OpenDNS kullanıyorum ama youtube açılmuyor 3-4 gündür

doğa47

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben opendns kullanıyorum ve çokta memnundum lakin son 3-4 gündür youtube açılmıyor herkes girebiliyormuş ama bi ben giremiyorum youtube harici bütün yasaklı siteler açılabliyor ama bitek youtube açılmıyor
girmeye çalışınca yüklüyor ama sayfa çıkmıyor
open dns ayarlarını kaldırıp yeniden kurdum ip yi sabitledim geri dns ayarlarını düzenledim gene yok lütfen yardım çıldıracam yaw
(ktunnel veya dtunnel gibi sitelerden denediğim zaman giriş oluyor)
işin garip tarafı sayfa yüklenemiyor diyor ve öylece bitiriyor bi hata bi uyarı verdiğide yok
acep youtubedenmi banladılar beni:D

bende de zamanında open dns kullanıyodum bazı sayfalara girmiyodu ve sonra google dns kullandım hepsine sorunsuz girdi

Blackhole.zip

yukardaki programıda zamanında kullanmıştım açılmayan siteler için...

senin sorunun firewall da olabilir...

dostum ben 3-4 gün öncesine kadar hiçbi problem yaşamıyordum youtube için ama birden oldu :S onu öğrenmek istiyorum zaten bide benim pc özellikleri çok düşük internetimde o kadar hızlı değil yani harici bir dns programı yüklemem daha fazla pc kasmasına ve daha fazla net yavaşlamasına sebep olacaktır diye düşünüyorum :S

yukardaki dediğim program çok ufak bi program sadece host dosyasını ayarlıyor ama senin sorunun büyük ihtimal firewall.firewall varsa onu kapa öle girmeyi dene bide...

dostum kapalıymış zaten
bu senin dediğin programı kurduktan sonra opendns den ayarlarımı kapatayımmı yoksa aktif kalmaya devam etsinmi?

ben denedim şu an açık bende.sen google dns kullan bide ama open dns de ben de bazen inanılmaz yavaşlık oluyo du sonra google dns a geçtim sorun yok şimdilik

8.8.8.8
8.8.4.4

yukardaki dnsler açık kalsın.youtube dan değil sanki bişi engelliyo.bi arkadaşımızında vardı daha önce ama dns le çözmüştü o.

hoca open dns iidir.. o kalsın yanınada youtube jacker yükle sorunun hallolmuş olur.. başka bi serverdan giriş yapmanı sağlar sorunun çözülmüş olur..

ben denedim şu an açık bende.sen google dns kullan bide ama open dns de ben de bazen inanılmaz yavaşlık oluyo du sonra google dns a geçtim sorun yok şimdilik

8.8.8.8
8.8.4.4

yukardaki dnsler açık kalsın.youtube dan değil sanki bişi engelliyo.bi arkadaşımızında vardı daha önce ama dns le çözmüştü o.

kardeş yok ya bunuda denedim olmadı :S

internet explorer mı kullanıyosun?diğer tarayıcılarda böle bi sorun varmı?internet explorer kullanıyosan güncel tut...

internet explorer mı kullanıyosun?diğer tarayıcılarda böle bi sorun varmı?internet explorer kullanıyosan güncel tut...

exploreri bugün kaldırdım chrome var ve firefox var genelde firefox kullanıyorum ki hangisinde denesem sonuç aynı

Aynı sorun var yazılanların tamamen uyguladım . Hiçbir değişiklik yok :S

exploreri bugün kaldırdım chrome var ve firefox var genelde firefox kullanıyorum ki hangisinde denesem sonuç aynı

sisteminde zararlı olabilir a squared free ile tarat yada spy sweeper ile.

2.si windows unda kayıt defteri problemleri var gibi.bunun için deneme olarak herhangi bi kayıt defteri tamir eden düzenleyen programları kullanabilirsin.

system mechanic i kullanabilirsin deneme olarak...

onuda denedim =) sonuç değişmedi...sonuç..format yolu görünüyor gibi yine..

sağlam bi virüs tarayıcı ile tarattınmı?

internet explorer da araçlar internet seçeneklerinden güvenliğe gel oradan tüm bölgeleri varsayılan olarak ayarla de...

anlaşılan buranın mod u olmak için 1000 fırın ekmek yemem gerek...

valla kardeş şuan virüs yediğim konusunda çok eminim zira kasper yüklü ve kasperi çift tıklayıp açtığım zaman kendiliğinden kapanıyor..kesinlikle virüs yedim ve bundan dolayı açılmıyor diye düşünüyorum

hakkını helal et Allah razı olsun baya ilgilendin :)

valla kardeş şuan virüs yediğim konusunda çok eminim zira kasper yüklü ve kasperi çift tıklayıp açtığım zaman kendiliğinden kapanıyor..kesinlikle virüs yedim ve bundan dolayı açılmıyor diye düşünüyorum

hakkını helal et Allah razı olsun baya ilgilendin :)

haha kasper in bir hatası daha.git gide çuvallamaya başladı.

hoca ben sana diyorum ya sağlam anti ile tarattınmı diye.

buradan a squared ı indir kur güncelle tarat.ne varsa bulacaktır ama sistem dosyalarınıda bulabilir dikkat et.

doğru bi şekilde silersen tüm zararlılardan kurtulursun...

Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum.
Taze format attım ancak hala durum aynı değişen birşey yok.
Çözüm bulan olursa sevinirim.

sorun genel herhalde bende de var

http://www.hackhell.com/network-ve-internet/671438-youtube-giremiyorum-diyenler-100-cozum.html

bunu deneyin arkadaşlar kesin çözüm.

ben sadece dns kullanıyorum giriyor.

ama bazılarında ısrarla girmiyor.

yukarda verdiğim konudaki paylaşım giremeyenler için kesin çözümdür...

Geri