Olay!!! Istediğiniz Numaradan Istediğiniz Numaraya Mesaj Gönderme(bedava)

ULTRa_ABuZiTTiN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar vardı ama kredi kartı istiyordu veya çözülemiyordu işte size denenmiş %100 çalışan program!!!
YAPMANIZ GEREKENLER

Programı kurun, kurduktan sonra registere tıklayıp üye olun.Başında 90?????????? olacak şekilde kendi numaranızı girin.Paswordu hem harf hemde rakamdan oluşmak şartıyla 6 haneyi geçecek şekilde girin sonra ok deyin.Karşınıza yeni bi sayfa gelecek, enter mobile bölümüne kendi numaranızı girin tabi başında 9 olacak şekilde.Send kode bölümünü tıklayın,size bir activasyon numarası cebinize mesaj olarak gelecek.Active bölümüne bu numarayı yazın.Açılan pencerenin sol üst bölümünde option bölümünü tıkladıktan sonra sağ alt kısımda clickatell yazan bölüme kimin numarasının gözükmesini istiyorsanız, yani mesajı kimin adına gönderecekseniz, onun numarasını giriyorsunuz.Daha sonra ekranın sol üst köşesindeki sms bölümünü tıklıyorsunuz, orada to yazan yerin altına kime mesajı gönderecekseniz başında 9 olmak şartıyla numarasını yazıyorsunuz hemen altında message bölümü var oradanda ne yazmak isterseniz onu yazıyorsunuz.Daha sonra send butonunu tıklıyorsunuz. Send butonunu tıklar tıklamaz ekranda bi uyarı mesajı gelecek hiç bir ayarına dokunmadan tamam diyorsunuz ve olan oluyor istediğin kişinin numarasından istediğin kişiye mesaj gönderebiliyorsunuz üstelik kimsenin kontörü gitmiyor.Herkese hayırlı olsun.TEŞEKKÜRLERİ BEKLİYORUM.

BURADAN BUYRUN-DOWNLOAD

sana teşekkürler feda olsunn bu deli bişiy ama sadece bir kereliğine mi oluyo bu sınırı varmı yani??

güzel program sağolda ben bir kere mesaj ata bildim yaa

eyvallah bi deneyelim

teşekkürler eline sağlık

ilgince benziyo deneyelim bakalım

arkadaşlar ben 10 msj attım ne kadar sınır veriyor tam çözemedim ama 10 msj yetti acaip şamata oldu.arkadaşıma gönderene bir banka ismi yazıp nakit çek kazan kampanyamızdan araba kazandınız en yakın şubemize uğrayınız mesajı yolladım deli oldu.Sürekli gönderim için 9 euroya yakın bi para istiyor ama heralde günlük 10 msj limiti var.bi arkadaş öyle demişti.YANİ TAM EMİN DEĞİLİM.AMA İLK DENEME BAŞARILI.PROGRAM ÇALIŞIYOR.KENDİNİZE MSJ ATIP DENEYİN.

program superr ama
5 msj hakkınız var cunku sadece deneme surumu
ama 200 msj satın alırsanız 8.8 euro gibi bi ucreti var...

tesekkurler dostum simdi indriyorum

bu manyak bişi yakalanma riskimzi varmı peki?
sana teşekkürlerin en büyüğü feda olsun
ellerine sağlık
eyvallah

Konu Geçici Süreliğine Sabitlendi...

ya ben daha önce bunu kullanıyordum. ve durum şundan ibaret. sağ alt köşede balance 5.0 yazılan yerdeki o 5.0, 0.0 oluncaya kadar mesaj atabilirsiniz. ve günlük kendinize en fazla 2 kere active kodu alabilirsiniz. almak isterseniz registeri tıklayarak kayd olup kod alırsınız. ama böyle yapacağınıza. annenizin babanızın ablanızın kardeşinizin abinizin telefonlarını kaydedin. size daha çok kod gelsin sizde daha çok mesaj atın. saygılar...

arkadaş program güzel ama biz bunu eskiden kontür çalmak için kullanıyoduk....:pşimdi turkcell önüne geçti ama aria da hala kullanılıyo...

Bununla yapılacak şeyler çok fazla kafasını çalıştıran yolunu buluyor.Bir arkadaşın dediği gibi anne baba kardeşinizin telini yazıp daha fazla kod daha fazla balans alabilirsiniz.Ben arkadaşları işleterek çok eğlendim,ama kontör çalmayı düşünmemiştim.Bu arada w133 ede teşekkürler.

bu konuyu açana cok teşekkürler.sayesinde bugun cok eğlendik. yaşasın kötülük.

uçuk bir seye benziyo bir deneyeyim bakalım ne lacak

teşekkür

Eyvallah kardeş çok teşekkürler iletişimde yeni bir çağ açılmış oldu
EMEĞE SAYGI... :clap:

kardes manyak bisey bu yaw, ellerin ve bilgisayarın dert görmesin.

Geri