Olay vekil AKP' den istifa etti!

icemen

New member
Reaction score
0
ak-partili-vekil-partisinden-istifa-etti.jpg

Polisle yaşadığı tartışma günlerdir konuşulan ve olay gününe ait görüntülerin olduğu CD'nin ortaya çıkmasıyla gündemden düşmeyen Feyzi İşbaşaran istifa etti.
Alkollü olarak yakalanıp polisle tartışan İşbaşaran, emniyetin içinde çeteler olduğunu ve amaçlarının Hükümet ile TSK’nın arasını bozmak olduğunu iddia etmişti.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• ak-partili-vekil-partisinden-istifa-etti.jpg
    ak-partili-vekil-partisinden-istifa-etti.jpg
    7.5 KB · Görüntüleme: 16,264
vekilligi suruosa ne anladım bu işten

way bunlar istifa etmeyide mi biliyolarmış tüm milletvekilleri için geçerli yazdığım bu şey partiden istifa ederler bağımsız yola devam ederler

meclise seçip gönderilen adamların kepazeliklerine bak
yüzsüzlük arsızlık diz boyu
partiden istifa etmişsin banane
parti düşünsün
vekillikten istifa edeceksin
tabi eğer adamsan

istifa olayı düzmece.parti yıpranmasın diye istifa ettirdiler.yandan destege devam eder.akrabalarına iş verirler, ihale verirler.onu yine memnun ederler.onlara birşey olmaz.biz-siz kendi halimizi düşünelim
.

defolsun gitsin ya, küfürcü kendini begenmiş vekil bozuntusu

istifa olayı düzmece.parti yıpranmasın diye istifa ettirdiler.yandan destege devam eder.akrabalarına iş verirler, ihale verirler.onu yine memnun ederler.onlara birşey olmaz.biz-siz kendi halimizi düşünelim
.

sayın tekniker kardeşim.
teknikerliğini konuşturmuşsun.
yazdıkların çok doğru.

yalnız bir şeyi yazmamışsın,

bundan önceki abilerini ( iktidardakileri) örnek alıyolar.

akp nin polisi akp nin milletvekiliyle karşı karşıya...nası bi iş bu böyle ya...

arkadaşım ne alaka ya,
Ak partinin polisi demekle cahilliğini ortaya koyuyorsun.
ak parti bu gün var yarın yok.
Polis: Senin Polisin, Benim Polisim, Lütfen oynanan oyunlara düşmeyin.

Yorumlarından, Aslında Cahilde değilsin.
ama aklınla hareket et, yönlendirmeyle değil.

g.z.

akp nin polisi akp nin milletvekiliyle karşı karşıya...nası bi iş bu böyle ya...

shephard_9 senin daha önceki yorumlarında da tutarsızlık vardı söylemiştim

ama bu yorumunla şunu çıkardım yaşın 15 in altında değilmii....

arkadaşım ne alaka ya,
Ak partinin polisi demekle cahilliğini ortaya koyuyorsun.
ak parti bu gün var yarın yok.
Polis: Senin Polisin, Benim Polisim, Lütfen oynanan oyunlara düşmeyin.

Yorumlarından, Aslında Cahilde değilsin.
ama aklınla hareket et, yönlendirmeyle değil.

Polisin ağır silah ihtiyacı şimdiye kadar yoktu da şimdi mi ortaya çıktı eğer çıktı ise bu nasıl hükümet diğerlerinden daha çok silaha ihtiyaç duyulan bir ortam yaratan bir hükümet mi

Arkadaşım madem F ( fetullah gülen ) tipi polis değil neden devlet bir askeri darbeden yusuflayıp polislere ağır silah alabilme yetkisi için kıçını yırtıyor ben söliim Eskere karşı polisi caydırıcı güç olarak ( bak darbe denersen iç savaş çıkar ) kullanabilmek için..

Polisin ağır silah ihtiyacı şimdiye kadar yoktu da şimdi mi ortaya çıktı eğer çıktı ise bu nasıl hükümet diğerlerinden daha çok silaha ihtiyaç duyulan bir ortam yaratan bir hükümet mi

yazdıkların kaygı verici olayı nasıl bu şekile yorumlaman ...:confused1: askeri darbe ye karşı polisi silahlandırmak allah allah ...:001_unsure:

bu tasarıdan bunu mu anladın hocam :hadiordan

Geri