaç kedi miyavlamasının dışında sokak sessizliğe bürünmüştü.Bütün evlerde hareketin durduğundan emin olunduktan bir süre sonra 237 numaranın kapısı hafifçe çalındı..Salondakiler birbirleine heyecanla baktılar ve yavaş yavaş ayağa kalktılar.Hell grubundan başar dileklerini tek tek alan takımlar kapıya yöneldi.Toplamda 24 kişi olan saldırı takımları normalden çko daha hırslı ve aşırı güvenly görünüyordu..Timin başı olan Dark 10 gün gibi kısa bi sürede diğerlerine temel teknikler ve neler yapmaları gerektiği hakkında kısa bilgiler wermişti..kapıdan çıktıktan sonra hell de kalanlara son kez baktılar.umutla,cesurca çıktılar bahçe kapısınden teker teker.her biri o ewden çıkarken biraz daha hırslandı,biraz daha devleşti..İçlerinde büyüyen yok etme arzusu o kadar büyüktü ki,birçoğu bu operasyonu başına neler gelebileceğini bilmesine rağmen ilk sn sinde kabul etmişti..Ama bir de aralarında kendisiyle birlikte 10000 lerce insana ve en önemlisi infatuate lerine,karapapatyalarına,vs vs karşı sorumlu olanlar wardı..Bu yolun başından beri kendilerine destek olanlara karşı hissettikleri sorumluluk fazla büyüktü..Ama bunun şu durumda pekte önemi yoktu..Eğer o da katılıyorsa,eğer o da birlikte ölmeyi göze alıyorsa doğru yolda olduklarını anlıyorlardı...Bu durumda da herkese elinden gelenin en iyisini yapmak düşüyordu..Dark,bugüne kadar hep başardım..Neden bu sefer de başarmayayım die düşündü..
Kapının çalınışından tam 15 dk sonra sokakta gruplara ayrılmışlardı..
Dark sniper grubuna dönerek,
-1.grup,sizinde bildiğiniz gibi belirlenen binaların üstünden adion avlayacaksınız..Böylece onların olur olmadık yerde karşımıza çıkması ve operasyonun işleyişine engel olması önlenecek..Size güveniyorum çocuklar..Ateş zamanı geldiğinde haberdar edilecelsiniz pHHone larınızı hep açık tutun..hadi bakalım,marş marş.
-evet,sıra geldi bomb grubuna...Yerleştirdiğiniz 54 uzaktan kumandalı bombanın patlamasıyla birlikte operasyon başlayacak..O hedefleri patlatmak sizin işiniz..Herhangi bir merkezdeki bomba infilak etmezse sorumlusu sizsiniz..Onu patlatmadan karşıma çıkmayın..Ortalığa fazla kan sıçratamaya çalışın çocuklar..bi yere kadar sizinleyim..sonra ayrılıcaz..Hady size de bol şans..
5 dk sonra...
arfy-Hady ekip!hereks burdaysa yanlayalım!
Dark-aman arfy,yavaş kullan..yani taby hızlı kullanda sorun çıksın istemiyorum beni anla..Şimdi,gidelim arfy!
Sertt bi patinajla yola koyuldular..4 lü grupar halinde herkes cyber sokağındaki yüksek binalara yerleştirildi..herkes kamyondan inince Dark ın bi kumanda hareketiyle ortaya koca kamyon tanka dönüştü..Dark ve lazish tank grubunu oluşturdular ve devriye gezmeye başladılar..birkaç sokak öteye gittiklerinde uzaklardan bir patlama sesi geldiini duydular ve dark lazish e hemen sniper ekibine sinyal wermesini söledi..dit-dididiittdiititiidi sesleriyle sinyal werildi ve az önce ayrıldıkları sokaktan vınlamalar geldi..İlk mermi ispik in silahından çıkmış ve bomba sesleri yüzünden dışarı çıkarn adionlardan birine isabet etmişti..birkaç saniye içinde sokağın her yanından mermiler adionların üstüne boşaldı..10 dk içinde cyber sokağında her yer morcivert adion kanına bulanmıştı..
Ocak 14,PAZAR
cyber sokaında tüm bunlar yaşanırken bomb grubunun yaptıkları pekte tatmin edici deildi..yerleştirdikleri 54 patlayıcının 11 tanesi hala sapasağlamdı..Çeşitli nedenlerle patlamayan bombaların yerleştirildiği merkezlere tek tek gidip kontrolü ele almak durumunda kaldılar taby..grubun başı hocus şehir haritası üzerinde son incelemeleri yaptıktan sonra ilk hedefin şehriin güneyindeki kennedy üssü olduğunu açıkladı..Açıklamadan sonra herkes yavaş yavaş ayaklandı ve giysilerini giymeye başladılar..Herkes hazır olunca gelen hellx e bindiler.Uzaktan daha çok cie FBI aracına benzeyen makine,içine binildiğinde farkını ortaya koyuyordu..mdern aletler ve her birinin hackhell e özel bir ismi wardı..herkes binince magneta gidilecek noktanın koordinatlarını belirleyip araca yükledi ve oto-pilot a aldı.araç hareket ettiğinde hocus planı son kez anlatmaya koyuldu..
....Dışardan bakıldığında plan kusursuzdu..En ince ayrıntı dahi düşünülmüş olduğu çok belliydi..Eh,işleyişini de 10 dk sonra yaşayarak göreceklerdi..
Kennedy üssüne geldiklerinde saat 2.30 u gösteriordu.Ortalık sessizdi ve bu içleri ürperten hava herkesin kanını donduran türdendi..Onlar kennedy üssünün giriş kapısına geldiklerinde Cyber sokaı morcivert-yeşil karışımı renklerle geceyi aydınlatıyordu..Bu ilginç manzarayı terkeden sniper grubu kısa sürede yandaki Spy caddesine geçmiş,orda da bir önceki sokğa yakın morun tonları ortaya çıkmaya başlamıştı..Kafası kolu kopan adionların ölürken çıkardıkları sesler artık sniper n o kadar midesini bulandırmaya başlamıştı ki,grup üyeleri iyice hırslandı ve çabucak bitirip lanet seslerden kurtulmayı kafasına koydular..5 ayrı binadan açılan ateş ancak 30 dk sonra ürün vermeye başladı,tam 40 dk sonra ise tamamen sokak adiondan temizlendi(en azından canlı adiondan!:hhter)
Sniper grubu adiona aç ve olabildiğine soğukkanlı bir şekilde binaların üstünden atlaya atlaya yarım mil doğudaki Koxp bulvarına gitti
dark-İspik merhaba ben dark
ispiKewet bn de ispik ne oldu dark?
dark-İş nasıl gidiyor..bu zamana dek spy caddesi bitmiş olmalıydı,biliyosun...
ispiKewet ilk iki hedef bitti.henüz koXp bulvarına bakan binalardayız..Yeni başlamştık..Sanırı biraz daha zor olucak..:hhter
dark-Tamam anladım..gayet iyi gidiosunuz..Takımı ateşlemeye çalış ve en küçük sorunda yardım işte..Yaralı olursa maviye,eksik kalırsanız yeşil düğmeye bas ve içinden 300 e kadar say..şimdilik bye
ispiKTamam dark bunu denicem,bye
Ocak 16,SaLı saat 02.41
Bu konuşma gerçekleşirken tank kennedy üssüne yardıma gelmişti.Bomb grubu üyelerinden son durum hakkında bilgi alan dark planını anlattı.Çok geçmeden üssün radar kulesini ve cephaneliğini havaya uçurdular.Sonra 14 kişi ana binaya girdi.İçerdeki salmış adionlar pek fazla varlık gösteremedi time karşı.Önlerine çıkan tüm adionları susturucu taktıkları ufak silahlarıyla vurdular ve etkisiz hale getirdiler.içeride uzunca dolaştıktan sonra sessizlikten canı sıkıldı herkesin.. Ocak 17,Çarşamba,saat 5.17
kooz:Aby korkuom nan biras fasla sessiz burası..sıfırdokuz:sakata gelmeyelim de:S
orkun:hocus hady çıkalım yaf aha bişi yoq işte gezdik..
Hocus-bunlar geleceğimizi biyerden duymuş..sonuçta yoqlar..Hala yerleştirdiğimiz bombanın üstündeyiz=)Bunun için hemen çıkalım..Dışarıdan patlatırız burayı da..Deep,sen şu 2 laptop u al.Ant snde al şu poşede masanın üstündeki flash diskleri cd leri doldur..çıkıyoruz..
herkes çıktı ve dark a durumu anlattılar.Çıktıktan 10 dk sonra. dumanlar ve alevler yükselen kennedy üssünden uzaklaşmaya başlamışlardı bile...
Bomb grubu sonraki hedefe giderken dark ta sniper a yardıma gidiyordu lazish le birlikte..
dark_ispik e geldiğimizi habe-
Dark sözünü bitiremeden pHHone çalmaya başladı.Arayan ispikti ve ses tonundan çok telaşlı olduğu anlaşılıyordu.Ne olmuştu?
Ocak 17,çarşamba,saat 22.40
Vızır vızır dönen mermi seslerinden oldukça telaşlandı dark..Bağrışmalar,feryatlar,adion böğürmeleri birbirine karışmıştı...Mantıklı düşünemez halde ispik i dinlemeye başladı.
ispik:Meraba dark.Magneta sol omzundan vuruldu.Hiç iyi gözükmüyor.Bu durumda devam etmesi imkansız dark.Ama o ille de savaşıcam die tutturdu..Kesinlikle savaşamaz.Hemen merkeze gidip tedavi olmalı.
dark:tamam ispik,telaş yapmayın şimdi.Onu bi şekilde kuytu bi kenara çek.Kesinlikle daha fazla yara almamasını sağla.Ben oraya geliyordum 5 dk içinde ordayım.-bir yandan hızı gittikçe artırıyordu dark.-Taby üstten şimdi magneta nın yerine bir yok yok 2 kişi lazım.nese geliorm zaten.
ispik le olan konuşması biter bitmez hemen merkezi aradı dark.pHHone u esmer açtı.
esmer:efendim dark noldu?
dark:Esmer magneta sol omzundan vuruldu.Hazır olun.Orkun_85,elmir ve texas hazır olsun.geldiimde onları alıp hemen gidicem.20 dk ları war.AmeliyatHHane de hazır olsun.Bak esmer,bir adion mermisi çıkarmak tırnaklardan oje çıkarmaktan biraz farklıdır.Bu yüzden Çok dikkatli olun.Operasyon sonunda hh üyelerinin hepsini canlı istiyorum..
Esmer:ok dark hazırlanıoruz.Bu laflar için de hesaplaşıcaz ayak üstü soktun yine lafı:vur
Konuşmanın 3. sn sinde kontrol odasına giren st.anger herşeyi dinlemişti.Konuşma biter bitmez operasyona dahil olacak olan üyelerin yanına gitti.
st.anger:orkun,texas ve elmir;magneta vuruldu.onun yerine operasyona katılıosunuz.Tabiki sniper grubuna..Hadi bakalım zaman yoq!
Ameliyathane de bi yandan hazırlanıyordu..Ewde bunlar olurken dark koxp buşvarından yaralı magnetayı almış merkeze doğru gidiyordu.Tankın palet sesinden en sonunda bunalan dark tavana bir yumruk salladı.Küfürler ederek palet sesinden yakındı.
lazish:söleseydin bunu çoktan yapardım dark..
dedi ve küçük yeşil bir düğmeye bastı.tank 1-2 sallantıdan sonra tekerlek moduna geçti ve dark en az 3 kat hızlandıklarını fark etti.
dark:kafa mı kaldı be lazish..Aklına yatan yararlı bişi olursa bnden bekleme yap...Bazen göremeyebiliyorum doğal olarak..ayrıca saol kafam patlamak üzereydi.
altta devam ediyor!