"O" (IT) Beyazperdede

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
B00004CLHE.02.LZZZZZZZ.jpg

capsbizimpenceregt2.jpg

Stephen King'in çok satan romanı IT, Warner Bros tarafından beyaz perdeye uyarlanmaya hazırlanıyor. 1990 yılında TV için çekilen mini-seri ülkemizde de yayınlanmış, Tim Curry'nin canlandırdığı Pennywise the Dancing Clown karakteri, korku külliyatının en önemli yüzlerinden biri haline gelmişti.

Lin Pictures ve Vertigo Entertainment'in yapımcılığını üstleneceği yapıma senarist olarak Dave Kajganich (The Invasion) atandı. Palyaçoyu kimin oynayacağı ise henüz meçhul. Kajganich demişken, yazarın Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı) yeniden çevriminin de senaristi olduğunu ekleyelim.

Stephan king İn bütün Filmlerini seyretmedim ama Hayvan mezarlıgı o filmlerinden anlıyorumki dier filmleride çooook güzel De nasıl bulabilirim ben bu o filminin Partlarını yada tamamını

video.google.com a gir hayvan mezarligi yaz bulursun.

Harika bir haber :):):) 5-6 sene önce izlemiştim "O" filmini , şimdi beyazperdeye de uyarlanması harika oldu

walla stephen king'n bi cok kitabını okudum bazı filmlerinide izledim : )) bu eserını daha once okumuşlugum yada izlemişliğim yok.. ama bu olmicak anlamınada gelmez bıraz arastırdıktan sonra kitabını okumakla başlayabılırım....

Geri