Obama Erdoğan'a hayran oldum dedi

iranımı küçümsüyorsun :) neyse bugün abd ayağımıza geliyor sen daha olayı çzememişsin hayallerin bu kadarla sınırlı irana kadar yani

Sen şimdi Obama nın Türkiye ziyaretinden "Ayağımıza Geldi" yi mi çıkardın???

Türkiye'ye gelen iLk Amerikan başkanı sanki Obama :durdurun:durdurun:durdurun

İktidar AKP olmasa bile gelecekti. Eee işin içinde çıkarlar söz konusu. Tayyip olmuş mayyip olmuş çok da mühim değil

HamdoLsun başbakan bizi karneyLe ekmek aLınan yıLLara götürmedi. :goz:
Zaten öLüyü rehin aLan anLayıştan ne bekLenir ki...Boşversene.
HaLk görüyor bunu ve iki muhalafet topLamını anca AKP' yapıyor :goz:

o senin dediğin olay kaç senesinin olay oldness ve diğer bunu savunan arkadaşlar??? kıbrıs harekatı... bi taraftan kıbrıs'ta ingilizler rumlarla savaş diğer taraftan yukarıdan rusya kominzmi saldırsın... içeride Sağ-sol çatışmasından insanlar ölsün.. kıtlık olsun... ve normal bi hayat olsun bence düşünmeden yorumluyorsunuz hepiniz.. tayyip'te gitmiş 30 40 yıl önceki şeyleri gösteriyor sen şimdikileri söylesene.. ????? ülkede satılmadık bişeyin kalmadığını bırak 30 40 yıl öncesini...:goz::goz::goz::goz:

Sen şimdi Obama nın Türkiye ziyaretinden "Ayağımıza Geldi" yi mi çıkardın???

Türkiye'ye gelen iLk Amerikan başkanı sanki Obama :durdurun:durdurun:durdurun

İktidar AKP olmasa bile gelecekti. Eee işin içinde çıkarlar söz konusu. Tayyip olmuş mayyip olmuş çok da mühim değil

abd başkanlığının ilk 100 günü içinde gelmiştir tabi sana göre bu normal birşey sayılır nevarki bunda :)

abd başkanlığının ilk 100 günü içinde gelmiştir tabi sana göre bu normal birşey sayılır nevarki bunda :)

Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş :durdurun

Dikkatini çekerim tayyibi ziyarete gelmedi Türkiye'yi ziyarete geldi.

Ne demek şimdi 100 gün içinde gelmesi? Neden 10 gün içinde gelmedi :D ( senin mantığınla cevap )

Dikkatini çekerim tayyibi ziyarete gelmedi

Aynı ve vaki ile doğrudur.Ne iktidarın güzelliğine,ne d kara kaşımıza,kara gözümüze gelmiştir.Türkiye'deki petrol ve yer altı zenginliklerin araması 50 yıllığına abd şirketlerine devredildiği için 40 milyon dolara almaya çalıştıkları bor yataklarını ziyarete gelmiştir.
Satılacak son yer...
Sonrası;

donunuza sahip çıkın...

Bu arada küçük not;

Newwave kardeşime;
ilk önce uyarman gerekeni en son uyarıyorsun.Etki tepkiyi doğurur.Birisi hakaret ediyorsa cevabı sessiz kalınarak verilmez.Yöneticiliğine saygı duyduğumdan ikili polemiklere girmemeye seni ve Volkan'ı zor durumda bırakmamaya çalışıyorum uzun zamandır.Ancak uyarı mesalarında sorunun nereden kaynaklandığını biraz daha dikkatli takip etmenizi dilerim.

bunların fikirleri dahi yok kes yapıştır yada smiley yada giften başka şeyle düşüncelerini ifade edemiyorlar bildikleri bu kadar...:)
istiyosan sana bayabi smiley bulurum sen onlarla mutlu oluyorsan sorun yok

İnan benim tek bir smileyimin bile senin o kadar zırvalıklarından çok anlam yüklü :goz:

Hade Kreşe :durdurun

bunların fikirleri dahi yok kes yapıştır yada smiley yada giften başka şeyle düşüncelerini ifade edemiyorlar bildikleri bu kadar...:)
istiyosan sana bayabi smiley bulurum sen onlarla mutlu oluyorsan sorun yok

Yahu kardeş,fikrimizi yazıyoruz beğenmiyorsun.Arkadaş yaptığın espriye gülmüş.Bende yapacaktım ama darılıyorsunuz.
Birde konu içeriğini senden daha iyi okudum ve anladım.İllaki başlıkta yazdığı gibi olacak değil ya..
Barzani niye geldi? Ne oldu?

Hepsi aynı çarkın dişlisi.Vayyy ben tayyipçiğimi özledim bir gideyim mi dedi?
İşin içinde trilyon dollar varken,kim takar gerisini.
Hala elma şekerinin şekerini yalıyorsunuz.Ama elmanın içindeki kurtlardan haberiniz yok.Birazda siz araştırın ve fikir üretin.

Ermeni soykırımı tanınacak
ruhban okulu açılacak
pkk siyasi zemine oturtulacak
kürtlere ve azınlıklara her türlü rahatlık temin edilecek

adamın senin ve benim yani TBMM den yaptığı konuşmanın özü....
Daha ne istiyor?

Bir önceki postumda var,ne istedikleri...

böyle emireri herkese nasip olmaz

O Kadar başlıktaki yazıları okudum ama en iyisi buydu .
Alkışlıyorum .

Ben Ne Abd ne Ab her Zaman Tam Bağımsız Türkiye ! diyenlerdenim .
Abd kucağına oturarak ülke yönetilmez !

2 Gün önce Nato genel sekreterliği konusunda Alkış tutanlar Rasmussen Müslümanlardan Özür Dilemediği için mutlular mı ?
Tayyip Veto etmediği için mutlular mı ?
Bende bunu sorayım bu başlıktan .

O Kadar başlıktaki yazıları okudum ama en iyisi buydu .
Alkışlıyorum .

Ben Ne Abd ne Ab her Zaman Tam Bağımsız Türkiye ! diyenlerdenim .
Abd kucağına oturarak ülke yönetilmez !

2 Gün önce Nato genel sekreterliği konusunda Alkış tutanlar Rasmussen Müslümanlardan Özür Dilemediği için mutlular mı ?
Tayyip Veto etmediği için mutlular mı ?
Bende bunu sorayım bu başlıktan .

sorsan ne olcak adamlar obamanın tayyipin kara kaşına gözüne geldiğine inanıyorlar .bu seviyedeki bir insan senin soruna cevap vermeye vakıf bir insan değildir dostum .vermeleri halinde ise bu bir kıyamet alameti olarak görülebilir :)

ecevit ayakta duruyor

ucubetin eteğinin dibine çökmüyor

Ya Neyi Tartışıyosunuz ki Siz. Bu Adamla Çekilmiş Resmi Var. Ama O Dönem Türkiye Cumhuriyeti Devletinin TaLibana Yardım Ettiğini, ABD'nin Afganistanı Rus İşgaLinden Kurtarmak İçin TaLibanı Kullandığını Neden SöyLemiyosunuz.Gün Değişti ABD'nin ve Dünyanın Destek Verdiği TaLiban Düşman İLan EdiLdi.Operasyom Yapıldı.Amaç Afganistanı Şeriat Yönetiminden Kuratrmaktı.Ne OLdu Ama Karzai Denen Adamı GetirdiLer Başa, Oda Şeriatı İlan Etti.Herşey Göründüğü Gibi DeğiLdir.20 Sene Önce ÇekiLen ResimLer Kimseye Fikrini İspatta Dayanak OLuşturmaz.Fikirlerini SöylemeyenLer Koyma AkkıLLa YoL ALamazLar

gözleri vardır görmezler kulakları vardır duymazlar
türkiye eski türkiye değil artık
türkiyenin büyüyen vizyonunu gördüler kalktılar ayağımıza kadar geldiler sen neden bahsediyorsun burası kimsenin çiftliği değil türkiye dünyada söz sahibi bir ülke oldu takdir edin

Acaba TÜRK milletimi büyüdü yoksa Türkiyedeki yabancı sermayemi büyüdü.....

Türk Telekom : Arapın:karı:Türk Telekom’un 2008 yılı geliri, 2007 yılına %8 artarak 10,2 milyar TL’ye ulaştı. Verilen bilgiye göre şirketin 1 milyar 752 milyon TL net dönem kárı gerçekleşmiş.
Telekom kaça satılmışdı.

Finansbank : Yunanlı'nın:Finansbank'ın 2008 yılı konsolide net dönem karı 490 milyon TL olarak gerçekleşti.

demek istediğin benim görmediğim birşey varsa söyle bakalım politikadan anladığın ölçüde 1 ay önce cumhur başkanı rusyaya neden gitti sen çifte telli oyna biz uzaya çıkıyoruz anca gelirsin

Ben söyleyeyim sana oğluna yeni bir petrol şirketi almaya gitmiştir.Nede olsa oğlu 16 yaşında holdink sahibi oldu.

11077.jpg

sen çok haklısın biz uzayda yaşıyoruz

O resmini yayınladığın adam kıbrısı alan adam senin başbakanın gibi satanlardan deyil.

€rd@ls10;4203901' Alıntı:
2 tane muhalefet AKP nin aldığı oyu alamadı.Daha neyi tartışacksın ki
Bükemediğin bileği öpeceksin :)

Hangi bileği öpecem suyu olmayan köylere çamaşır makinası dağıtanamı seçim rüşveti olarak bedava kömür verenlerin bileğinimi öpecem ama yinede gördük başbakan bu seçimlerde oy oranını %57 olarak hesapladı ama ters tepti oy oranı %39 çıktı ampulun voltajı düştüuyanın artık.

80 yıLdır iLerLemedi değil iLerLedi ama hiçbir zaman bu kadar oLmadı.
Yukarıdada yazdığım konuLar söz konusu.
6 yılda ışık hızıyLa iLerLediğimizi iddia eden birine zavallı diyorsun da
Ölüyü hastanede rehin tutmayan,18 yaşına kadar çocukları sigortaLattıran vb binlercesi oLumLu iş yapan kişiye neden teşekkür etmiyorsun.
Hadi teşekkür etmiyorsun onu anLadık bunu neden kabuLLenmiyorsun !
Ben bunu banazLık oLarak aLgıLıyorum.

EVET 80 YILDA 125 MİLYAR DOLAR OLAN DIŞ BORCU 8 SENEDE 500 MİLYAR DOLARA ÇIKARARAK İLERLEDİ:clap:clap:clap

degazor35

Lütfen yorumlarınıza ve seviyenize dikkat ediniz sizi bu konuda uyarmak istiyorum.

Arkadaşım millete gelince şapur şupur bize gelincemi yarabi şükür.İsim vererek uyarma genel olarak uyar.

İnsan düşünmeden de edemiyor...

SON OLARAKDA BU YAZILARI YAZMAK İSTEDİM.

ASIL DEĞERİ 9 TRİLYON DOLAR DİKKAT 9 MİLYAR VEYA 9 MİLYON DEĞİL...... !
ABD SADECE 40 MİLYON DOLARA KAPATACAK YAZIKLAR OLSUN...
KAPTIRANA ! VERENE ! SUSUP SEYREDENE !!!
ARKADAŞLAR LÜTFEN BU İŞ OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN
VATANINI SEVEN HERKESE GÖNDERELİM , HEPİNİZ BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK ÖZELLŞTİRİLECEK VE ALICI KİM AMERİKA :) VE BOR İŞLETMELERİNİN BÜNYESİNDE KONULAN FİAT 40 MİLYON $

TEKRAR TEKRAR OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN YAŞADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN BARİ ÜLKEKİMİZİ SORGULAYALIM...

ÖNEMLİİİİİİİ !!!!!!!!!!!!!!
Borla calışan araba üretildi , Türkiye kıskacta . Araba bor madeniyle calıştıracak patentli 600 proje oldugu ortaya cıktı ! Türkiye Dünya rezervinin %70 ' ini sahip ve uluslararası teröristler Türkiye uyanmadan bu kaynagı ele geçirmeyi planlıyor...

~SiLenT ScЯeaM~;4206519' Alıntı:
Vay Efendim Başbakan Amerika BaşbakanıyLa Görüşünce Amerikan YaLakası oLuyor İsraiL Başbakanı iLe Aynı Masaya Oturursa İsraiL YaLakası.

Oooo Ama Ecevite vs. GeLince İşLer Değişir.
Biz Sizin MantıkLa Bakınca oLaya Ucuz Siyasete Girer Bu.

He Son oLarak ;

" nerden biliyorsun be adam belki oturamıyor bi rahatsızlığı var oturcak yerinde :) "

Parasıysa Neyse Veririm Yeterki Espiri Yapma.

ecevitin yaptığının 10 da birini yapsın o zaman biz biliyoruz tayyipe ne diyeceğimizi ..

ecevit kıbrısı alan adam tayyip satan adam ..bana para verene kadar git bi gözlük alda belki görürsün bu durumu

sadece kıbrısmı ? memleketi parsel parsel sattı yabancılara ve yandaşlarına ..sizleri akp lilerin kayırdıkları yeğenleri konularına davet ediyorum .neden girmekten korkuyorsunuz o konulara ? işinizemi gelmiyor ? işte bu durum zihniyetinizin en açık göstergesi ..bizler sizin açtığınız karşıt konulara geliriz ama siz kendi konularınızdan başka bir yere gitmezsiniz .çünkü sıkışacağınızı biliyorsunuz ..

milli benlikten tamamen uzak bir tayyip ağzında kuş tutsa bizim için önemli değil .

ama milli birliğe inanan bir ecevit isterse clintonun elini öpsün buda önemli değil .

herkesin kalitesi nasıl bir lider nasıl bir hain yada vatansever olduğunu herkes çok iyi biliyor .sen endişelenme ..sayın !! öcalanı ile başbakanınıza başarılar diliyorum ...

o kadar çok paran varsa git kendine don al arkadaşım benim biseye ihtiyacım yok saol ..espri senin için değildi neden üstüne alındın ..sen gül diye yazmadık onu oraya zaten tamammı alıngan arkadaşım ...

Uyarı.

Arkadaşlar lütfen yorumlarınıza ve seviyenize dikkat ediniz

bu benim konuya son uyarımdır aklınızda bulunsun iyi forumlar.

böyle bir emir eri bulmuş hayran olmayıp da ne yapsın?

........ve ne zaman ab-d'liler bizimkilere hayranlık duysa, arkasından bir yerlere asker gönderiyor, ab-d'lilerin kıçlarını koruyoruz.

obamanın belirttiği hayranlık da bu açıdan değerlendirilmeli.
afganistana asker gönder diyor
ermeni sınırını açın diyor
ermeni soykırımını konuşun diyor.
diyor da diyor..

önce ver gazı yalaka medya şişirsin, asıl gerçekle gözden kaçırılsın.

Geri