"open gl" hakkında bir bilgisi olan buraya baksın lütfen..!!!

iceberg.43

New member
Reaction score
0
Pc özelliklerim
Nvidia GeForce Fx 5500 - Ekran Karti
xp sp3 güncellemeleri tam
ama oyunları açarken open gl hatası veriyor

...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

ne yaptıysam çözemedim sürücüleri güncelleştirdim fazladan open gl buldum onu yükledim hatta oyunları open gl üzerinden oyna dedirttim gene olmadı
normal sürücü kıskacındanda kurtardım gene olmadı anlayan varsa bi yardım istiyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum

birde microsoftun kendi ekran kartı güncellemesini falan kullanma nvidia nın sitesine git ordan işletim sistemine uygun güncellemeyi yap bide öle dene.open gl ile bi sorun olduğu kesin

Downloading

birde yukardakini indir kur driverı güncelledikten sonra.opengl nin kendi sitesinde bu linki vermişler...

driver güncelledim kaç kere gene olmamıştı ama genede bi daha deneyeyim

open gl nin kendi sitesinde bazı kodlar içeriyor bunun bi programıda yok heralde ben bişey anlamadım birde siz bakın
OpenGL FAQ / 23 Extensions and Versions
OpenGL® Registry

her ekran kartının kullandığı değişik open gl versiyonu vardır.senin ekran kartı pek yeni olmadığından haliyle kullanabildği opengl eski olacaktır.ben araştırdım biraz senin gibi birçok kişi var aynı problemden muzdarip.bende araştırıyorum cevabını bulursam buraya yazarım eğer inglizcen iyi ise nvidia email atabilirsin...

http://hotfile.com/dl/31520056/9c3ed6f/opengl.rar.html

linkteki dll dosyasını oyununuzun kurulu oldugu klasördeki gamedata klasörü varsa bu klasörün içine atın gamedata klasörü yoksa direk oyun klasörünün içine atın...

Geri