Odiseus

odiseus

Member
Reaction score
0
Ben Hüseyin , İstanbul bakırköy 1968 doğumluyum. Devlette çalışan bir memurum.
Şimdiye kadar hep çalıştım.Aylaklığı sevmem .Memur iken izinlerde demir doğramada , battaniyede şardoncu olarak vs. vs. çalıştım.Üniversiteden 1999 da mezun oldum.Evliyim. 9 yaşında biricik kızım , Şebnem'im var.(Ben kızım olsun diye çok dua etmiştim.Dualarıma cevap Şebnem'im oldu.)
Kitap okuma , programlama dilleri ve çiçekler hobilerimdir..Mevsimlerden sonbaharı severim.Çünkü yağmurla ve soğukla gelir ve insana bir canlılık verir.Sıcağın insanı mayıştırdığına ve iş yapma isteğini kırdığına inanırım...
Şimdi İstanbul'da olmasamda tabi en büyük tutkum , kalbim İstanbul..Boğazı ile , Eskiden üniversite önünde satılan kitapları ile , Eminönü'deki balık ekmeği ile , Aradığın her şeyi bulabilmen ile , Galata'sı ile vs.vs.
Hayattaki en büyük üzüntüm . babamın benim evlendiğimi göremeden ,Şebnem'imi göremeden rahmetli olması.
Hackhell ile tanışmam çok sevdiğim Koray arkadaşımın sayesinde oldu.Ona teşekkür ederim.
Biraz kesik kesik oldu ama benimki uzun bir hayat ve dolu dolu yaşanmışlıklar var..Hangi birini anlatayım derken kısaca üzerinden geçtim.
Tüm HACKHELL ailesini seviyorum.Hoşçakalın ( şimdilik ):thumbup:

Elinize sağlık.. DAha öncede yorumlarınız takip ediyordum zaten..Sizi tanıdığıma mutlu oldum..

Tanıştığımıza memnun oldum Hüseyin abi Akıl dolu yorumlarını takip etmekteydim Şimdi biraz daha tanıdım seni

iyiki bizimlesiniz sizi tanımak güzeldi. benim için kızınızın gözlerinden öperseniz memnun olurum=) hala bazı şeylerin tadına özlem duyuyor olmanız da ayrıca bir güzel...

samimi ve güzeL bir yazı oLmuş
sizi biraz daha yakından tanıma imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim

Kader bazen sevdiklerinizi sizin mutluluğunuzu göremeden alabiliyor. Tabi götürdüklerinin yerini tutmasa da aynı mutluluğa yakın güzel getirileri oluyor kızınız gibi. :)
Allah sevdiklerinizle çok daha mutlu,sağlıklı ve güzel zamanlar geçirmenizi nasip etsin..

her ne kadar sizinle siyasette ayrı düşsek bile sizi tanımak ve aynı ortamda bulunmak güzel

Geri