*\ReaLLieS/*
New member
208.37.255.255
208.67.222.222
şakır şakır çalışıyor
208.67.222.222
şakır şakır çalışıyor
arkadaşlar ben opendns kullanıyorum ve çokta memnundum lakin son 3-4 gündür youtube açılmıyor herkes girebiliyormuş ama bi ben giremiyorum youtube harici bütün yasaklı siteler açılabliyor ama bitek youtube açılmıyor
girmeye çalışınca yüklüyor ama sayfa çıkmıyor
open dns ayarlarını kaldırıp yeniden kurdum ip yi sabitledim geri dns ayarlarını düzenledim gene yok lütfen yardım çıldıracam yaw
(ktunnel veya dtunnel gibi sitelerden denediğim zaman giriş oluyor)
işin garip tarafı sayfa yüklenemiyor diyor ve öylece bitiriyor bi hata bi uyarı verdiğide yok
acep youtubedenmi banladılar beni
Kardeş Anti Yasak ya da Youtube Jacker vb. programlarda virüs olabiliyor,
Şu an Google DNS (8.8.8.8 - 8.8.4.4) de açmıyor Youtube'u...
Comodo DNS kullanıyorum buyrun deneyin:
156.154.70.22
156.154.71.22
benimde aynı sorun war kardeşimm seninde anlattığın gibi ktnnel.com*dan felan giriyorr ama normal olarak gırmiyorrarkadaşlar ben opendns kullanıyorum ve çokta memnundum lakin son 3-4 gündür youtube açılmıyor herkes girebiliyormuş ama bi ben giremiyorum youtube harici bütün yasaklı siteler açılabliyor ama bitek youtube açılmıyor
girmeye çalışınca yüklüyor ama sayfa çıkmıyor
open dns ayarlarını kaldırıp yeniden kurdum ip yi sabitledim geri dns ayarlarını düzenledim gene yok lütfen yardım çıldıracam yaw
(ktunnel veya dtunnel gibi sitelerden denediğim zaman giriş oluyor)
işin garip tarafı sayfa yüklenemiyor diyor ve öylece bitiriyor bi hata bi uyarı verdiğide yok
acep youtubedenmi banladılar beni
http://www.hackhell.com/network-ve-internet/671438-youtube-giremiyorum-diyenler-100-cozum.html
bunu deneyin arkadaşlar kesin çözüm.
ben sadece dns kullanıyorum giriyor.
ama bazılarında ısrarla girmiyor.
yukarda verdiğim konudaki paylaşım giremeyenler için kesin çözümdür...