Onun yanına şişman, çirkin bir kadın yakışmaz.

aSLihaN

New member
Reaction score
0

Nelson mayolarının 2006 katalog çekimi için objektif karşısına geçen Ebru Şallı, kendisini çok zayıf bulanlara cevap verdi.

1.73 boyunda ve 46 kiloyum. Genç kızken nasılsam, şu anda da öyleyim. Boyuma göre kilomun normal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ben sadece ev kadını değilim, modellik de yapıyorum. 8-10 kilo alsam mutsuz olurum. Benim kocam da sporunu yapan, bakımlı biri... Onun yanına şişman, çirkin bir kadın yakışmaz. Hem o da bu halimi çok seviyor. Tabii sırf Harun seviyor diye zayıflamıyorum.

1 bayan kndi sağlıgı icinmi zayıflamalıdır yoksa
sevgilisine yakısmak icinmi ?

tabikide kendi sağlığı için
başkası için bir insan başkalarının kölesi olmuş demektir:goz:​

hahaha kızılcım sen kimin için zayfılayacaksın :p

auhahah bence de seni toparlayamam Vinç Lasım seni toparlamak için kankacım Sana Laf yetiştirmek çok hoşuma gidiyo çok seviom kız seni allah canımı almasın ki canım kankacım benim :D

Bazı insanların diliçok uzun olmasa herkese byulaşmasa sorun ortadan kalkacakta neyyyseee...

konuyu dağıtmayalım lutfen..

Meyve veren ağaç taşlanır bundan sonra sizin gibilere cevap yok!.

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
:) muahuah kankamı o da ne yeniomu vinç mi kaç kişiyi kadırıosun maje komiksin güzelim neyse sana cvp yazmiim sonra sefkilin msnde gelip bi saat ötüo bana başımı şişirio :goz: siz takılın şakacılar sizi:p

Allahtan seni msn den kovmuşum valla billa ii yapmışım :D sen daha çok msn lerden kovulucaksın neyseh çoluk çocuksun sen daha bişi demiom:cool:

Geri