Onurlu Millet,başı Dik Devlet Olmanın Bedeli Neyse öderiz

düşündüğüm herşey bu partinin programında ve ilkelerinde var. Pamukoğlu da güven veriyor.
takip ediyorum...

MHP'nin Bıraktığı BoşLuğu DoLdurabiLir

zannetmiyorum osman paşa siyaseti kaldıramaz...

evet kaypak siyaseti kaldıramaz.Dürüst Şerefli ve Vatansever adamın
hırsızların arasında işi ne diyilmi?

Kesinlikle haklısın..tertimiz vatan evladıdır.yarın iktidar olması ona ağır yükümlülükler getirir,iktidar olmak zor iştir.İsterseniz deneyin bakalım ne kadar temiz,dürüst kalabileceksiniz.

örneğin vatan haini dediğiniz ak partili birine ihale verir misiniz?vermezseniz ihaleye yolsuzluk karıştıracaksınız demektir,yok verirseniz o zaman sizde hain olursunuz...

Osman Pamukoğlu orta okul yıllarından beri askerdir ve görevini de en iyi şekilde yerine getirmiştir. Asker sıfatıyla yönetimi stratejiyi çok iyi bilmektedir. Ben çok isterim vatanı için gerçekten gözünü kırpmadan can verebilecek birisinin başa geçmesini fakat Osman Paşa'nın da kuralları çok serttir. Sorunlu bir organ varsa o organı tedavi etmez , aniden keser atar. Aslında Türkiye'ye de böyle adamlar lazım. E tabii bunun bedeli çok ağır olacaktır bu bedelleri öderken önemli olan tek şey taviz vermemektir. Söz konusu vatan ise , millet ise en ufak verilen tavizlerin sonucu , avrupa'nın , amerika'nın emirleri karşısında el pençe divan durmaktır. Bir asker olarak Osman Paşa , asla taviz vermeyecektir.

akp gibi abd uşağı partininde bu memlekete verdiği tahribatı zararıda böyle insanlar kapatabilir .

osman pamukoğluda mhp de milli çizgideler ..akp gibi gayri milli değiller
. :goz:

Aynı Davaya Hizmet Ettiğine İnansaydı MHP'le Osman PamukoğLu Yeni Bir parti Kurma YoLuna Gitmezdi.Bir Tabanı OLan MHP Çatısı ALtınmda Siyaset Yapmak Daha KoLay OLurdu.Ama Bu YoLu Seçmedi.Çünkü MiiLLiyetçiLik AnLayışında Derin FarkLıLıkLar Var. Başbuğ Olsaydı Partini başında İşte O Zaman Osman Paşa Orda OLurdu.

DoLayısıyLa İktidar Hırsını Günmüz MiLLiyetçiLik AnLayışına UyarLayan Bir MHP'de Osman Paşa BaşarıLı Olamaz.

Geri