Ogame,travian vs.gibi internet sitesi kurmak(yardım)

abardanju

New member
Reaction score
0
arkadaşlar hep merak etmişimdir bu web adresleri nasıl açılmıştır bu sitelerde normal site gibi mi başka yollarıda var mı bilgilendirirseniz sevinirim...:goz:

iyi bir Php bilginolması gerekir.İyi bir yazar olman gerekir yani senaryo için hayal gücün geniş olmalıdır.
Ben bunu bayağı araştırdım.Çok pahalı felan dediler. ama daha uzman olanlar söylesinler

Bu konuda net bişey bilen yokmu bizi aydınlatsın

bildigim kadarıyla bu isi cok kolaylastıran programlar var. kod falan bisey bilmeden menu seceneklerinden durumu hallediyorsun. studio line web bunlardan biri. microsoftun da dedigim programları varmıs web designer gibi.

aslında is itibarıyla ben de bi adres satın aldım web sayfası yapıcaktım is yattı adres kaldı oyle. isteyen olursa bu adresi : www.tiensonline.com aldıgım fiyata verebilirim.

gerçektende doğru söylüyorsun php tasarımı geliştirmem lazım yaaa

Cok zor bir iş olduğunu duydum sadece.

kodları bilen için zor değildir, ogame de en alt seviyeden başladı sonradan gelişti. sana tavsiyem bi yerden başla, 5 kişilik kur, arkadaş çevrende test et sonra genişlet.
izlemen gereken klasik yol;

senaryo üret, çizim yap/resim bul, siteyi tasarla, kodları hallet, tasarladığın siteye kodları cuk diye oturt, bikaç foruma konu aç ve arkana yaslan üye gelmesini bekle. iş bu kadar basit midir? elbette hayır. bunu tek başına üretmen bile haftalar - hatta aylar sürer. düzeni oturtabilirsen gerçek anlamda arkana yaslanırken cebini doldurursun ama o vakte gelene kadar çok uykusuz kalman gerekir.

Geri