Onlar İzindeler, Biz Çalışıyoruz

demek Atatürk alevilere ve solculara düşmandı

hatta hatta 30 yıldır decam eden terör de sıol ve alevi sorunu imiş

sahi senin yaşın kaç

bilader benle tarih tartışma 1938 dersime(tunceli) soy kırım oldu mustafa kemal ölüm döşeğindeydi ülke yönetimi ismet inönüdeydi sen kimle tartışıyon ?

ya bu lafı biz ilkokulda söylerdik yaaa...inanın çok kötü bir espri.ancak seviyesi ilkokul düzeyinde bilgi seviyesine sahip dinleyici kitlesine yapılabilir sanırım.eğitimli bi kitleye yaparsanız bu espriyi, yüzlerini ekşitirler ve size bböööööööeeee derler.

chp gibi kolpa atatürkçü bir partinin ve yardakçılarının izinde olduklarını bilmeyen mi var

herkes biliyordu ama başbakanın ağzından tüm milletin duyması iyi oldu

takiyyeciler sizi ( bi ufaklığın lafı bu da =)

Burda bir bölüm var arkadaşlar iki de bir İzindeyiz yazıyor : )

Harbiden ya chp nin son 50 yılda hayırlı yaptıgı iyi birşeyi söylermisiniz ?

sen T.C. başbakanının böyle bir anlaşmaya imza atacağını mı zannediyorsun?evet bop ta abd ile işbirliği yapılmıştır ama bu harita söz konusu değildir bu haritayı abd de bir dergi yayınlanmıştır ve bizimkilerde bu oyuna gelmiştir

Sizin Bana Birşey Söylemenize Gerek Yok.
BOP'un Amerikan Planı Olduğunu Siz Söylüyor Yada Öyle Düşünüyor Olabilirsiniz.
Benim Görüşüm Ve Düşüncem Farklı.
Haklısın kardeş BOP Amerika ve İsrailin islam ülkelerini birleştirme projesidir :crying:

Evet, biz izindeyiz. Sen çalışıyorsun. Sen sadece çalış, olur mu Tayyip?

''ONLAR İZİNDELER, BİZ ÇALIŞIYORUZ''

Bu Sözü Çok Beğendim, Harika (=

İzmire gelip böle bişe söylemek.

Neyine güvenio bu tayyp?

hangi ilçe belediyesine güveniyo :D:D:D

bi de bu sözü beğenen arkadaşlar yani yandaşları var :D

Yıllardır ülkeyi satacaklar diyorsunuz ve söylemeye de devam ediyorsunuz ama Hala satılmadı ? !

:durdurun

Sen bunları yazıyorsun birde Siyaset tartışıyoruz seninle .
BOP ( Büyük Orta Doğu Projesi ) anlamına Gelir ve ABD planlı bir oluşumdur .
Belli başlı Orta Doğu ülkelerini belirli parçalara bölüp , Devletçiklere ayırıp , Onları Abd Emparyalizmi altında yönetme planıdır .
Türkiye'de Büyük kürdistan ( abd uydurması ) olan bir oluşumda Doğu ve G.Doğu Anadolu bölgeleri bu yeni oluşacak Devlet yani kürdistan ( hayal )'a dahil etmeye çalışıyorlar .
Yeni ( sözde ) Develtçikler ve haritası şudur .

2zs1pmu.jpg

Tayyip ben BOP Eşbaşkanıyım diyerek bu ihanetin içinde ve Abd Emparyalizmi kucağında
ülkeyi yönettiğini kabul etmiştir .

Üyeye Bop'u anlattımki Siyaset tartışırken terimleri bilsin
:durdurun

:clap :clap

Yıllardır ülkeyi satacaklar diyorsunuz ve söylemeye de devam ediyorsunuz ama Hala satılmadı ? !

yav onlarda biliyor satılmadığını ama zavallılrın konuşacak başka malzemeleri yok ellerinde ne uapsınlar

idare et sen de biraz:001_rolleyes:

bende baykalın yerinde olsam ben izinde takılırım adam 100yıllardır muhalefet aynı parayı alıo yan geli yatıo kim ne yapmaya calıssa olmas dio muhalefeti bundan ibaret sanıo.100 yasına kadar yasar o adam ama calısan adamın hali belli oluo baqınıs Rtenin 7 yıl onceki haline bide simdiki haline ne dedimi anlarsınız

Geri