O ' na bir Mektup...

nurullah

New member
Reaction score
0
Sevgili Peygamberim (S.A.V.)
Bu mektubu sana gecenin saat 02:00 ında bilgisayarımda müzik yapmaya çalışırken yazıyorum. Ben Sen i görmedim hiç bu mektubunda sana ulaşacağını bilmiyorum. İçimde öyle çok sıkıntılar varki sakınha yanlış anlama sen beni zaten anlayansın Allah (c.c.) namaz kıl dedi ama ben ne yapıyorum zaman kayıp ediyorum öyle büyük günahlar işliyorumki kendime DUR diyemiyorum.Sevgili Peygamberim Allah (c.c.) beni severmi diye düşünüyorumda ben O' nun için ne yapıyorumki kocaman bir hiç aksine onun yasaklarını hiç düşünmeden yapıyorum öyle büyük günahlarım varki hiç çözebileceğimi ahirettede Allah (c.c.) bana sorduğu zaman ne cevap vereceğimi hiç bilmiyorum.
Sen Dünyadan gittiğin zamandan beri aslında hiç bir şey değişmedi ama ben çok değiştim sevgili Peygamberim. Ben senin yüzüne nasıl bakacağım niye diye sorduğunda ne diyeceğim.Sevgili Peygamberim ben günahkar önemsiz bir varlığım Dünyada o şeytanki beni alt etmeyi başarmış.
Sevgili Peygamberim senden bir şey isteyeceğim sana gel diyemem sevgili Peygamberim bana Allah rızası için yardım et. Beni Allah (c.c.) karşısına nur yüzlü çıkar adıma layık olmam için bana yardım et. Beni şeytandan koruması için Allah (c.c.) dua etki sen O' nun Dostusun inşallah bana yardım edecektir.
Ben çünki O'ndan çok korkuyorum. Benim günahlarımı O biliyor Sende biliyorsun en büyük günahımı af etsin. O affedendir.
Sevgili Peygamberim seni günahsız olarak öyle çok görmek istiyorumki şeytanın kalbimi daha çok esir aldığının farkındayım ama sevgili Peygamberim senin yerine ve Allah (c.c.) yerine kesinlikle dokunamaz.
Sevgili Peygamberim bana yardım et.
Ben seni çok seviyorum. Nur yüzlüm benim. Peygamberim,Önderim...
Bu mektup sana ulaşacağından hiç şüphem yok sevgili Peygamberim...

Allahım bana adıma layık olmam için senin nurundan azcık olmam için yardım et. Çünki sen sana geleni geri çevirmezsin...
( NURULLAH ):::::> anlamı ( Allahın Nuru)

Bismillahirrahmanirrahiym...

Yazı sana ait sanırım nurullah kardeş...Güzel paylaşım olmuş Eline sağlık..

çok güzel yazmışsın eline sağlık..

Geri