Offİce 2007 Acİlll Yardim

ozan_srht

New member
Reaction score
0
dfx460.jpg

119rsjl.jpg

arkadaşlar office 2007 de böyle bi sorunla karsılaştım. herhangi bi harfe bastıgımda durum çubugunda böyle bi yazı yazıyor. ne tür bi sorun oldugunu bilmiyorumm. yardımlarınız için şimdiden tşk ederim

işte bekliyorum:) bende fazla anlamam office den

Muhtemelen internette "tek link office 2007- hem de orjinal microsoft sitesinden" falan yazan yerlerden indirmişsindir. Never installed falan yazıp sınırsız şekilde kullanacağını düşünmüşsündür. Ama numaran tutmamıştır. Deneme sürümü olduğu için her ofis programını sanırım 25 kere açtıktan sonra kilitliyor, sadece görüyorsun, kullanamıyorsun.

Çözüm:

Ofisi kaldır. farklı bir ofis kopyası indir ya da dışardan biyerden CD-KEY'i olan bi ofis 2007 cd'si bul. Tekrar kur.

Muhtemelen internette "tek link office 2007- hem de orjinal microsoft sitesinden" falan yazan yerlerden indirmişsindir. Never installed falan yazıp sınırsız şekilde kullanacağını düşünmüşsündür. Ama numaran tutmamıştır. Deneme sürümü olduğu için her ofis programını sanırım 25 kere açtıktan sonra kilitliyor, sadece görüyorsun, kullanamıyorsun.

Çözüm:

Ofisi kaldır. farklı bir ofis kopyası indir ya da dışardan biyerden CD-KEY'i olan bi ofis 2007 cd'si bul. Tekrar kur.

office i kaldıramıyorum.. ekle-kaldırdan denediğim zaman "gerekli bir dosya bozuk veya eksik oldugu için kurulum devam edemiyor. Kurulumu özgün kaynak diskinden veya karsıdan yükleme konumundan yeniden çalıştırın" die bi uyarı weriyor.

Kaldırmak için başka bir uninstall programı kullanın ve farklı bir ürün yükleyin

ΜεтάĻïڪţ;3918742' Alıntı:
Kaldırmak için başka bir uninstall programı kullanın ve farklı bir ürün yükleyin

tmmdır arkadaslar.. manuel sildim we yeniden kurdum işe yaradı

Geri