Olay!!! Istediğiniz Numaradan Istediğiniz Numaraya Mesaj Gönderme(bedava)

Clickatell Bu Daha Önce Verilmişti

Clickatell evet ama bu daha çok hit aldı o yüzden kalsın biraz..

Gardaşım Allah senden razı olsun denedim a dan z ye full çalışıyor ancak günde 5 mesaj hakkı tanıyor.Anlatıldığı gibi isediğin nodan istediğin noya yollayabiliyorsun.Veya herhangi bir isim dahi yazabiliyorsun.Ancak sunu sormak istiyorum herhangi bir ücretlendirlime yapılamaz değilmi yani yamuğga gelmiek?:D

alttaki balance olayına dikkat... balance saptı mı bir daha göndermiyor... mesajları uzun aralıklarla atmaya dikkat edin...

büyüksün dostum mükemmel bişey helal

ya ıyıde ben 5 tane yolladım daha fazla yollayamıyorum.

kardeş be teşekkür ettiyd,m heralde ama olsun bi daha edim harika çalşıo süper eline sağlık

merhaba arkadashlar ben bu programi uzun zamandir kullaniyorum.Bir Numarayla 2 kez register olmak oluyor.Tum arkadashlarimin numaralariyla register yapdim :) AzerCell shirketi adindan Numaralara "Siz LottoMesajCell Kompaniyasindan 10 000$ kazandiniz Deye Bi mesaj yaziyordum.Her kes Azercell shirketine gidip parasini istiyordu.Azercell Shirketi tarafindan araniyordum... Cok eylenceli program.. Oyle oluyorku bir registerle 7 kez msj gondermek oluyor...

kardeş iyide kredili yaw 3 mesaj gönderdim sadece bakalı m ne oalcak

şimdi kuzum s en diosunki üye olurken işte kendi numaranızı yazın felan die... taklaya gitmesin sonra bizdende bi zaman sonra kontor düşerse o zaman şaplara otururuz....

ücret yok bedava ama aynı telden bi ka kez kayt olduğunuzda sim kartnız kafayı yiyo.. nasıl oluo anlamadım aam bu program yüzünden 3 kart değiştim.. uyarıyım sizi

arkadaşlar ben bu işi beceremedim activation code telefonumuza sms ile gelmeli galiba ama ben mi bi hata yaptım yoksa bu hizmetmi bitti bi türlü kod gelmiyor hemde Turkcell Telsim ve Avea ile denememe rağmen.. telefon numaramızı mesela 90 532 1234567 şeklinde ve bitişik yazıyoruz tabiki send code diyorum ama ne gelen var nede giden... çok acil lazım gerçekten yılbaşı için :)

Numaranın başına +9 ekleyeceksin mesela +905351234567.kart bozulması gibi bişeyde söz konusu değil.programda hiçbir yamuk yok kullananlara sorabilirsiniz.

vay be bunlarıda mı görecektik yaffff ellerine sağlık dostum

Geri