oh bea sonunda çalışan bi FAKE

yardım

dai biri bana bu işleri nasıl yaptıgınızı ogretebilir mi biz yeni yeni ogreniyoruz bu rapidshare den indiriyorum dosyaları bişeey olmuyo yardım edin pls...

yaa wermeyi düşünmüordum ama kendi yaptıgım amatörce bi fake im war TR karakter sorunu war aslında sadece inanın herşeyini kendim yaptım tasarımını bile bakarak yaptım artık bıktım .. hazır işlerden çalışmayan işlerden bu asp destekli banlanması we çalışşmaması imkaznsız alın buraya denemek için koyayım .. ama full wermem ..:D
http://k.1asphost.com/kajmer/face/index.html

sen çalıştıramamıssındır arkadaşım 3 tane maili indirdim bile ben bunla

G_hot' Alıntı:
yaa wermeyi düşünmüordum ama kendi yaptıgım amatörce bi fake im war TR karakter sorunu war aslında sadece inanın herşeyini kendim yaptım tasarımını bile bakarak yaptım artık bıktım .. hazır işlerden çalışmayan işlerden bu asp destekli banlanması we çalışşmaması imkaznsız alın buraya denemek için koyayım .. ama full wermem ..:D
bencede koyma çünki görünüş berbat ama genede emek vermişsin saolasın

Arkadaslar Ben Indirdim Full çalişiyor Arkadasimizin Eline Koluna Saglik Başarilarinin Devamini Diliyorum..

şü an indiriyorum kullanmadım ama görüşlere bakılırsa çalışıyor teşekkürler

bu nasıl kullanılıyor acep bi açıklama yapacak hayırsever varmıki?

fake için saol;)
Güzel hazırlanmış bağlan diyince beklemesi falan olsun, güzel yapmışlar :)

cmsx73' Alıntı:
bu nasıl kullanılıyor acep bi açıklama yapacak hayırsever varmıki?
arkadaşım öncelikle bunu yiyecek bi saf bulup(bi arkadaşın olabilir :D ) onun makinasına veya bi web sayfasına bunu kaydedip açılış sayfası olarak kaydedebilirsin oda hotmail hesabına girmeye çalıştığın da sana şifresi gelecek.Bi kaç yol daha war ama en basiti bu sanırım:)

Tabi bunları yapmadan önce zip'in içinden çıkan text dosyasında arkadaşın dediği mailleri(şifacı@hotmail olanları) şifrelerin gelmesini istediğin mail olarak deiştirmelisin ve ardından farklı kaydet deyip html uzantılı olarak kaydet ve o fake kullan;)

BLUEDON arkadaşlara sen anlattığın için sana teşekkür ettim:)
bakın arkadaşlar buNu yiyecek bi kek bulursanız zaten o şahsın şifresini ele geçirmeye değmez.açılan internet sayfasının başlığı biLe documents and setting....cart curt oluYo..boşverseNize...bana kalırsa RADAR'ın paylaştığı fake site mükemmel bi iş.yani mükemmel denmez ama bu fake ler arasında baba gibi kaLır ve sivriLir...
ßizzat şahsıM tarafımdan denenip onayLanmıştır
saygıLar...:)

ya beyler bu nas1l yap1l1yo ben bunu aldim mail adreslerini yazd1m sonra kaydetip sayfayi açtim engellenen içerie izin de verdim bi_e olmad1

diyonisos' Alıntı:
BLUEDON arkadaşlara sen anlattığın için sana teşekkür ettim:)
bakın arkadaşlar buNu yiyecek bi kek bulursanız zaten o şahsın şifresini ele geçirmeye değmez.açılan internet sayfasının başlığı biLe documents and setting....cart curt oluYo..boşverseNize...bana kalırsa RADAR'ın paylaştığı fake site mükemmel bi iş.yani mükemmel denmez ama bu fake ler arasında baba gibi kaLır ve sivriLir...
ßizzat şahsıM tarafımdan denenip onayLanmıştır
saygıLar...:)

senin gibilere ne desem bilemiyorum ki!!! aman bea verende kabahat anasını satıyım.....töbe töbe documents and setting oluyomus s..l...k!!!

arkadaşım s...L...K kelimesini yanlış yazmışsın.
bak ben senin için daha iyisini biliyorum....
G.RZ.K bu sana moda mod uyuyo benCe.Göz var Nizam Var ...

G_hot' Alıntı:

kardeş gerçekten güzelll.Sitenin index kaydediğim dedim ama olmadı :D

Birde buradaki ilk fake çalışmıyor :(

yaa rakadaşım kullanmasını bilmediginiz şeyleri kurcalamayın... a.q çalışmasa buraya koymam.....

çalışıyo çalışmasına ama bizim ima ettiğimiz şey bunla kimi hackliceksin.evdeki küçük kardeşini mi yoksa kendi abi aplanı mı kimi?
yani tamam bişi demedik ama bu radar ın veridği fake in alternatifi bile olamaz ki:D
kurcalamayın arkadaşlar değmez...RADAR ın verdiği sağlam onu kurcalayın birazcık kendinize acıyosanız...
kardeş sen de ortalığı germe:)

arkadaşım bu sana yazdıgım son cvp.....alırsın bu fakeyi gerekli yerleri düzeltirsin adresleri yani.....kendine bedava bi alan alırsın ve oraya upload edersin bu fakeyi ve bahsettigin radarın kiyle aynı olur....senin gibi m*r*na neden hala cvp yazdıgımı inan ki bilmiyorum....

Geri