Onlar İzindeler, Biz Çalışıyoruz

İyi söylemiş hakikatli adamı severim.
Yorumlara baktım da gerçekten kötü bazı adamlar var şimdi tam açmayayım ama bilmeden kardeşlerimiz onlara hizmet ediyorlar.Burda bile kargaşa içindesiniz birileri böyle olmanızı istiyor sizde yapıyorsunuz nasıl görmezsiniz anlamıyorum..
Hayır!! ben kendi irademle yapıyorum eminim diyorsunuz ama aslında işin başında bile değilsiniz.
Artık herkes gözünü açsın bu yaptığınız iş değil ne kadar sürecek bu kavga olan olur.Bİz oyumuzu kullanırız.Kimin kazanacağına Allah karar verir inşaAllah....
Selametle....

İzmire gelip böle bişe söylemek.

Neyine güvenio bu tayyp?

hangi ilçe belediyesine güveniyo :D:D:D

bi de bu sözü beğenen arkadaşlar yani yandaşları var :D

En azından şehirden şehire ağız değiştirenlerden değil ya :goz:
Tunceliye gidince mecliste Tuncelileri üzen konuşmayı yapan kişiden istifa etmesini isteyip,meclisteyken Tuncelilerin tepkisini toplayan konuşma yapanı alkışlayanları da gördük biz.Çok eski değil taze mesele bu.

Bu ülkede kürdistan kurulmaz belki ama kürt halkını güneydoğuya topluyorlar güneydoğuda kpss sınavında kopya var bu biliniyor peki yapılan ne? hiçbirşey oraların yaşam şartları ağır madem neden batıdaki illere göre daha yüksek puanla atanıyor herkes? tabii ki kürtler kopya ile oraya atanıyor burada bakıyorum birçok kürt tanıdığım oraya geri dönmeye uğraşıyor ne hikmetse oaralar pek bir kıymetli ama ilierde çok pişman olacaklar israil ve amerika geliyor oraya yazık! bu nüfusla orada referanduma gidilecek böünelim mi bölünmeyelim mi diye ya da eyalet yönetimi dayatılacak petrol rafinerisi kurulacak o bölgede tabii bir kaç ağaya iyi bir pay verilecek sonra küçük arap emirlikleri gibi halk aç sefil şeyhler zengin olarak yaşayacak bence çok zor bir iş değil bu köy basıp onlarca insanı çoluk çocuk demeden katleden bunlar değil mi neye bakarak ağa öyle dedi yani ağa yoluna ölecek davaro çok paraya tav olup amerikaya uşaklık edecek ağada çok olunca iş tamam Şimdi gelelim açılıma neyin açılımı bu bir düşünmek lazım şimdilik proje bitene kadar bu baykalı bahçeliyi başta tutuyorlar bunların ipi sonra çekilecek chp oy kaybediyor iktidarda söz sahibi oluyor ana muhalefet oluyor yaptığı hiçbirşey yok ve baykal hala parti lideri nasıl oluyor birileri onun çok vasfının olmadığını bilmiyor mu? Orada olması mı isteniyor acaba? Ayrıca oraya park buraya bahçe şu bu yapılıyor peki kaynak nereden geliyor petrole doğalgaza ne kadar zam var ekstra kesintiler neler sosyal güvenlik yasasından devlet ne kadar kazandı özelleştirmeden ne kadar kazandı neden bazı bölgeler duble yol oluyor yada güzelleştiriliyor turistik bir yer olmayan iş hacmi az olan 180000 nüfuslu yerde hilton neden yapılıyor kimin zamanında yapılmış kimlere büyük alışveriş ya da iş merkezleri hangi hükümet zamanında verilmiş bi bakmak lazım tabi ayrıca oy almak için nüfus demografisi nasıl değişmiş şöyle bi 10-15 yıl geriye giderek bakalım vs vs Bu uzarda uzar kimse hükümeti savunmasın maşa olmasın bence

Tabi canım çok çalışıyor. Hatta hızını alamayıp otobüs mavinliğide yapıyor. Sağa gel sola çek falan. Millette bıravo bıravo diye alkışlıyor. Öldüm gülmekten. İşte seçilenle seçmenin zeka seviyesi ortada.

Ya adama sormazlarmı mavinler bile yabancı dil biliyor. Sen Türkiye Cumhuriyeti başbakanı bu zamana kadar 2 kelimeden başka bişi örenemedin...

Tabi canım çok çalışıyor. Hatta hızını alamayıp otobüs mavinliğide yapıyor. Sağa gel sola çek falan. Millette bıravo bıravo diye alkışlıyor. Öldüm gülmekten. İşte seçilenle seçmenin zeka seviyesi ortada.

Ya adama sormazlarmı mavinler bile yabancı dil biliyor. Sen Türkiye Cumhuriyeti başbakanı bu zamana kadar 2 kelimeden başka bişi örenemedin...

kimisi 2 kelimeyle şimdiye kadar her dediklerine evet denenlere rest çeker kimileride dil bilmelerine rağmen her denene evet der...boşver bu ayakları yok dil biliyomuş bilmiyomuş..hiç gerek yok

Geri