Olmaz ilaç sine-i sad pareme

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Olmaz ilaç sine-i sad pareme

Sine-i millete dönülür mü?

Hiç kafayı yormayın...

Döndürmezler.

¡

“Sille-i millet”
bekliyor çünkü.

¡

İstatistiklere göre, her seçimde TBMM’nin yarısı değişir, bazen yüzde 80’i bulur... DTP’lileri
sine-i millete döndürürsen, kapatılan DTP, milletvekili boşalan şehirlerde oy patlaması yapar, bu nedenle ara seçimi göze alamazsın, komple erken seçim olur, komple erken seçim olursa, “sille-i tokat” yeme ihtimalin var... Türküsü bile
var, giden gelmiyor
acep nedendir?

¡

Ayrıca, 300 küsur arkadaş hakkında “Milletvekilliği düşse de, yargılasak” dosyası var. “Sille-i yargı” yani... Sen olsan döner misin milletin sinesine?

¡

Sineye çekmektir
tek çare.

¡

Dolayısıyla ne yaparsın? Timsah gözyaşları dökersin, üzülmüş gibi yaparak, kapattığın DTP’nin haklarını savunuyormuş ayaklarına yatarsın, “Avrupa’da en çok parti kapatan ülke biziz, bu ayıptan kurtulmamız lazım, Anayasa’yı değiştirmemiz lazım” filan dersin.

¡

Avrupa’da en
çok parti kapatan ülke biz miyiz? Biziz... Niye? Çünkü, Avrupa’da kapatılan bir partiyi,
hem de aynı kadrolarla, bi daha açtırmazlar adama...
Yok öyle bile bile lades.

¡

Bizde ise, TBMM’ye çaycı alırken bile savcılıktan temiz kâğıdı istiyorlar... Ama, parti kurmaya kalk, tescilli PKK’lı bile olsan, ver dilekçeyi, kur partiyi, sorun yok.

¡

Sonra?

Aç-kapa.

Aç-kapa.

Nasıl olsa soran yok...

Kardeşim, devlet mi yönetiyorsun, musluk reklamı mı çekiyorsun?

KAYNAK

Bizde ise, TBMM’ye çaycı alırken bile savcılıktan temiz kâğıdı istiyorlar... Ama, parti kurmaya kalk, tescilli PKK’lı bile olsan, ver dilekçeyi, kur partiyi, sorun yok.

ben bu olaya baştan beri ayar oluyorum zaten.

milletvekilliği yasasını değiştirin kardeşim. sabıkası olanlar, hakkında dava açılmış olanlar milletvekili olmasın. ben ak pak bir halksam benim vekilimde ak pak olmalı. sırtındaki dosyalar ağırşatığı için milletvekili seçilip 5 yıl dinlenen adamı vekil oalrak görmek istemiyorum.

ben bu olaya baştan beri ayar oluyorum zaten.

milletvekilliği yasasını değiştirin kardeşim. sabıkası olanlar, hakkında dava açılmış olanlar milletvekili olmasın. ben ak pak bir halksam benim vekilimde ak pak olmalı. sırtındaki dosyalar ağırşatığı için milletvekili seçilip 5 yıl dinlenen adamı vekil oalrak görmek istemiyorum.

ak olanlar, kendisine ak denmesi gerektiğini söyleyip baskı yapmazlar.akp yerine ak parti olduğunu söyleyenler akıllarınca aklandıklarını sanıyorlar.

severek beğenerek okuyorum Yılmaz ÖZDİL in yazılarını

Dolayısıyla ne yaparsın? Timsah gözyaşları dökersin, üzülmüş gibi yaparak, kapattığın DTP’nin haklarını savunuyormuş ayaklarına yatarsın, “Avrupa’da en çok parti kapatan ülke biziz, bu ayıptan kurtulmamız lazım, Anayasa’yı değiştirmemiz lazım” filan dersin.

dehşetsin Yılmaz ÖZDİL
bu gidişle Aziz NESİN'i aratmayacaksın bize
yukarıdaki satırlara bile katlanır bu millet yeterki dokunulmazlıkları kaldırsınlar
varsın kapatılmasın dtp
dokunulmazlık olmayacağı için
pkklı köpekleri cezaevinden çıkarıp meclise sokamayacaklar
gözümüzün içine baka baka vatanhainliği yapamayacaklar
veyahutta cumhuriyetin altını oyamayacaklar
sözde demokrat geçinip Atatürk düşmanlığı yapamayacaklar
vs. vs. vs

hadi tayyip erdoğan
bi açılımda meclise yap
gönülden destekliyceğiz bu sefer seni

( Sille-i millet )'in Biryerlerden ( Vergi Borcundan ) Dolayı Kuyruk Acısı Var Galiba :)

yüzyılın köşe yazarı YILMAZ ÖZDİL...memleketini gerçekten sevdiğini, memleketi için her türlü fedakarlığı yapacağnı düşünen herkes...kısacası vatanseverler bence Yılmaz Özdil'i okumalı....adam gibi adam...dürüst...zeki...bunun yanında tam bir dahi...kısacık yazılar içerisine kitaplar dolusu mesajı sığdırabilen usta yazar...

Geri