Online Film İzleme ???

yasaklanır bence olmaz -by1923

öneri için teş.ler çok güzel ve mantıklı olmuş
ama şunu da ekliyim sadece film olmasın dizileri de(sanırım yabancılar yasak sadece yerli olur bu durumda)
onları da ayrı bir bölüm yaparsak çok faydalı olur

valla hackhell boyle yaparsa kıyak olur super fikir

nasıl aklına geldi kaçan Bİlmiyom :D Ama hiç yabancı bi DÜşünce degil benim aklımdanda geçmiyo degildi.Bence Yasak Degilse %1000 istiyoruz:D

Güzel bir Öneri ++

Mantıklı bir öneri. Bravo kaçanaşık (+)

mümkünse qüzel olur :)

Yasal olarak bi sıkıntı yoksa +1

usta çokk iyi olur düşünce mükemmel umarım bir an önce böyle bir atılım olur ki bizde filim indirme derdinden kurtulmuş oluruz tekrar tşk...

bence de güzel olur zaten ders sitresi atmak için birebir film izlemek her gün 1.5 ytl biraz bütçeyi kasıyor..
Destekliyorum sizi..

ben de böyle bişey olabilceğini solarizin şu mesajından beklemiştim:
Ampec filmcilik ve ticaret ltd şirketinin temsilcisi bulunduğu firmaların forum içerisinde ticari amaçla, çoğaltım, dağıtım ve yayımı ile ilgili bizlere yapmış oldukları uyarı sebebiyle Hackhell Yönetimi Olarak almış oldugumuz Karar Dogrultusunda hhdivx.com kapatma kararı verilmiştir..

Kimse Bizi yıldıramaz yıldıramıyorda bu proje dahada büyük projelere bizleri tetiklemiş durumda ilerleyen günlerde bu tarz şirketler için onların kuralına göre oynıycamızıda belirtmek isterim yeni daha güzel projelerle karşınızda olucaz..

Hackhell Yönetimi

+1

güzel fikir ama iice araştırmak lazım. ben imeem taglarını koymayı önermiştim darka mü-yap avukatları ile görüştüm. kadın sakınnnn dedi =)

bunuda ilgili yerlere sormak lazım. sonra başımız ağrımasın. ama süper fikir tabiki :D

Geri