Offffffffff Delirttiler En sonunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
εگмεя, yakışır bence, eğer olursa isabetli bir karar alınmış olur.

By CaPTaiN' Alıntı:
koskocoman Romantizm & Duygusallık Bölümünün gereksiz olduğuna sen karar veriorsun ya...

Nasıl Olcak?

benım kararım bırden fazla kişiyi ılgılendırır vede bu benım görüşüm .ama senın sölediğin şey sadece benı ilgılendır..kımın gereksız olduğu konusuna hiç girme istersen

forumda herkes gerekli
ayrıca tüm bölümlerde öyle
birbirinizi kırmaya değmez

romantizm konusunda ileri durumda olduguna inanıyorum benden + olabilirsin .....

bicilmiş kaftan esmer bu konuda

esmerin asistan mod olmasının isteyenlerden biriside benim
gerek online süresi gerekse yaptığı paylaşımlar göz önünde bulundurulursa
a.mod olması için hiç bi neden olmadıgı anlaşılır zaten.
aslında mod alımı yaparken bence paylaşımlarından ziyade alınacak kişinin kişiligini bilmen lasım ve ben azda olsa tanıyorum yaptıklarını ve yapacaklarınıda tahmin ediyorum ve şu aralar bölümümle pek ilgilenemiyorum aslında çok projem var bölüm hakkında ve bu işler için bitane daha asistan mod alınması iyi olur
kısacası +1

-1...
hh girLs e aday ol dedim, olmadı die :p

tbiki ihtiyac varsa +++sonsuz..
romantzm duygusallık bölümünün fazlasıyla hakkını veriosun..

HAŞAVRİ' Alıntı:
bencede zaten başlı başına gereksız bı yer ve gereksız mod adaylığı -1

İsterseniz bu konunun ne derece Gerekli olup olmadığına kullanıcılar karar versin.Konun açılmasıGereksizdir ya da değildir.Bu cevabınız neden polemik mi yaratmak istiyorsunuz?.Lütfen biraz objektif bakış açısını yakalayın.Bir düşünün bakalım sizin bu verdiğiniz cevap etik midir deği midir?Madem başlı başına gereksiz neden cevap verme gereğinde kendinizi hissediyorsunuz enterasan bir yaklaşım.Tabii burası sanal hemde demokratik bir ortam değil mi İster Överim ister Söverim mantığı size de hak vermek lazım :eek: :eek:

chuckies' Alıntı:
İsterseniz bu konunun ne derece Gerekli olup olmadığına kullanıcılar karar versin.Konun açılmasıGereksizdir ya da değildir.Bu cevabınız neden polemik mi yaratmak istiyorsunuz?.Lütfen biraz objektif bakış açısını yakalayın.Bir düşünün bakalım sizin bu verdiğiniz cevap etik midir deği midir?Madem başlı başına gereksiz neden cevap verme gereğinde kendinizi hissediyorsunuz enterasan bir yaklaşım.Tabii burası sanal hemde demokratik bir ortam değil mi İster Överim ister Söverim mantığı size de hak vermek lazım :eek: :eek:
:goz: Sonuna kadar haklısın...:goz:

ya boşverin arkdaşlar konu o değil esmer a.modluq istemiş konumuz a.mod olacakmı ? olmayacaqmı ?.
romantizm ne işe yarıyor yaramıyor o kişiden kişiye değişir..

bence arkdaşın konusunu dağıtmayalım.. :)

Bence Hak Ediyorsun....+1

bölüm yöneticileri mağdem kendilerine yardımcı olucağını dile getirmişler bu zamana kadarda bölümde yaptıkları ve suanki bölüm yöneticilerininde yanlarında görmelerini istedikleri için kısa ve net hayırlı olsun diyorum..

ayrıca bölümün gerekliliği ve gereksizliği konusunda bazı arkadaşlar yorum yapmışlar onlarada diyebilecegım tek soz müsade ederseniz bunun kararıda bize kalsın siz gerekli oldugunu dusundugunuz bölümlere girmeye özen gösterin illa her yere girmeniz gerekmiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri