Online oyunlara adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nası efendı lem fletch mı efendı :D serserinin tekidir o ... Sokakta muz yer kırar döker pchacker kadar olmasada sapıktır ... efendi eheheh lem sahtekar seni sana + filan yok olm bEn sana ne dedım sen bana ne dıoduN ne zaman yapcam dıodun hı ? ....

hh deki sayILI dost dedıgım ınsanların ıcındesın kı bunlar günden güne azalıo ;)

++++++++++++++++

(ha bu arada aksam oyuna gırersen haber wer ne zamandır wermıoRum beynine :p)

iSpiYonCu' Alıntı:
nası efendı lem fletch mı efendı :D serserinin tekidir o ... Sokakta muz yer kırar döker pchacker kadar olmasada sapıktır ... efendi eheheh lem sahtekar seni sana + filan yok olm bEn sana ne dedım sen bana ne dıoduN ne zaman yapcam dıodun hı ? ....

hh deki sayILI dost dedıgım ınsanların ıcındesın kı bunlar günden güne azalıo ;)

++++++++++++++++

(ha bu arada aksam oyuna gırersen haber wer ne zamandır wermıoRum beynine :p)

bendende sana +++++++ :p :D :D

Space cowboy, trackmania nations, navyfield vs. oynuyorum. Yapçaksan bunlardan başla bak. Özellikle nv nin parasızmodunu yapabilirsen sevinirim.

valla hiç takip ettiğim ve hoşlaştığım bi bölüm değil online oyunlar ne anlıyosunuz onuda bilmiyom :) knight falan ama saygım sonsuz herkes sevdiğini yapar. ben sevmiyorum strateji counterada alışamadım ben hala quake III arena tadını alamıyorum o tarz oyunlarda :)
Mod adaylığına gelince ol tabi bence hiç sakıncası yok senin yapabileceğinide iyi biliyorum ;)

lutfen hakeden adamlara gorev verelim bilgisiz cahillere deil.. +1 :)

edit... online oyunlar sadece knight online den ibaret deil her oyuna bakmalı.. counter strike ultima online wow ragnarok online eve online vs vs... her oyun yani ayrıca fletch gorundugu kadarıyla sadece ko uzerine calısmıyor.. ve soyledikleri %99 dogru ne topicler gordum adamlar sallıyor o bolumde duzeltmek sorun oluyor :) o yuzden hakediyor fletch..

hayırlı olsun kardesım happy ıle guzel seyler cıkaracagınıza ınanıyorum o bolumde :)

konu kapanmıstır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri