Online Oyunarı Artık Bitirelim Dimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her nekadar yerinin hazır oldugu söylen se de, seni tanımasamda, online oyunlara takılmasamda, bu oy etkisiz olucak olsa da sözüm bi kere cıktı ağzımdan

diğer foruma üye olanlara - veriyorum.

hayırlsıı olsun.

-1...........

yine ortamı gererdim ama :) bu sefer sakin kalıcam React0r un onerilerini dinleyeceğim.. ben soyleyeceğimi yonetimde soyledim..

+ suan mod ihtiyacı var 3 ay yok olmam dolayısı ile ayrıldım(işimi iyi yapamayacaksam ayrılırım daha iyi ya yep ya hiç yani ;) )

Forum sakinleri... artık bişiler daha yazsanız..yda yönetim son karar ne ? Online Oyunlar aldı başını gidior.

Lamagro tatil nedenyle çıktı..
Fletch bilgiysarı olmadıgı içine fazla takılamıor ....

Yani bi son karar gelsn ?????????

olum sende kurt mu var az sabret,
elbet bi sonuca bağlanacaktır...

ya şu öss ne bela bişii iyiki ben hiç girmedim :p

elmomaclroy' Alıntı:
ya şu öss ne bela bişii iyiki ben hiç girmedim :p

ii de dostum burda bunu tartısmıoz ki :D

benm söz konusu olan yönetime girmebilmemle ilgili yorum yapsan :D

neyse Yorum yapmıssın sağol..

bncede MoD aÇığının giderilmesi için +1

madem öss dolayısıyla kendi isteğinle bıraktın bence de görevine geri dönmen en doğrusu olur umarım yönetici arkadaşlar da benim gibi düşünür

öncedende modmuşsun ve öss nedeniyle bırakmışsın şuan ad o bölümde açık olduğunu görüyorum ne diyelim +1
:sigara:

auauauaua nie böle yazdın dieceksiniz o edit demek:)

ben tamamen unutmuştum fletchin söylediği şeyi :) bence burada yayınlamakta zarar yok! açık açık sölicem:) bekleyn beni

Nediyelim Hayırlı Olsun +1

FLeTCh®' Alıntı:
eğer lamagro da dönücekse 3 mod olur bölümde
benim için farketmez ama yönetimdeki 1 konuyu hatırlatmak isterim

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=98363&highlight=Yorumsuz

hayırdır fletch,ben orayı okuyamıorum..ne yazıor..hrhalde ii bişi yazmıor ki sen koydun .. neyse

son söz yönetimin olcak olumlu yada olumsuz....

ama fletch sunuda bil.. sende hiç ilgilenmion orayla ... hergün saçma sapan konualr açılıor.. aldı basını gidior......

Kolay gelsn ii forumlar

fletch başlıcam ama sana nerdesin ya görünmez adammı oldun bi gel şu msne:mad::Sopa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri