Ofis 2007 Word - Vista Ultimate. Sorunum var :(

Asit00

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sistemimde ofis 2007 var, yalnız ben ofisi yüklerken kalabalık olmasın diye sadece word, excell, powerpoint i yükledim diğerlerini devre dışı bıraktım. Şimdi word ü açtığım her zaman şu uyarı karşıma çıkıyor ve 2 kez tamam deyince word e girebiliyorum

ads%C4%B1z.JPG

excell ve powerpoint de bu çıkmıyor. ve makrolar da etkin olmasına rağmen bu uyarıyı bi türlü kaldıramadım. işin gıcık tarafı ofis i tekrar full olarak yükleyim dedim, ama bu kez de ofis in denetim masasından kaldırılmaya çalışırken eksik dosya uyarısı verdiğini gördüm. kaldırma işlemini yapamadım bi türlü, cd yi takıp kaldırmadan üstüne onarım yapayım diye düşündüm bu kez yine kurulum için gereken dosyalarda birisi eksik gibi bi uyarı alıyorum.

Ads%C4%B1z2.jpg

ofis cd si sağlam. başka bilgisayarlarda denedim ve sorunsuz kuruluyo. ama kendi bilgisayarımdan ofis i ne kaldırabiliyorum ne de tekrar yükleyebiliyorum. üstelik şu durmadan karşıma çıkan uyarı da beni çileden çıkarıyor. orda dediği gibi makroların ayarları felan yapılı. boş belge açmaya çalışırken bile makrolar uyarı veriyor. ofis i nasıl kaldırabileceğim konusunda yardım edebilecek birileri varsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

formata gerek yok arkadaşlar.officeyi kaldır..kayıt defterinden(regedit) office ile ilgili tüm kayıt girdilerini sil..officeyi tam olarak terar kur srunun düzelir...format her zaman için son çar olmalı bence...

konuyla alakalı mı bilmiyorum ne desem ama... bana da kurulum paraloları lazım:utan
word 2007 :goz:

Geri