Obama Erdoğan'ı azarladı iddiası!

MozoLe Miяach;4806735' Alıntı:
Zaten Bi üLke SınırLarı İçinde AsLan KesiLiyor.. Edirne Dışına Çıktımı BöyLe Diger BaşbakanLarın Yanında eL Pençe Durup Bi GüzeL Azar İşitiyor Tayyip Bey...

kasteddiğiniz şey yanlış oldu sanrm. Tayyip yerine başka isim yazacak olmayasınız....

0201-bulent-ecevit-george-w-bush.jpg

tayyip-bush.jpg

hayatta inanmam tam tersi olmuştur kesin...one munite obama demiştir başbakanımız.

Canlı açıklamasında "iranın nükleer programını herkes görüyor ama israilinkini görmüyor" diyerek Başbakan gene israile cattı azarlanmış olsa böyle birşeyi nasıl yapsın , başbakanın tavırlarından israil ve yahudiler rahatsız obama üzerinden propaganda yapıyorlar Başbakanı küçük göstermeye çalışıyorlar , yahudilerin yaptığını Türkiye de ise chp yapıyor onlarda mason zaten yahudi kuklası ...
chp 1938 de yokoldu , unutmadık ismet inönü nün Erzurum kongresinde Amerikan mandası lehine attığı imzayı , bıraktığı oniki adayı ...

Canlı açıklamasında "iranın nükleer programını herkes görüyor ama israilinkini görmüyor" diyerek Başbakan gene israile cattı azarlanmış olsa böyle birşeyi nasıl yapsın , başbakanın tavırlarından israil ve yahudiler rahatsız obama üzerinden propaganda yapıyorlar Başbakanı küçük göstermeye çalışıyorlar , yahudilerin yaptığını Türkiye de ise chp yapıyor onlarda mason zaten yahudi kuklası ...
chp 1938 de yokoldu , unutmadık ismet inönü nün Erzurum kongresinde Amerikan mandası lehine attığı imzayı , bıraktığı oniki adayı ...
M.Kemal'in K.Karabekir'e hasta yatağında ismet'i öldür demesini...
Unutmadık
Unutanlara hatırlatmak borcumuz...

bu iddialarına kaynak gösterebileceğin elle tutlur bir site falan var mı?

varsa verr misin? ben bu konuda cahilim de.

arkadslarnda dediği gibi okuduğunuz herşeye inanmayın.... ama gerçekten azarlicak bi durum olursa obama baba oğlu tayyibi azarlamaktanda beter eder.... vanmünit tezgahına inananların aklına şaşıyorum yemeyin böyle basit gaza getirici propogandaları bunlar babalarının akpye ögrettikleri ve uygulattıkları pskolojik hareketlerdir... düşünseniz ya tayyip akşam 10gibi vanmünit diyo gece yarısı türkiyeye geliyo hava alanında herkes 4x4lük olaya uygun şekilde hazırlanmış pankartlı bilmem neli karşılama yapılıyor varmı böyle bişey... nasıl ne zaman hazırladınız o kadar şeyi o saatte imkanı varmı böyle bişeyin

Banada türk islam birliği için arap dünyasının gözünü boyadı gibi geliyor

Daha geçen gün erzurum kongresini araştırırken rastladım biraz araştırırsan karşına çıkacaktır yalnız bu siteler fazla uzun ömürlü olmaz birileri kapatır hemen...

Tayyip düşmanları da kına yaksın o zaman , kınalar benden .. Aydın doğan medya grubu gibi sahtekar medyacılar çok dünyamızda .. Sallasan çarpar misali ..

Daha geçen gün erzurum kongresini araştırırken rastladım biraz araştırırsan karşına çıkacaktır yalnız bu siteler fazla uzun ömürlü olmaz birileri kapatır hemen...

neden kapatılıyor. yalan yanlış şeyler yazdıklarından mıdır? yoksa birileri onları sevmiyor mu?

madem kaynak veremiyorsun demek ki senin iddialarının da elle tutulur bir tarafı yok.

Yahudilerin iftira haberine bizim yahudi sempatizanları da balıklama atlamış

Mert Aslan

Üyeler hakkında kişisel eleştiriler yapmayınız tekrar uyarılmazsınız aklınızda bulunsun !

Yahudilerin iftira haberine bizim yahudi sempatizanları da balıklama atlamış

lafın bana galiba.

aramızda pek bir fark görmüyorum.

ben yahudi sempatizanıysam sen de arap sempatizanısın.

sen ve senin gibiler için bi post yazmıştım. bi zahmet oku.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/639411-obama-erdogani-azarladi-iddiasi-2.html#post4807472

Ben Habere Bakarım DOĞRU mu diye ?...

haberin doğruluğunu haberciler bilir, mesajının editlenen kısmındaki doğruluğu da olanlar bilir. sen değil.

Geri