Ongun'dan MHP yönetimine suçlama

aysunnnn hanım kendince beni aşalamaya kalkmışsın ama yazılarımız ve yorumlarımız ortada kimin kapasitesi ne kadar burdan az çok belli olur. Ayrıca Okuduğumu anlayacak ve hatta Size eğitecek kadar Eğitimim ve Birikimim var. O Yüzden Mevcut zihniyetinizin standart alışkanlığı olan tepeden bakma aşağılama modundan çıkın. Ben Yakalayacağım başarıyı yakalamışım ihtiyacım yok .Kendinize o tavsiyeyi verin ihtiyacınız var.

MHpnin derdini neden hu forumdaki chp liler çekiyor onu anlamadım yada başka bir ifadeyle; zaman zaman Kılıçdaroğlunu eleştiren yazılarada MHP liler sahip çıkıyor ne iş)) çokmu kanka oldunuz? çokmu seviyorsunuz birbirinizi? ramiz ongunun mhp den başka bir yerde particiliği olmadıki,adam kaç kez liderliğe aday oldu,oraya buraya kaymadıki,siz onuda başka parti adamı yapmışsınız gibi eleştiriyorsunuz şimdi... burda Ramiz başkana hakaret edebilecek adam göremiyorum, bir kere eleştiren zaten mhp li değil ... gidin hezeyanlarınızı başka yere dökün.. mhp refeandumda alacak kıstasını ölçecek nerde yanlış yaptım diye ama seçimlerde bu bahçeli değiştirilir benden söylemesi.. sandalye sandalyeye girer.. hadi hayırlı kurultaylar... )))

chp nin derdini de bazı mhpliler çekiyor.bunun en güzel örneğini chp nin adana mitinginde gördük.bir çok mhp li arkadaş chp mitingine katıldı.üstelik bazı vardiyalı çalışan işçi arkadaşlar vardiya bile değişip bu mitinge katıldı.üstelik chplilere taş çıkarttıracak kadar.

diyar-ı bekir belediye başkanı ilde referanduma katılım %55i geçerse kendimi sorgularım diyor.inşaallah iyi adamlar da kötü adamları örnek alııp gereğini yaparlar

aysunnnn hanım kendince beni aşalamaya kalkmışsın ama yazılarımız ve yorumlarımız ortada kimin kapasitesi ne kadar burdan az çok belli olur. Ayrıca Okuduğumu anlayacak ve hatta Size eğitecek kadar Eğitimim ve Birikimim var. O Yüzden Mevcut zihniyetinizin standart alışkanlığı olan tepeden bakma aşağılama modundan çıkın. Ben Yakalayacağım başarıyı yakalamışım ihtiyacım yok .Kendinize o tavsiyeyi verin ihtiyacınız var.

o sözün ne anlama geldiğini izah etmişim okudu isen neden aynı şeyi sorma gereği duyup aradada koyun sürüsü benzetmesi ile asıl sen laf çaktırma çabasına girmişsin bende onu anlamadım .eğer anlamadıysan o açıklamamı sor izah edelim elimizden geldiğince.koyun sürüsü falan oluşacağı yönündeki kaygıların yersiz veya maksatlı o yorumumu şayet anladı isen .mhp de böyle birşey tarihinde görülmüşmü ki kaygılanıyorsun.sen merak etme hiç bişey olmaz

o sözün ne anlama geldiğini izah etmişim okudu isen neden aynı şeyi sorma gereği duyup aradada koyun sürüsü benzetmesi ile asıl sen laf çaktırma çabasına girmişsin bende onu anlamadım .eğer anlamadıysan o açıklamamı sor izah edelim elimizden geldiğince.koyun sürüsü falan oluşacağı yönündeki kaygıların yersiz veya maksatlı o yorumumu şayet anladı isen .mhp de böyle birşey tarihinde görülmüşmü ki kaygılanıyorsun.sen merak etme hiç bişey olmaz

anlamamışsınız anlamadan savunma moduna geçmişsiniz bana göre . koyun sürüsü herhangi bir parti veya ideoloji baz alınrak onun için söylenmedi. Düşünmeyen , Sorgulamayan, Gelişmeyen bir İnsan benim nazarımda Koyundan farksızdır . Dikkat ederseniz orda " Düşünen Fikir Üreten , Sürekli Gelişen bir taban her zaman Partinin önünü açacaktır. Bu Yüzden Hangi Partiden Olursa olsun Düşünen Sorgulayan insanların sayısı artması lazım. " diye yazmışım yani bu bütün partiler için geçerli Düşünen birbirini anlayan, anlatan insanlar artıkça Ülkede bir çok şey çok daha kolay aşılır . Özetle Anlatmak istediğim ve kastım buydu. kaygılanma demişsiniz Ben Partiler için kaygı duymam Ben Sadece Vatanım ve Milletim için Kaygı duyarım Partiler İnsanlar gelip geçer beni bağlayan Bu Milletdir sadece onlar için şahsım adına söyliyim kaygı duyarım MHP veya diğer partiler için hiç bir zaman kaygılanmadım .

Geri