Online Oyunarı Artık Bitirelim Dimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle bi konu var merak etme yönetimde olduğu için göremiyosundur

bölümle elimden geldiği kadar ilgileniyorum
bilgisayarım bozuk herkes bunu biliyor online olduğum zaman ne kadar ilgili olduğumu herkes gayet iyi biliyor

Şu da var ki senin açtığın konuların bazılarıda saçma sapan
kuralları bildiğini düşünerek kapatmadım hiçbirini

Online Oyunlar bölümünde msn adresi vermek yasak mı değil mi daha bunu bile bilmeden o bölümde nası modluk yapmayı düşünüyosun onu da anlayabilmiş değilim

Ayrıca n****.-t**.m de görevli misin
ya da o siteyle alakan nedir onu da açıklarsan sevinirim

eğer orda herhangibir şekilde görevin varsa burda görev istemen zaten saçmalık olur.

sonuç olarak
-1 veriyorum :mad:

i57195_omg....JPG

bu başka bi yerden alınmış başka bi caps böle biri nasıl yönetici olcak . . .ben bu ayrıntıyı cidden unutmuştum fletch'in verdiği linktede bu vardı ok:)bi açıklaman varmı????

FLeTCh®' Alıntı:
öyle bi konu var merak etme yönetimde olduğu için göremiyosundur

bölümle elimden geldiği kadar ilgileniyorum
bilgisayarım bozuk herkes bunu biliyor online olduğum zaman ne kadar ilgili olduğumu herkes gayet iyi biliyor

Şu da var ki senin açtığın konuların bazılarıda saçma sapan
kuralları bildiğini düşünerek kapatmadım hiçbirini

Online Oyunlar bölümünde msn adresi vermek yasak mı değil mi daha bunu bile bilmeden o bölümde nası modluk yapmayı düşünüyosun onu da anlayabilmiş değilim

Ayrıca n****.-t**.m de görevli misin
ya da o siteyle alakan nedir onu da açıklarsan sevinirim

eğer orda herhangibir şekilde görevin varsa burda görev istemen zaten saçmalık olur.

sonuç olarak
-1 veriyorum :mad:

1_ orda yönetici flen diilim
2_ bi arkadsın ısrarı üstüne gittim
3_ yaklaşık 30 forum sitesine takılıorum.. onların çgundada yöneticilik yaptım ve hale daha yapıorum
4_ uzun bi süredir buralarda yoktum arada ne oldu olmadı bilmiorum..
5_ o forum sitesnn burdan ayrılarak kuruldugunu öğrennce zaten girmedm bile.. girirp bakablirsnz son giriş tarihime...
6_ ne yazıkkı bu siteden orda çok arkdasımızı görüorum..hackhellde yönetici olsada ( alla alla )
7_ kapak bana nie patlıor bunu bile bilmiorum..
8_ eeeeeeeee başka sorusu olan yada başka açıgımı aryan ?
9_ istersenz diğer forum sitelerininde isimlerini verim... girin bakın..( alla alla ) milletin işi yoq beni arıolar sitelerde :s

Sıpa sanırım sorunun cvbıda bunlardan birisidir......

Sinire gerek yok konu sana kabak patlaması değil

profilinde orda n.or.th t.ea.m yazması

yani orayı benimseyen bence burda mod olmamalı demek istiyor sıpa.....

HoCuSPoCuS' Alıntı:

nasıl bana patlaması diil ya... hem zaten sinir yoq burda konusuoz..
sadece şu bilinsn o siteye bi ark ısrarına gittim..
aradaki durumu öğrennce ugramadım bile ..
bu anlaşlsın yeter......

He şuda Benmsensin Üye oldugum bütün sitelerde önemli bi unsur bişi değişmedigi yada bişi olmadıgı sürece Bulundugu Yere O sitenn adını yazarım.. buda böle bilinsn

şimdi öncelikle arkadaşlar ben foruma fazla takılamıyorum bu aralar bazı sorunlarım var biraz sıkıntılıyım...neyse ...konuya gelelim...

öncelikle kendi aramızda yani yönetimde açılan bir konuyu buraya neden taşıdınız? taşınmasındaki sebep nedir?orda açılan konular kapatılmıştır ama siz gelip yeniden burda userların içinde tartışmaya açıyorsunuz ..yahu biz orda kapatıyoruz konu sidik atışmasına dönüyo diye siz gelip user ların içinde yeniden açıyorsunuz....anlamıyorum ya orda konuşştuklarımız boşuna mı gidiyor anlamyıorum... o bölüm neden açıldı bizim bazı konuları tartışmamız için değilmi ? ve tartışalnları bi açıklığa kavuşturmak için değil mi? ama siz yine burya dökmüşsünüz... yazık ya vallahi...

fletch demişki;
başka bi yerde modsan burda mod olamazsın demişsin...
iyide koçum o böyle bi kuralı biliyormu? yada başka bi yerde modmu? modsa HackHeLL için diğer modlukalrını bırakırmı?(tabi varsa)

hocuspocus kardeşim sende demişsinki;
diğer forumlara üye olanlara - veriyorum...
iyide kardeş o kadar çok yöneticimiz varki diğer forumlara üye olan ...neden böyle bişi dedin anlamadım....

hem onun orayı benimsediğini nerden biliyorsunuz anlamdım gitti ya, makarasına takıldığını ben biliyorum hem o siteyle aramızdaki münasebeti bilmiyordu....

he bide her zmn için bişey derim ve bunu herkes bilir hocus kardeşimde çok iyi bilir ;)
modluk başvurularında + yada - oy verdikten sonra başka yorum yapmayın diyorum konu sapıyo.. gerisini yönetime bırakın onalar işlerini bilirler dimi....

neyse bu kadar yeter lütfen arkadaşlar modluk başvurularında oyumuzu kullandıktan sonra gerisini yönetime bırakalım....

HoCuSPoCuS' Alıntı:

sen sıpa nın avukatımısın yada sıpa fletch in avukatımı?
herkes sölemek istediği şeyi açık açık sölesin anlayan anlar anlamayana diyecek bişey yok zaten

benim anlamadığın konu hackhell e üye olan biri başka bir foruma üye olamazmı
başka forumlarda hackhell de olmayan paylaşımlar yokmudur yada başka forumlarda hackhell ile ilgili bir yazı bir haber verilirse bundan nasıl haberdar olacaz kuzeytakımı forum sitesine ben de üye oldum arada girip ne var ne yok diye bakıyorum bu durumda hackhell i aldatmışmı oluyorum yada hackhell e ihanetmi etmiş oluyorum bunu merak ediyorum bu sorularıma hayır böyle bir şey yok densede bu şekilde yaptırımlar uygulanırsa bu hoş olmaz bence hackhell adına

hackhell e faydalı olduktan sonra üyelerin sevdiği ve faydalı olabilek kişilerin mod olmasında herhangi bir sakınca görmüyorum
tabi burda art niyetli olan kişilerde olabilir bu ayırt etmek de yönetimin işi

ben diğer forumlara derken n.ort.h u kastettim

üyelik derkende heralde dikkat ediyorum ne için üye olunduguna..

yoksa cogu kişi üye olup baktı ne var ne yok diye

benim ne demek istediğimi anlayan anlıyor... yorulmayın..

peki terteren sana gelelim.. sıpa'nın değil ama söylediği seyin avukatlıgını yaparım..
çünkü aynı görüsü savunuyorum.

peki sen neyin avukatlıgı nı yapıosun baska bi forumda profiline kadar işlemiş birinin mod olmasına avukatlık yapıosun sende gözümde sıfır sın.. (benim gözümde sıfır olmak senin umrunda olmayabilir orası sana kalmıs)

ben kibar bi dille belirttim orda happy ye yada baskasına özel bi durum değil - veriyorum size ne oluyor?

ben + verenlere bişe dedim mi?

işinize bakın oyunuzu verin tartısama cıkmasın diye kibar konustum ama ne hikmetse birilerine batıyor..

benim burdaki sözlerime bi söyleyeceği olan ''pm'' atsın ... burdada oylama devam etsin kasırga nın dedği gibi baska yerlere sapmadan..

Te®Te®eN' Alıntı:
herkes sölemek istediği şeyi açık açık sölesin anlayan anlar anlamayana diyecek bişey yok zaten

başka forumlarda hackhell de olmayan paylaşımlar yokmudur yada başka forumlarda hackhell ile ilgili bir yazı bir haber verilirse bundan nasıl haberdar olacaz kuzeytakımı forum sitesine ben de üye oldum arada girip ne var ne yok diye bakıyorum bu durumda hackhell i aldatmışmı oluyorum yada hackhell e ihanetmi etmiş oluyorum bunu merak ediyorum bu sorularıma hayır böyle bir şey yok densede bu şekilde yaptırımlar uygulanırsa bu hoş olmaz bence hackhell adına

hackhell e faydalı olduktan sonra üyelerin sevdiği ve faydalı olabilek kişilerin mod olmasında herhangi bir sakınca görmüyorum

kimse kimsenin avukatı değil herkes kendi fikrini belirtiyor burda

Te®Te®eN' Alıntı:

öncelikle sanane herşeye nie atlıorsun bu durumda sen harpyinin avukatımısın:eek: sonrada olayın diğer forumlarla bi üyelik alakası olmadığını belirtiorum ve son olarak anlamak istemediğin ve prim yapmaya çalıştığın için böle yapıorsun diorum başkada bişey yazmıorum muck canem. . .

SıpA' Alıntı:
öncelikle sanane herşeye nie atlıorsun bu durumda sen harpyinin avukatımısın:eek: sonrada olayın diğer forumlarla bi üyelik alakası olmadığını belirtiorum ve son olarak anlamak istemediğin ve prim yapmaya çalıştığın için böle yapıorsun diorum başkada bişey yazmıorum muck canem. . .
bura bananın çiftliğimi bu konuya sadece senin istediklerinmi post atabiliyo ki
ben atmayayım sanamı sorcam nereye atlayıp nereye atlamıyacağımı
ben prim yapmam prim veririm senin gibi ukalarla da işim olmaz yazdıklarımı anlayabilcek kapasiten olsaydı bu post u atmazdın zaten
sürekli bu şekilde ukala davranan biri olarak mod olmayı hak etmidiğini düşünüyorum canem cicim ayağı ... ayağı başkasına yaparmısın bilmem ama bana bidaha yapma

arkadaşlar sizden ricam
burayıda tartışma ortamına sokmayalım,
oyumuzu verelim kararı yönetim verir zaten,
benim oyum -1
saygılarımla

neden olmasın ki , +1 :goz:

haklılar ve haksızlar (sanırım çıkıo ortaya)

kimse bana hakaret edemez. . .!

bunu sana görevini bırakmak istedigindede sölemiştim istedigin zaman kendi bölümündeki görevine devam edebilirsin hayırlısı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri