Olasılıksız - Adam Fawer

hep okumak istediim bir kitaptı ve burda karşıma çıkması iyi oldu sağol

Bu kitabı herkese tavsiye ederim
Çok hoş bir kitap ve de baya bi sürükleyici;)

ne zamandır okumak istediğim bir kitap. bilgisayardan okumak pek zevkli olmuyor onun için birazını okuyacağm beğenirsem kitabını alırım.
teşekkürler.

mükemmel ötesi bir kitap .ilk çıktığı sırada okumuştum.herkese şiddetle tavsiye ederim.bilgisayarda okuyamıyorum derseniz bu kitap için paraya kıyın.boşa gitmez yani

Olasılıksız -Adam Fewer

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Lotoda büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?

Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?

Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, OlasılıkSız tam size göre bir roman

PDF | 1 Mb | Olasılıksız-Adam Fawer
Kod:
http://rapidshare.com/files/182890525/Olas__305_l__305_ks__305_z.rar.html

Her Hakkı Erkektir. Kadın Hakkı Yoktur.
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹³²¹³°¹ °²¹³¹¹

hackhell.com
Ataturk Gunlugu
Ataturk hakkında herşey..!

bu kitap bir arkadasımda wardı o okuyordu su an baska bir ilde oldugu için alamıyorum burda buldugum cok iyi oldu super walla... içerigine biraz baktım bakıpta etkilenmemek imkansız gibi...

arkadaslar kesinlikle okuyun ben yarısındayım ama mukemmel dememe yetti ;)
biraz daha once gorseymisin yaa .. aldım zaten ben bu kitabı :D

mükemmel bir kitap e book zor oluyor bilgisayardan evet ben de bunları jar dosyası yapıp telefonumdan okuyorum :D

gece yatakta okuması güzel oluo tavsiye edilir nasıl olacağını isteyen olursa özelden msj atsın çünkü pek fazla takip edemiyorum forumu....

insan şansını kendı yaratır

tesadüfler insanın bılınç altıdır

dıe bıseler okumustum bı yerde

guzele benzıyor okuyalım bakalım : ))

bu kitapla kütüphanede karşılaştım,çok güzel birşeye benziyor,şimdi okuyabilirim artık tşkler

olasiliksiz.jpg

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?

Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?

Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız’ tam size göre bir roman...

347cfhv.gif

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Olasiliksiz.rar

Geri