Olmadı 'Sayın Bakan'

zerkli

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
erho9v.jpg

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in katıldığı bir okulun açılış töreninde ilginç ve düşündüren görüntüler ortaya çıktı. Öğretmenlerin tören öncesi "düzgün görüntü" oluştursun diye montlarını çıkardığı öğrenciler, soğuktan tir tir titrerken, Bakan Çelik protokole yapılan sahlep servisini reddetmedi ve çocukların karşısında sıcak sıcak sahlebini yudumladı. Diğer öğretmenlerin ve büyüklerin bile soğuktan ellerini ceplerine soktukları gözlenirken, çocukların bu hali "Bu kadar da düşüncesizlik olmaz" dedirten türdendi. Çocukların resmen soğuktan donduğu bu törenin ardından başka bir okul açılışına daha katılan Bakan Çelik, burada yağmurun başladığını görünce, öğrencile jest yaptı içeri alınmalarını istedi.

kaynak ve haberin tamamı için: http://www.mansethaber.com/haber_detay.asp?haberID=9521

yazık ne dıyelım baska ...

milletin vekilinin asıllarının çocuklarına çektirdiği eziyete bak
bu ülke ne zaman düzelecek
siyasetçiler ne zaman ayrıcalıklı zümre olmaktan çıkarılıp hizmet vermekle yükümlü kişiler sınıfına sokulacak
bu yapıldığı gün zaten bu ülkede dolandırıcılıkta biter oy avcılığı için attıkları taklalarda son bulur

Saygılarımla...

Yuh be kardeşim taka taka neye taktılar sımdıde :]
Bakan ogrencılere karşı soguk havada sahlep yudumladı.Baskanda haksız ,BU HABERI YAPAN SOYTARIDA HAKSIZ.

Ulan ASKERDE -30 DERECEDE ISTIMAYA CIKIP KOMUTANIN KARSISINDA 3 SAAT BEKLIYOSUN,GIKIN CIKIYOMU?CIKABILIYOMU?
BU BAKAN YA,DUYMUYO YA,SALDIR.
Sende oku 25 sene,sende kazan sınavları,gıt sende ol ne oluyosan.
burdan ona buna laf atmak kolay.
Hıcte haber olcak bı durum goremıyorum,bosuna zaman nefes zıyanı

Eeee angi çağda yaşdığını unutursan olacağı bu olur.Bakan olmuş ama....

Bakan ogrencılere karşı soguk havada sahlep yudumladı.Baskanda haksız ,BU HABERI YAPAN SOYTARIDA HAKSIZ.

Ulan ASKERDE -30 DERECEDE ISTIMAYA CIKIP KOMUTANIN KARSISINDA 3 SAAT BEKLIYOSUN,GIKIN CIKIYOMU?CIKABILIYOMU?

Bu yazının aLtına imzamı atarım
Kardeşim ağzına sağLık:goz:

bu olay sadece bu bakanamı mahsus..ben çok gördüm ufacık kızların chp-shp dyp dönemlerinde yağmurda karda tyitiriye titriye bekleyip nutuk atanları zorla dinlediklerini. bu olayda öyle işte..bakan daha duyarlı olabilirdi ..ama illa bu bakanın hali değil sistemin düzenin dayamasıyla çok programlar da ağaç olduk biz...

ATATÜRK,ün bu konuyla ilgili gayet güzel bir sözü var

Bir sabah milletvekilleri ile trene binmişti. Kondüktörün milletvekillerinden bilet parası almamasına şaşırmış nedenini sormuştu.Trenin milletvekillerine bedava olduğunu öğrenince epey sinirlenmiş, "Ne de güzel halkçılık ama" demişti.

ama ilköğretim öğrencilerini askere almıyolar senin de bildiğin gibi....

idarecilerin yakalık olsun dsiye montları çıkartmasından kaynaklanan bi durum..

tamam büyütülcek fazla bişey yok ama unakıtan da ayakkabı boyacısı olan çocuğa okula teşvik etmek yerine kameralar önünde ayakkabı boyatıyodu....

iki durum da büyütülcek bişey değil ama DENGESİZLİK yani

Zahmet olmuş Sayın Bak(may)an a yağmurda içeri almış çocukları... Zaten onunda Allah bin belasını versin başka söz söylenmez

yuh asıl bu mantığa! çocukların montlarını çıkarttırmak nası bir mantık. adam 25 sene okudu diye ne oldu. madem o kadar okumuş çocukların montlarını giymesinin bir zarar getirmeyeceğini bilirdi. okumuş, bakan ama adam olamamış. ha dersen sadece bu mu yapıyor. daha birsürü yapan vardır. ama bunu onaylamak hakikaten akıllı işi değil.

ilk okul çocuklarıyla komandoları karşılaştırmak da biraz garip geldi bana.. :S

Bu yazının aLtına imzamı atarım
Kardeşim ağzına sağLık:goz:

Bu nasıl bir mantıktır ben anlamadım...

Adamlar "millet"vekili ne yalakalık ugruna "millet"in ezilmesini savunuyor...

Askerde komutan sana -30 derecede ceketini cıkar da beklemi diyor...

İlkokul cagındaki cocukları komandolarla bir tuttunuz ya sonunda pes artık...

Bazı arkadaşları ilkokulda hocaları -30 derecede ceketsiz bekletip ustune bir de şınav cektiriyordu sanırım...

Komik oluyorsunuz...

Burası Türkiye demekten herkes yoruldu sanırm. Tamam bu adam bakan da senin benim gibi bi insan gerçi benden daha bi soytarı daha bi aşşaglık insaniyet duyguları tamamen yok olmuş sömürmeye programlı halkı iki yağ bi çuval kömüre kandıran bi siyasetçi.Bugun tayip diyo ki ''2. parti olursam bırakırım '' seçimler gelir bu sonuncu 3. bişii olursa bakın görün ''2. olursam'' demiştim der o yuzden siz bilime ilme bakın artık gözümüzü hep beraber açalm bölelerine kanmıyalım...

bakana gelene kadar bakana yalakalık olsun diye çocuklara montunu çıkarttıran öğretmene kızın.bakanmı demiş böyle yapın diye adamın belki haberi bile yok.gecen sene mill bir bayramda (hangi bayramdı hatırlamıyorum) ilkokul cocukları arası koşuda bilmem kaç derece soğukta çocukları tişört ve şortla önce saatlerce beklettiler sonra koşturup dondurmuşlardı koşunun sonunda çocukların bir çoğu acile kaldırılmıştı. tvde izlemiştim.bu haberi okuyunca o geldi aklıma.orda bakan felan yoktu mesela:))

Yahu ne anlayıssız ınsanlarsınız?
Bu ogrencılere bakanmı dedı,cıkarın montlarınızı cıkarın ustunuzu dıye.

ATATURK'UN BETON BUSTUNUN KARŞISINDA BEN NE 10 KASIMLAR,NE YEMINLER,NELER NELER ATLATTIM,HEPIMIZI GIBI
NIYE SESINIZ CIKMIYODU?

SORUMA CVP ISTIYORUM,SAKIN ATATURK'U OVEN BIR YAZI YAZMAYIN,KARNIMIZ TOK.
YOK O ATAMDI,YOK O BUYUKTU,BUNLARI YAZMAYIN ISTEMIYORUM,
BIZIMYAZDIKLARIMIZ MANTIKSIZ,SIZIN MANTIKLI CEVAPLARINIZI BEKLICEM.
MADEM BUNLAR COCUK,MADEM BUNLAR ÜŞÜYOR,ATA'NIN BETON BUSTU KARŞISINDADA ÜŞÜYORLAR ELBET.
ONLARADA ATAMMI DEDI MEZARDAN CIKIP CIKARIN USTUNUZU,ŞAPKANIZI?
ASIL SIZ KOMIK OLUYORSUNUZ,B.K ATIP IZININ KALMASI ICIN ELINIZDEN GELENI YAPIYORSUNUZ.

Yahu ne anlayıssız ınsanlarsınız?
Bu ogrencılere bakanmı dedı,cıkarın montlarınızı cıkarın ustunuzu dıye.

ATATURK'UN BETON BUSTUNUN KARŞISINDA BEN NE 10 KASIMLAR,NE YEMINLER,NELER NELER ATLATTIM,HEPIMIZI GIBI
NIYE SESINIZ CIKMIYODU?

SORUMA CVP ISTIYORUM,SAKIN ATATURK'U OVEN BIR YAZI YAZMAYIN,KARNIMIZ TOK.
YOK O ATAMDI,YOK O BUYUKTU,BUNLARI YAZMAYIN ISTEMIYORUM,
BIZIMYAZDIKLARIMIZ MANTIKSIZ,SIZIN MANTIKLI CEVAPLARINIZI BEKLICEM.
MADEM BUNLAR COCUK,MADEM BUNLAR ÜŞÜYOR,ATA'NIN BETON BUSTU KARŞISINDADA ÜŞÜYORLAR ELBET.
ONLARADA ATAMMI DEDI MEZARDAN CIKIP CIKARIN USTUNUZU,ŞAPKANIZI?
ASIL SIZ KOMIK OLUYORSUNUZ,B.K ATIP IZININ KALMASI ICIN ELINIZDEN GELENI YAPIYORSUNUZ.

valla komik olan bir varsa o da sensin......

niye dersen biz ilköğretim öğrencileri diyoruz sen ASKERLERLE kıyaslıyon yani en BÜYÜĞÜ 12 yaşında olan toplulukla en KÜÇÜĞÜ 20 yaşında olan topluğu kıyaslıyon......

bi de Atatürk büstü diyon da.....

benim anlamadığım hocaların sana çıkarın montlarınızı Atatürk büstünün önünde düzenli olun mu dedi.............

çamur atmaya gerek yok hele ki böyle bi olayı koz olarak kullanmamıza da gerek yok sağolsun akp lilerin dindar görünümlü hırsızı çookk onlar varken bunlar TATLI niyetine sadece........

Sadece Akp liler mi böyle sanıyorsunuz..Sene 1993 o zamanın cumhurbaşkanı Süleyman demirel..İlimize gelecek diye biz de ilkokuldaydık o zaman 5 saat soğuk altında beklettiler...Eee bekledikte ne oldu..5 dakika bile konuşmadan bakın yemin ediyorum 5 dakika bu ''bu duvarı ben yaptırdım allah a emanet olun'' dedi o kadar ..Sonuçta ne oldu şimdi de aynı geçmiştede aynıydı değişen bişey yok

okulun açılış törenini yapmasan hizmet etmiş olmuyorsun değil mi? illa reklam yapacaksın

Arkadaşım SEN COCUK OLMADINMI?
OKULUNA HIC BELEDIYE BASKANI GELMEDIMI?
29 EKIMLERDE,123NISANLARDA STATLARDA,KAR ALTINDA,OKUL ONLERINDE,BIRAK 15DAKIKAYI SAATLERCE BEKLEMEDINMI?
BANA SONUCU SOYLE,DEGISEN HICBISEY YOK İŞTE,ARKADASLARINDA DEDIGI GIBI.

ASKERI KIYASLAMAMIN NEDENINI ANLAMAMISSIN :]
ISTERSEN 30YASINA GEL,YINE BEKLICEKSIN.BEN 12 YASLA 20 YASI KIYASLAMADIM,O COCUKLARDA BUYUCEK 20YASINA GELICEK VE YINE BEKLICEKLER
EGER HALADA ANLATAMIYOSAM YUH BANA

Geri