Olmaz Böyle Şey !!! [Yoksa Sadece Benim Bilgisayarda mı ? ]

Aynı kameradan çekilmiş iki ayrı resim var ilk resim küçültüldüğü zaman doğal olarak resmin tamamı görünür hale geliyor.

arkadaşlar, o resim diğer adamın olduğu resmin küçültülmüş hali değil, öncelikle bunu söyleyeyim..

dikkat ederseniz büyük resimle küçük resimdeki kızın kafasının duruşu, gülüşü fln değişik..

resmin çekildiği SONY DSC-W50 kamerasının kendi özel programı bunu yapan, programı tam bilmediğim için nasıl yapıldığını söyleyemeyeceğim.. ama araştırdım, bu tarz enteresan resimler hep bu kamera ile çekilmiş..

ayrıca resme sağ tıklayıp "küçük resmi yenile" dediğiniz zaman da normale dönüyor..

şimdilik yapabileceğim açıklamalar bu kadar:)

gecen mor kafa team e katılmak için resmimi cektim sonra mor kafalı resmimi aldım paint de 2-3 deişiklik yaptım kaydettim cıktım resmi kaydettiğim dosyaya girdiğimde paintden deişiklik yapılmamıs halinde görünüyodu sonra resme sağ tıkladım ve yenile dedim son haline döndü =)

bilıorm bıse var bu resımde...

arkadaşlar, o resim diğer adamın olduğu resmin küçültülmüş hali değil, öncelikle bunu söyleyeyim..

dikkat ederseniz büyük resimle küçük resimdeki kızın kafasının duruşu, gülüşü fln değişik..

resmin çekildiği SONY DSC-W50 kamerasının kendi özel programı bunu yapan, programı tam bilmediğim için nasıl yapıldığını söyleyemeyeceğim.. ama araştırdım, bu tarz enteresan resimler hep bu kamera ile çekilmiş..

ayrıca resme sağ tıklayıp "küçük resmi yenile" dediğiniz zaman da normale dönüyor..

şimdilik yapabileceğim açıklamalar bu kadar:)

Adam konuşuyor,susturabiLen sustursun :sigara:

ilginç valla:D

Geri