O Tetikte Hükümetinde Payı Var…

Konunun o boyutuna yani ölülerin arkasından konuşmama kısmına gelirsek burda hepimiz birbirimizden daha suçlu durumdayız ..

Her insan yaşarken güzel işler yapmalı ki öldüğünde hayırla anılsın

Türkiye icin iki bacagini vermek ve gazi kalmak kötü bir ismi de hayirla anilmasin bu adam...

imanı sağlam olsa intihar etmezdi diye düşünüyorum...
neden şimdiye kadar bekledi intihar için...niye şimdi... 3 gün önce değilde şimdi???? neden???

nikin kendinde karanlıksın anlaşılan senin söylediğinin aksine bu tür olaylarda imanı zayıf

olanlar değil şerefi haysiyeti yüksek olanlar ancak intihar edebilir deniz fenerinden

yargılananlar imanları kuvvetli olduğu için bırakın intiharı istifa bile edemiyorlar yazıklar olsun

.........

Başkomutan'la Başbakan'ın susarak onayladığı cinayet!

Adı: Abdülkerim Kırca.
PKK teröristi ile vuruşurken kurşun yeyip felç olan ve tekerlekli sandalyeye mahkûm kahraman.
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından terörle mücadelede gösterdiği cengaverlik sebebiyle madalya ile ödüllendirilen emekli albay.
Abdülkerim albay önceki gün abdestini aldı ve kelime-i şahadeti telavetin ardından şakağına dayadığı silahın tetiğine dokunarak hakka yürüdü.
Peki ama niye mi?

Bilinen İslamcı gazetelerin yayınlarından!

Hayır sözde İslamcı gazeteler ona hırsız, soysuz, zekât soyguncusu, sapık ya da alçak diyemedi.
Ne mi dedi?

JİTEM’ci isnadıyla bir PKK itirafçısının sözleriyle Kırca albayı hedefe oturtup güya faili meçhul cinayetlerin sorumlusu olarak gösterdi.
İyi de böyle bir suçlama için kesin delil ya da mahkeme kararı var mıydı?
Hayır yoktu, sadece kim olduğu meçhul asker katili itirafçı bir PKK artığının hezeyanları vardı.
Sözde İslamcı matbuat bunu yeterli gördü ve kahraman albaya hücumlarda bulundu.
Sonuç ortada...

Bu ülke için kurşun yiyen ve felç olarak tekerlekli sandalyeye mahkûm olan bir yiğit adam millet ve devlet adına kendinin yaptığı fedakârlığa böyle bir karşılık görünce isyan edip çıldırma noktasına geldi.

Peki haksız mı?
Siz bütün gençliğinizi, al bayrağım, vatanım deyip feda edeceksiniz, ama öbür yandan arkadan sinsice hançerleneceksiniz!
Sahi Kırca albayı hedef alanlar hiç düşündüler mi acaba PKK kalkışması onun şahsi mes’elesi veya davası mıydı?
Değilse yargı hükmü olmaksızın nedir bu yayınlar, hücumlar, kin ve nefret?
Tamam anladık gün sizin gününüz, balığı umursamazsınız da Halik’ten de mi korkmazsınız?

Kul hakkı nedir bilmez misiniz?
Şimdi birileri çıksa ve ey arkadaş o yayınlardan sonra meydana gelen bu ölümün adı cinayet derse verecek bir cevabınız var mı?
Tam bu noktada soralım, tartışmasız biçimde cinayet olan bu hadiseye Anayasa’ya göre Başkomutan olan Sayın Abdullah Gül sözle olsun neden bir tepki vermez?
Peki ya bu satırların yazıldığı saate kadar tek kelime olsun etmeyen Başbakan Erdoğan’ın suskunluğuna ne demeli?

Yahu o Tayyip Erdoğan değil miydi Deniz Feneri Davası bağlamında Alman mahkemesinin muhakemesi devam ederken Hürriyet gazetesinde haber çıkmasına isyan edip “Mahkeme bitmedi, bu haberler yargısız infazdır” diye canlı yayınlarda kıyameti koparan?
Deniz Feneri hırsızları, yani zekât soyguncuları için kendini yırtan ve yargısız infaz yapmayın diye feveran eden Tayyip bey, PKK kurşunuyla felç olup tekerlekli sandalyeye mahkûm olan bir kahramanın mahkeme hükmü olmaksızın hedefe oturtulmasına bir söz olsun niçin etmez?
Yoksa yoksa o Fenerciler Başbakan’ın indinde PKK ile mücadelenin kahramanı merhum albaydan daha mı kutludurlar?

Sabahattin Önkibar

zaten hayırla anıyoruz genç o albayımız 12 pkk lı piçi gebertirtti ama beline yediği kurşunla gazi oldu ama sizin cemaat ne yaptı bir pkk lı piçi iftira attırdı albayımda sizin anlayamayacağınız bir şey için(onur)hayatına kastetti eee tabi herkes erbakan gibi bosnada ölen çocukların parasını yiyip sonrada tatil yapacak kadar şerefsiz ve köpek değil kına yakın akpkk lılar(akp pkk)kahraman bir vatan evladının kanına girdiniz ALLAHIN laneti üzerinize olsun

nikin kendinde karanlıksın anlaşılan senin söylediğinin aksine bu tür olaylarda imanı zayıf

olanlar değil şerefi haysiyeti yüksek olanlar ancak intihar edebilir deniz fenerinden

yargılananlar imanları kuvvetli olduğu için bırakın intiharı istifa bile edemiyorlar yazıklar olsun

.........

Adı: Abdülkerim Kırca.
PKK teröristi ile vuruşurken kurşun yeyip felç olan ve tekerlekli sandalyeye mahkûm kahraman.
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından terörle mücadelede gösterdiği cengaverlik sebebiyle madalya ile ödüllendirilen emekli albay.
Abdülkerim albay önceki gün abdestini aldı ve kelime-i şahadeti telavetin ardından şakağına dayadığı silahın tetiğine dokunarak hakka yürüdü.
Peki ama niye mi?

Bilinen İslamcı gazetelerin yayınlarından!

Hayır sözde İslamcı gazeteler ona hırsız, soysuz, zekât soyguncusu, sapık ya da alçak diyemedi.
Ne mi dedi?

JİTEM’ci isnadıyla bir PKK itirafçısının sözleriyle Kırca albayı hedefe oturtup güya faili meçhul cinayetlerin sorumlusu olarak gösterdi.
İyi de böyle bir suçlama için kesin delil ya da mahkeme kararı var mıydı?
Hayır yoktu, sadece kim olduğu meçhul asker katili itirafçı bir PKK artığının hezeyanları vardı.
Sözde İslamcı matbuat bunu yeterli gördü ve kahraman albaya hücumlarda bulundu.
Sonuç ortada...

Bu ülke için kurşun yiyen ve felç olarak tekerlekli sandalyeye mahkûm olan bir yiğit adam millet ve devlet adına kendinin yaptığı fedakârlığa böyle bir karşılık görünce isyan edip çıldırma noktasına geldi.

Peki haksız mı?
Siz bütün gençliğinizi, al bayrağım, vatanım deyip feda edeceksiniz, ama öbür yandan arkadan sinsice hançerleneceksiniz!
Sahi Kırca albayı hedef alanlar hiç düşündüler mi acaba PKK kalkışması onun şahsi mes’elesi veya davası mıydı?
Değilse yargı hükmü olmaksızın nedir bu yayınlar, hücumlar, kin ve nefret?
Tamam anladık gün sizin gününüz, balığı umursamazsınız da Halik’ten de mi korkmazsınız?

Kul hakkı nedir bilmez misiniz?
Şimdi birileri çıksa ve ey arkadaş o yayınlardan sonra meydana gelen bu ölümün adı cinayet derse verecek bir cevabınız var mı?
Tam bu noktada soralım, tartışmasız biçimde cinayet olan bu hadiseye Anayasa’ya göre Başkomutan olan Sayın Abdullah Gül sözle olsun neden bir tepki vermez?
Peki ya bu satırların yazıldığı saate kadar tek kelime olsun etmeyen Başbakan Erdoğan’ın suskunluğuna ne demeli?

Yahu o Tayyip Erdoğan değil miydi Deniz Feneri Davası bağlamında Alman mahkemesinin muhakemesi devam ederken Hürriyet gazetesinde haber çıkmasına isyan edip “Mahkeme bitmedi, bu haberler yargısız infazdır” diye canlı yayınlarda kıyameti koparan?
Deniz Feneri hırsızları, yani zekât soyguncuları için kendini yırtan ve yargısız infaz yapmayın diye feveran eden Tayyip bey, PKK kurşunuyla felç olup tekerlekli sandalyeye mahkûm olan bir kahramanın mahkeme hükmü olmaksızın hedefe oturtulmasına bir söz olsun niçin etmez?
Yoksa yoksa o Fenerciler Başbakan’ın indinde PKK ile mücadelenin kahramanı merhum albaydan daha mı kutludurlar?

Sabahattin Önkibar

şerefiyle yaşamayanlara anlatamazsınız
zaten gerektiğinde hiç düşünmeden canını vermeye namusu ve şerefi üzerine yemin etmişti
şerefinin lekelendiğini düşündüğünde
böyle adice kahpece suçlandığında
hemde uğruna uzuvlarını bile seve seve verdiği milleti vatanı tarafından devleti tarafından sahiplenilmediğinde
devletinin yapamadığını
vatanı sahiplendiklerini iddia edenlerin yapamadığını
bunca olan şeye rağmen hala suskun kalan milletinin yapamadığını
o hiç düşünmeden yaptı
asker gibi yaşadı
asker gibi ölmesinide bildi
şerefiyle yaşamıştı
canını kendi elleriyle alarak şerefiyle ölmesinide bildi
neden sorusunu soranlara anlatamazsınız
ruhu şadolsun toprağı bol olsun

bu kurşun
bu vatanı bölmek için çırpınanlara
devletin kaynaklarını sülük gibi emenlere
çıkarları uğruna bunlara çanak tutan yardakçılarına
NE MUTLU TÜRKÜM diyemeyenlere
dağdaki teröristi affetmek için elinden geleni ardına koymayanlara
bop tezgahını temizlemek için Atatürkçüleri askerleri ve karşısındaki tüm kişileri tasfiye etmek uğruna olmadık rezilliklere imza atanlara
halkların kardeşliği deyipte vatan hainliğine devam edenlere
ve şakşakçılarına sıkılmış en anlamlı kurşundur

Saygılarımla...

ben vatana ve millete yaptığı hizmetlerden ötürü kendisine allahtan rahmet diliyorum...:(

kendisi sürdüğü şerefli hayatına son verdi ama arkasından şeref yoksunları peşini bırakmıyor bırakmazda

pkk nın ölüm listesine adını yazdırabilmiş bir insan .nur içinde yat komutanım .allah razı olsun inşallah

o canıyla kanıyla savunduğu vatanının kendisini savunmasından dolayı aramızdan ayrıldı . aynı şeref ve onur hassasiyetini göstermeyen makamları kınıyor ve lanetliyorum

ya kardeşim insaf be..ölüye saygınız bile yok..ondan sonra ahkam kesersiniz yok müslümanlık yok islam diye...neresinde var ölünün arkasından konuşmak islamda...Okuda utan...
Ölülerin ardından kötü konuşmak caiz değildir. Hz. Aişe validemizden rivayet edilen bir hadisi şerifde Peygamberimiz (sav) "Bir arkadaşınız öldüğü zamanonu bırakın, onu gıybet edip ayıplamayın." buyurmuştur.(Ebu Davud, Sünen, Edeb, 49, c. IV, s. 275)

Abdullah b. Ömer'den rivayet edilen bir hadiste de "Ölülerinizin iyiliklerini, güzelliklerini anın ve kötülüklerini sarfı nazar edin." buyurmuştur. (Tirmizi, Sünen, Cenaiz, 33, c. II, s. 215; Ebu Davud, Sünen, Edeb, 49, c. IV, s. 275.)

dostum bunlara laf anlatmaya calısma bosuna cunku bunlar dini istedikleri şekilde kullanırlar o yuzden dindar degil dinci diyoruz boylelerine.dini kendi menfaatleri için kullanıyorlar sonra da ahkam kesiyorlar ben şöyle müslümanım bunlar müslüman degil diye.bunlarda utanma olsa iftira attıkları ortaya cıkınca cıkıpta bir özür dilerlerdi ama nerde bunlarda o yüz?ancak iftira atsınlar hepsi iftira cukuruna saplanmış halde, attıkları iftiralar yüzlerine gözlerine bulaştı.şimdi de ölünün arkasından iftira atıyorlar, o derece aciz o derece seviyesiz insanlar bunlar. o yüzden boşa laf anlatmaya çalışma, bir deve al ve hendek atlatmaya çalış deveye bu iftiracılara laf anlatacagına, goruceksin deve hendegi atlayacak bunlar anlayana kadar.

dostum bunlara laf anlatmaya calısma bosuna cunku bunlar dini istedikleri şekilde kullanırlar o yuzden dindar degil dinci diyoruz boylelerine.dini kendi menfaatleri için kullanıyorlar sonra da ahkam kesiyorlar ben şöyle müslümanım bunlar müslüman degil diye.bunlarda utanma olsa iftira attıkları ortaya cıkınca cıkıpta bir özür dilerlerdi ama nerde bunlarda o yüz?ancak iftira atsınlar hepsi iftira cukuruna saplanmış halde, attıkları iftiralar yüzlerine gözlerine bulaştı.şimdi de ölünün arkasından iftira atıyorlar, o derece aciz o derece seviyesiz insanlar bunlar. o yüzden boşa laf anlatmaya çalışma, bir deve al ve hendek atlatmaya çalış deveye bu iftiracılara laf anlatacagına, goruceksin deve hendegi atlayacak bunlar anlayana kadar.

Dinime söven müslüman olsa bari

Dinime söven müslüman olsa bari

yahu sen cevap versene burda alakasız laflar edecegine? iftira atmadınız mı zamanında? o iftiralar acıga cıkınca ozur dilediniz mi?

ölünün arkasından konustunuz mu ileri geri? hemde hadis olmasına ragmen , kötü sekilde konusmayın denmesine ragmen? hemde bunları yaparken biz muslumanız, o adamın imanı sakatmış falan filan laflar etmediniz mi?

bana bunların cevabını ver alakasız mesajlar yazacagına ama gerci sende haklısın alakalı bir sey yazmaya calıssan olmuyor =))

yahu sen cevap versene burda alakasız laflar edecegine? iftira atmadınız mı zamanında? o iftiralar acıga cıkınca ozur dilediniz mi?

ölünün arkasından konustunuz mu ileri geri? hemde hadis olmasına ragmen , kötü sekilde konusmayın denmesine ragmen? hemde bunları yaparken biz muslumanız, o adamın imanı sakatmış falan filan laflar etmediniz mi?

bana bunların cevabını ver alakasız mesajlar yazacagına ama gerci sende haklısın alakalı bir sey yazmaya calıssan olmuyor =))

Albayı savunacam derken kendin suçlu ve iftiracı duruma düştün farkında mısın

Ben Albay hakkında hiç suçlama yapmadım varsa ispatın göster ama gösteremiyorsan gel karşıma adam gibi özür dilemesini bil .sanmıyorum ama

Albayı savunacam derken kendin suçlu ve iftiracı duruma düştün farkında mısın

Ben Albay hakkında hiç suçlama yapmadım varsa ispatın göster ama gösteremiyorsan gel karşıma adam gibi özür dilemesini bil .sanmıyorum ama

bak bakalım iftirayı atan kim asıl? ben sen konustun mu dedim? yoksa genel olarak konustunuz mu dedim ondan onceki mesaj yazarlarına itafen?

Türkçe dersleri sıklaştırılmalı okullarda.

eğitim şart

bak bakalım iftirayı atan kim asıl? ben sen konustun mu dedim? yoksa genel olarak konustunuz mu dedim ondan onceki mesaj yazarlarına itafen?

Türkçe dersleri sıklaştırılmalı okullarda.

eğitim şart

Arkadaş senin sorunların mı var yada psikolojin yerinde mi

Ne saçmalıyon

Genel olarak konuşulan herşeyi niye bana sölüyorsun git sözünün sahibine söyle

Türkçe derslerini bilmemde senin terapiye ihtiyacın var otokontrol sistemin arıza yapmış sanırım önüne gelen herkese saldırıyorsun

Arkadaş senin sorunların mı var yada psikolojin yerinde mi

Ne saçmalıyon

Genel olarak konuşulan herşeyi niye bana sölüyorsun git sözünün sahibine söyle

Türkçe derslerini bilmemde senin terapiye ihtiyacın var otokontrol sistemin arıza yapmış sanırım önüne gelen herkese saldırıyorsun

senin mesajını alıntılamam, yazdıgım mesajın tamamında senin mesajını ya da seni eleştircem anlamına mı geliyor arkadasım?

senin mesajını alıntılayıp bir iki bisey soyledikten sonra baska konuya gecemem mi? bundan bahsediyorum ben ve yukardaki mesajlarımı da bu anlattıgım duruma gore okursan anlarsın zaten.

daha fazla ugrasamıcam su anda.

iyi günler

senin mesajını alıntılamam, yazdıgım mesajın tamamında senin mesajını ya da seni eleştircem anlamına mı geliyor arkadasım?

senin mesajını alıntılayıp bir iki bisey soyledikten sonra baska konuya gecemem mi? bundan bahsediyorum ben ve yukardaki mesajlarımı da bu anlattıgım duruma gore okursan anlarsın zaten.

daha fazla ugrasamıcam su anda.

iyi günler

Ben öyle anladım kusura bakma

Şerefsiz , Namussuz pkk'lı itlerin , Çamur atarak YANDAŞ MEDyanında kışkırtmasıyla ,
Bir Vatan Kahramınını , Bir VatanSeveri Kaybettik .
Allah Rahmet Eylesin .

Tüm pkk'lı Şerefsizlerin Kafasına Kurşun sıkmak lazım ben itirafçı vs tanımam , Askerime Kurşun sıkan her it beyninde Kurşunu görmeli ! . . .
Çok kızgınım o yüzden daha fazla yazmıyım yoksa baya bir küfür etcem

Askerimize yapılan aşşağılık saldırılar ergenekon tezgahıyla devam edecektir....

:clap:clap:clap

yaptıklarının hesabını vermek ağır gelid sanırım

hesabı vermeden çekip gitmeyi tercih etti

demekki neymiş avatara türk bayrağı koymakla türk olunmuyoruş şekil a da görüldüğü gibi pkk lılarda dikkat çekmemek için avatarlarına türk bayrağı koyabiliyor ne yapmış albay senin bacının namusunu kormuş bu mu zoruna gitti kürtsen kürdüm de avatarına türk bayrağı koyup asker düşmanlığı yapma

Geri