cyber32
Banned
- Reaction score
- 0
saflaşma natoya üye değilmi türkiye bunun ne demek olduğunu biliyormusun sen natoya başbakanmı üye oldu
ecevitin yaptığının 10 da birini yapsın o zaman biz biliyoruz tayyipe ne diyeceğimizi ..
ecevit kıbrısı alan adam tayyip satan adam ..bana para verene kadar git bi gözlük alda belki görürsün bu durumu
sadece kıbrısmı ? memleketi parsel parsel sattı yabancılara ve yandaşlarına ..sizleri akp lilerin kayırdıkları yeğenleri konularına davet ediyorum .neden girmekten korkuyorsunuz o konulara ? işinizemi gelmiyor ? işte bu durum zihniyetinizin en açık göstergesi ..bizler sizin açtığınız karşıt konulara geliriz ama siz kendi konularınızdan başka bir yere gitmezsiniz .çünkü sıkışacağınızı biliyorsunuz ..
milli benlikten tamamen uzak bir tayyip ağzında kuş tutsa bizim için önemli değil .
ama milli birliğe inanan bir ecevit isterse clintonun elini öpsün buda önemli değil .
herkesin kalitesi nasıl bir lider nasıl bir hain yada vatansever olduğunu herkes çok iyi biliyor .sen endişelenme ..sayın !! öcalanı ile başbakanınıza başarılar diliyorum ...
o kadar çok paran varsa git kendine don al arkadaşım benim biseye ihtiyacım yok saol ..espri senin için değildi neden üstüne alındın ..sen gül diye yazmadık onu oraya zaten tamammı alıngan arkadaşım ...