Obama Erdoğan'a hayran oldum dedi

Ecevit Hiç değilse ayakta..

n7091910613623669960ol4.jpg

Tanıdık Geldi mi ?

Ama ben orda ABD başkanını göremedim. ?
Başbakan oLduğunda yapsa tamam hakLısınız derim size ama orda başbakanLık vasfı yok.
Tarihi vermemişsin hatta istanbul belediye başkanıda değil sanırım.
Yani istediğini yapar sorumLuLuğu yok.
AMA ECEVİT ORDA TÜRK HALKINI TEMSİL EDİYORDU ERDOĞAN BU RESİMDE KENDİNİ.
EEE SONUÇ.SEN İSTEDİĞİN YERE BEN İSTEDİĞİM YERE GİDİYORSAM SORUN NERDE ?

Neyse bşver konu dağıLmasın zaten boş konuşuyoruz burda üçkağıtçıLıkLa suçLanıyoruz =)
İnsanLar gördüklerini söyLeyince üçkağıtçı oLuyormuş bu konuya nerden bakıç çözemedim,kuş bakışımı anLayamadım ?

Ama ben orda ABD başbakanını göremedim. ?
Başbakan oLduğunda yapsa tamam hakLısınız derim size ama orda başbakanLık vasfı yok.
Tarihi vermemişsin hatta istanbul belediye başkanıda değil sanırım.
Yani istediğini yapar sorumLuLuğu yok.
AMA ECEVİT ORDA TÜRK HALKINI TEMSİL EDİYORDU ERDOĞAN BU RESİMDE KENDİNİ.
EEE SONUÇ.SEN İSTEDİĞİN YERE BEN İSTEDİĞİM YERE GİDİYORSAM SORUN NERDE ?

Neyse bşver konu dağıLmasın zaten boş konuşuyoruz burda üçkağıtçıLıkLa suçLanıyoruz =)
İnsanLar gördüklerini söyLeyince üçkağıtçı oLuyormuş bu konuya nerden bakıç çözemedim,kuş bakışımı anLayamadım ?

Ecevit ne yapmış? Kötü birşey mi yapmış.

Resim eski olabilir ama bir Başbakan geçmişi ile de sorumludur!

Oldu o zaman katil olsun sapık tecavüzcü olsun ama eskide olsun geç bu işleri fotoğrafdan hoşlandın mı hoşlanmadın mı onu söyle

Onu bunu sevmiş sevmemiş ne farkeder ???? Amerika'nın başkanı değişti diye dünyanın kaderi mi değişti ??? Asıl tehlike şimdi başlıyor , bu adam istediği kadar pkk ortak düşmanımız desin , pkk lı itlere giden silahların üstünde U.S. Army yazıyor mu yazmıyor mu ?? Büyük ortadoğu projesi altında katliam yapan ve bu katliamı da seve seve uzaktan izleyen suudi arabistanlı , suriyeli , mısırlı araplar hala amerikanın kucağına oturuyor mu oturmuyor mu ??? pislik herifleri zenginlik maymun etmiş , altın gümüş kaplama audiler kapılarında sıra sıra dizilmiş. Değişen tek şey , mikrofonun başındaki eleman ve söylediği yalanlardır. 2011'e kadar şu ırak-kürdistan adlı saçma sapan amerikan mandası tarzındaki hükümet , buralara kadar da sıçrayacaktır. Tüm devletler " sizi ab'ye alırız " diye alttan girip üstten çıkıp kandırırsa , alın size özerk bir kürt devleti. Bir de bunun yanında imralıdaki köpeğe de af gelirse , o zaman görücem bu iktidar sevdalılarını... Sonrada vay efendim 80 lere geri mi döndük , vay efendim asılma diye bişey mi olur....

Helal olsun,obama bile goruyor sevgili basbakanimizin nasil buyuk bir lider oldugunu.

Hazimsizliklarini ortaya koyuyorlar.

Ecevit ne yapmış? Kötü birşey mi yapmış.

Resim eski olabilir ama bir Başbakan geçmişi ile de sorumludur!

Oldu o zaman katil olsun sapık tecavüzcü olsun ama eskide olsun geç bu işleri fotoğrafdan hoşlandın mı hoşlanmadın mı onu söyle

Sizin düşüncenizdekiLer Nasıl ''EKMEK KARNEYLE ALINIYORDU,deniLdiği zaman ''KIBRIS HAREKATI NEDENİYLE AMBARGO VARDI,O GÜNÜN ŞARTLARI ÖYLEYDİ''
diyorsanız ve benim görüşümdekiler buna ''İTİRAZ ETMİYORSA'' sizde bu geçmiş konuya itiraz edemessiniz :goz:.Onu öle kabuLLenirsiniz :goz:

Helal olsun,obama bile goruyor sevgili basbakanimizin nasil buyuk bir lider oldugunu.
Fakat kucuk kafalar,hala atti satti gibi yalan,yanlis laf ureterek.
Hazimsizliklarini ortaya koyuyorlar.

Senin küçük kafalar dediklerin
Türkiye için büyük düşünenlerdir.
Satmadı mı?
Hadi satmadı de !!!
Neyimiz kaldı be,sıra topraklarına gelmiş,Hatay parsellenmeye başlamış haberiniz yok,

abd başkanı boşuna mı geldi,kara kaşınıza mı hayran

bor işletmelerini 40 milyon dolara kapatmaya geldi

durmak yok,uyumaya devam

degazor35

Lütfen yorumlarınıza ve seviyenize dikkat ediniz sizi bu konuda uyarmak istiyorum.

Fastex66

Sizde yorumlarınıza ve seviyenize dikkat edin arkadaşlar bu

herkes için geçerlidir lütfen saygı çerçevesinde tartışalım iyi forumlar dilerim.

Sizin düşüncenizdekiLer Nasıl ''EKMEK KARNEYLE ALINIYORDU,deniLdiği zaman ''KIBRIS HAREKATI NEDENİYLE AMBARGO VARDI,O GÜNÜN ŞARTLARI ÖYLEYDİ''
diyorsanız ve benim görüşümdekiler buna ''İTİRAZ ETMİYORSA'' sizde bu geçmiş konuya itiraz edemessiniz :goz:.Onu öle kabuLLenirsiniz :goz:

İstersen tekerlek nasıl bulundu onu da konuşalım nasıl olsa eski ya???

Ben ne diyorum sen ne diyorsun.

Karneyle almak var bir de alamamak var anlayana.

:hhmanD:hhmanD

:clap:clap :clap

doğru söylüyorsun bencede anlayana ...bunu anlamaları için işsizlikte dünya 3. sü olduğumuzu görmeleri ve türkiyenin rekoru olduğunu bilmeleri yeterli olucaktır ama nerdeeeeeeee ..işlerine gelmez :goz:

durmak yok tek tel çalmaya devam

Sen ambargo dönemi iLe ''yurtdışı kaynakLı krizi aynı kefeye koyuyorsan
Ve krizin ve Ambargonun sorumLularını karşıLaştırıp suçu krizLe aLakası oLmayan
birine dokunduruyorsan ben bu cümLeden ne A anLarım Ne B.:goz:
Ayrıca ambargo döneminin şu anki haLimizden daha iyi oLduğunu iddia ediyorsun burda anLaşıLmayacak bir şey yok.
CümLede ne demek istediğini anLadım ama ne ''anlatmak'' istediğini anLayamadım pashaman.
Yani sen o dönemLe bu dönemi karşıLıştırıyorsun ve ö dönem daha iyi diyiyorsun.
Artık şu Lafı söyLedikten sonra ben senden aLıntı yapma büyükLüğünü gösteremeyeceğim.
KeLimeLerin kifyetsiz kaLdığı noktadayım =)
Ayrıca eskiyi konuşmak isteyen ben değil sensin.
Erdoğan'ın resmini gösterip hakkında konuşmamızı isteyen sen değilmiyidn.
Madem eskiye gittik bende kendi doğruLarımı koydum ortaya.
Benim doğruLarım kendincede doğruysa ve bunu kabuLLenemeyip bana ''İstersen tekerLeğin icadınıda tartışaLım'' dersen o tekerLek dönmez =)

doğru söylüyorsun bencede anlayana ...bunu anlamaları için işsizlikte dünya 3. sü olduğumuzu görmeleri ve türkiyenin rekoru olduğunu bilmeleri yeterli olucaktır ama nerdeeeeeeee ..işlerine gelmez :goz:

durmak yok tek tel çalmaya devam

Sen bu ''anlayana'' dediğin döneme birde şu anki dönemimiz ''ekonomisi''ne ve o zamanki ekonomide ki sıralamamıza ve şimdiki sıramıza bak öLç tart.
Ondan sonra işsizLikten bahset.
AKP hükümeti krizde biLe ekonomiyi yükseLtecek kadar başarıLı bir partidir.
Acaba ''küresel kriz yokkken o dönemde ekonomi nasıLdı'' bana açıkLar mısın.
Kendimiz bir topLu ipne biLe üretemiyorduk topLu iğne hani her ewde buLunan varya ondan.
Sen git o dönemLe ''küresel kriz'' içinde ekonomiyi büyütebiLen'' bir iktidarı karşıLaştır.
Şu an güLüyorum bunu söyLemek istiyorum gerçekten çok yazık...

oLdness_07 Ben resmi koydum çünkü ecevit in gayet normal resmi sanki bizi küçük düşürür gibi gösterildi.

Ama sen ne yaptın diyecek birşey bulamayınca hemen yok karneymiş yok ekmek miş laf cambazlığına girdin.

Fotoğrafdan alıntı yapıyorsun fotoğrafa diyecek hiç mi birşeyin yok. Saygı duyduğun bir başbakanın ne idü belirsiz şeyhin karşısında diz çökmüş hali hiç mi utandırmıyor seni. Eski de olsa hiç mi utandırmıyor?

AKP hükümeti krizde biLe ekonomiyi yükseLtecek kadar başarıLı bir partidir.

borçlanarak büyüdüğümüzümü sanıyorsun .üstelik ne var ne yok sattık nereye gitti bu paralar ?

NET DIŞ BORÇ STOKUMUZ AKP DÖNEMİNDE % 70 ARTTI

Türkiye'nin Net Dış Borç Stoku AKP Hükümetinin Göreve Geldiği 2002 Sonundan 2008 Sonuna Kadar Olan Dönemde Yüzde 70 Artış Gösterdi.

Türkiye'nin net dış borç stoku AKP hükümetinin göreve geldiği 2002 sonundan 2008 sonuna kadar olan dönemde yüzde 70 artış gösterdi. 62 milyar doların üzerinde artış gösteren borç stoku, 88 milyar dolarken 151 milyar dolara dayandı.
ANKA'nın Hazine Müsteşarlığı verilerinden yaptığı belirlemeye göre, net dış borç stoku 2002-2008 döneminde yüzde 70.5 arttı. 2002 sonunda 88 milyar 419 milyon dolar düzeyinde olan net dış borç stoku, 2008 sonunda 62 milyar 347 milyon dolar artarak 150 milyar 766 milyon dolara çıktı. Net dış borç stokunun GSYİH'ye oranında ise düşüş meydana geldi. 2002 sonunda yüzde 38.4 olan söz konusu oran 2008 sonunda yüzde 20.3 oldu.

Anılan dönemde Türkiye'nin bankacılık hariç dış borç stoku yüzde 114 arttı. 2002 sonunda 97 milyar 174 milyon dolar olan dış borç 2008 sonunda 110 milyar 782 milyon dolar artarak 207 milyar 956 milyon dolara çıktı.

Merkez Bankası'nın dış borcu yüzde 38.6 azalarak 22 milyar 3 milyon dolardan 13 milyar 520 milyon dolara geriledi.

-BANKALARIN BORCU YÜZDE 434, VARLIKLARI YÜZDE 553 ARTTI-

2001'de ağır bir kriz yaşan bankacılık sektörünün görünümü anılan dönemde çok değişti. Bankaların dış borcu 2002-2008 döneminde yüzde 434.8 artarak 10 milyar 351 milyon dolardan 55 milyar 358 milyon dolara yükseldi.

Bankaların dış varlıkları ise yüzde 553.2 artarak 8 milyar 755 milyon dolardan 57 milyar 189 milyon dolara yükseldi. Mevduat bankalarının dış varlıkları yüzde 536.5 artışla 9 milyar 565 milyon dolardan 60 milyar 881 milyon dolara çıkarken, kalkınma ve yatırım bankalarının dış açığı yüzde 355.4 artarak 811 milyon dolardan 3 milyar 92 milyon dolara yükseldi.

/**

TÜRKİYE NET DIŞ BORÇ STOKU (Milyon dolar)

2002 2008 2008/2002

Değ.(%) Fark

Dış Borç Stoku 97.174 207.956 114,0 110.782

Toplam Dış Borç Stoku 129.527 276.834 113,7 147.306

TCMB 22.003 13.520 -38,6 -8.483

Bankalar 10.351 55.358 434,8 45.007

Bankacılık Net Dış Varlıkları 8.755 57.189 553,2 48.435

Parasal Yetkili ve Mevduat B. 9.565 60.881 536,5 51.316

Katılım ve Yatırım Bankaları -811 -3.692 355,4 2.881

Net Dış Borç Stoku 88.419 150.766 70,5 62.347

Net Dış Borç Stoku/GSYİH(%) 38,4 20,3

**/

(ANKA)

kaynak

al kendin okuda öğren neymiş ne değilmiş...tayyip meydanlarda bunların borcunuda biz ödedik bizzz diyor sizde inanıyormusunuz yoksa ? eğer inanıyorsanız gerçekten dediğin gibi çok YAZIKK :goz:

Geri